A botrány: Ibrahimovic távozik

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi a véleményed Ibra távozásáról?

Teljesen rossz döntés, minden szempontból, sajnálom.
151
55%
Ha már megromlott a játékos-edző viszony, menjen, de sokkal többért.
100
36%
24 millió is elég, ez van.
10
4%
Mehetne tőlem akár ingyen is.
15
5%

Szavazatok száma: 276
Pedro10
Jugador del Barça

2010.08.29. 00:22:25

"az a nagy helyzet, hogy rajtunk röhög a világ!!"

Ez a Real szlogenje.Ne vedd át.tök mindegy hogy igaz vagy sem.

"danomics"

Már itt is támad.
:shock:
Azáldójátnéki.
danomics
Barça C

2010.08.29. 00:19:41

Én sztem igen rossz döntés volt, és ebben most sztem sokan értenek egyet. Ibra lehet hogy tavaly nem volt olyan jó, de a mostani keretben nincs olyan játékésos aki pótolhatja. Villa szélső, vagy befejező csatár, a maga 175 cm- ével a nem annyira magas fizikai adottságai hílyán nem lesz túl jó ék ebben a rendszerben.
AC MILAN and REAL MADRID fan.
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.29. 00:14:05

Hát... gyerekek... az a nagy helyzet, hogy rajtunk röhög a világ!!!

Ítéletet mondani még nem szeretnék... "nehogy" aztán egy triplázó évvel legyek csendre intve.

...de elvonatkozatva a csapat összeállításától, és a játékunk várható minőségétől... én a legnagyobb gondot abban látom, hogy Pep valamilyen szinten megrészegült a sikerektől. Önkényessége határtalan. Úgy van minden jól, ahogy Guardiola elgondolja, Guardiolát csak maga Guardiola bírálhatja felül, s amint felülbírálja az a döntés lesz az érvényes és megkérdőjelezhetetlen! Valamint Guardiola senkinek nem tartozik semmiféle magyarázattal, csak is saját magának! :wink:

Közben meg euró milliók és játékosok röpködnek jobbra-balra.

-Nem arról van szó, hogy ne kedvelném a Mestert, ne ismerném el maximálisan a szakértelmét, és tisztelném az eredményeit...
...de ezt a helyzetet iszonyatosan méltatlannak érzem mind ahhoz, ami számomra az FC Barcelonát jelenti... :oops:

Igazából azt sem tudom, hogy "sírjak vagy nevessek".

(*Tényleg egy bátor játékos ez a Mascehrano, hogy ide igazolt!!! :lol: )

Akik ismernek itt, azok tudják, hogy valahányszor írásra vetemedek, ígyekszem azt tartalommal megtölteni, úgy, hogy közben a realitás talaján maradjak. De jelen esetben erre igazából képtelen vagyok!

Mindez kb egy nyári barátok közt finishez hasonlít..
...az én opcióm a folytatásra: Az AC Milan cserébe a rugalmas tárgyalássorozatért átadja Ronaldinho játékjogát az FC Barcelonának a 2010/'11-es szezonra. Amit aztán a Barcelona a szezon végeztével megtarthat, amennyiben átutal a piros-feketék számlájára 30 milliót.. a milánóiak által szabadon választott pénznemben!!!

A spanyol tréner örömét fejezte ki az transzfer kapcsán:

" Nagy öröm számomra, hogy velünk lehet, mert egy kivételes kvalitású labdarúgó. Nem lesznek beilleszkedési gondjai. Segíteni fog minket céljaink elérésében... köszönet a klubnak a leigazolása érdekében tett erőfeszítésekért. Korábban a piac nem tette lehetővé, hogy velünk legyen, ám most itt van, mert itt kell lennie. "

Úgyérzem nem tudom kellően formába önteni a bennem lévő iróniát, úgyhogy ezen a ponton be is fejezem az irományomat, s várom a további történéseket szeretett klubbommal kapcsolatban...:)

U.i: Elnézést mindenkitől, aki a hozzászólásom (vagy annak bizonyos részei) kapcsán mentális kínzást érez... :oops:
Csak annyit tudok mondani, hogy normális szituációban én is igyekszem normális maradni... de ez nem az!!!

Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...
kanty
Llegenda del Barça

2010.08.29. 00:13:05

Most olvastan a hirt. Hát ez kész.
Számolgathatunk ameddig akarunk ez mindenképpen kinos.Ezeket az opciós jogokat sosem értettem és most még inkább nem értem.

Hibázott itt mindenki. Hibázott Pep, nyilván hibázott Ibrahimovic is, a vezetőségről már nem is beszélve.

Szomorú, h ez lett a vége... :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.29. 00:03:25

Mikaos írta:
bence-barca írta:Elolvastam és meg is értem, de ez, ahogy a cikk írója mondja, vagyis írja csak egy szánalmas kifogás... mikor hallottál te olyat egy játékos távozásánál, h spóroltunk vele? Sose hozzák szóba, h a fizetése miatt ennyit és ennyit spóroltunk...
Nyilván, mert ilyen kaliberű játékosok eligazolása nem mindennapos.
Most tényleg olyan borzasztó nagy a "botrány"? :) Mindössze 16millió euró különbözet miatt...
Én is jobban örültem volna a 40milliónak, de kissé túlzásnak tartom a "botrányt".

Számoljunk:
Ha Ibra marad még 1 évet, az a "problémás" 16milliós különbözet majdnem a 0-val lenne egyenlő (a 12m-es fizetése és egyéb juttatások miatt), ráadásul 30 éves csatárt pláne nem tudnál 30millánál többért eladni. Jövőre mindenképp nagyobb veszteség lenne az eladása.

Tehát jelen esetben: 36m + 24m =60m
Jövőre: (-12m* + 36m) + X (ahol X nem lesz nagyobb 30-nál**) = 24m + X (ami biztosan kevesebb, mint 60m.) Legjobb esetben is 24+30=54 lenne.

* ez 1 évi fizetése, amit ki kéne fizetnünk
** legalább is nem nagyon tudok 30év feletti játékosról, akit 30-nál többért eladtak valaha is.
Mindössze 16m? 68(46+Eto'o) - 24 az nekem 44milka különbözet.
És ha jövőre meggyőzte volna Pep-et? Akkor vagy nem megy el, vagy többért eladjuk.
De hagyjuk is ezt, te engem úgyse tudsz meggyőzni és én se téged. :)
Mi úgyse tehetünk sokat így a lényeg, h buktunk egy kumma nagy összeget. (+sokak szerint egy hírnevet... :roll: )
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:57:36

bence-barca írta:Elolvastam és meg is értem, de ez, ahogy a cikk írója mondja, vagyis írja csak egy szánalmas kifogás... mikor hallottál te olyat egy játékos távozásánál, h spóroltunk vele? Sose hozzák szóba, h a fizetése miatt ennyit és ennyit spóroltunk...
Nyilván, mert ilyen kaliberű játékosok eligazolása nem mindennapos.
Most tényleg olyan borzasztó nagy a "botrány"? :) Mindössze 16millió euró különbözet miatt...
Én is jobban örültem volna a 40milliónak, de kissé túlzásnak tartom a "botrányt".

Számoljunk:
Ha Ibra marad még 1 évet, az a "problémás" 16milliós különbözet majdnem a 0-val lenne egyenlő (a 12m-es fizetése és egyéb juttatások miatt), ráadásul 30 éves csatárt pláne nem tudnál 30millánál többért eladni. Jövőre mindenképp nagyobb veszteség lenne az eladása.

Tehát jelen esetben: 36m + 24m =60m
Jövőre: (-12m* + 36m) + X (ahol X nem lesz nagyobb 30-nál**) = 24m + X (ami biztosan kevesebb, mint 60m.) Legjobb esetben is 24+30=54 lenne.

* ez 1 évi fizetése, amit ki kéne fizetnünk
** legalább is nem nagyon tudok 30év feletti játékosról, akit 30-nál többért eladtak valaha is.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:54:51

Nekem egy gondom van, hogyha hamargyorsba kell valami játékos a helyére akkor 2 napunk van rá. Úgy meg fogjuk ezzel is szívni... Vagy megkopasztanak minket (még jobban), vagy nagyon necces kerettel vágunk neki a szezonnak...
Személy szerint én csak a pénzt sajnálom a dologban, idén röhejes amit alakítottak odafenn...
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:54:37

ab1daL írta:Ibra elmondása szerint fél év alatt, kétszer beszéltek, ezt a napokban tudtuk meg, előtte még csak a témát se hozta fel senki se. Most hogy elment, lehet egy-két embernek a csapatbók kifog nyílni a szája, és lehet megtudunk egy kulissza titkot.
Nem hinném. Mindannyian profi sportolók, magukban biztos megvan a véleményük a dologról, még az is lehet, hogy egymás közben megbeszélik, de a sajtó elé annyi fog kikerülni, hogy "Igen, nagyon sajnáljuk, hogy elment, sok sikert neki a milánban, de a keret így is erős, reális esélyünk van arra, hogy címeket nyerjünk." Ha megnézed, Ibra sem teregetett ki igazán, csak odaszúrt 1-et Pepnek, mivel ő már akkor nyilván tisztában volt, hogy mi lesz a sorsa. Nekem pedig nagyon úgy tűnik, hogy ő egyáltalán nem szeretett volna menni, szal most rendesen be van sértődve.(Ami érthető is)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.28. 23:54:27

még 1 utolsó dolog, ha már feljöttek a fizetések...

Sergio Ramos eddig 4 millát kapott évente, ha most hosszabbít, most fog 5öt kapni... Mascherano nálunk kapásból 5,5-tel kezd...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.28. 23:54:05

Azért az adja, más oldalon olvastam, de a videóból is kivettem, mikor bemegy megkérdezi egy riporter, h mit fog most csinálni, ő meg bemondja, h aláírom az új szerződésemet a Barcával... :lol:
vlxe
Capitá del Barça

2010.08.28. 23:53:51

Been írta:várni a valós háttérbeli fejleményeket.
Ez az a tényező, amit várhatunk csak soha nem tudjuk meg :? Itt a valós okok sajnos soha nem fognak kiderülni... Magát Ibrát pedig megértem a nyílatkozatával kapcsolatban! Továbbra is tartom, ha három nap alatt nem sikerül valakit hozni (márpedig erre nagyon kicsi az esély), akkor ez az egész számunkra nézve igen csak rossz :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.28. 23:53:48

Én nem azt írtam,h rosszban volt a többiekkel,hanem,h szerintem nem lesz a többiekre káros hatással a távozása. már a teljesítményükre.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsulter
Jugador del Barça

2010.08.28. 23:53:42

Been írta:
Mikaos írta:Én nem érzem ezt botránynak, a fehéreknél például ez teljesen természetes évi program.
Pep nagyot kockáztatott tavaly Ibra leigazolásával, és akár...be is jöhetett volna a dolog, de végül nem tudott teljesen beilleszkedni a svéd. Van ilyen.

Hogy csak 24ért adjuk el Ibrát, ez sajnos a vezetőség hibája...
A 40millió jobban esett volna a "szívnek", de a matek szerint így is jól járunk. Bár igazán csak az ott dolgozók tudják ezt kikalkulálni, annyi minden pénzzé tehető, és válhat pénzzé.

Örülök, hogy vannak rajtam kívül még emberek akik ezt így gondolják. Nem kell minden mögött a szervezkedést keresni, meg azt hinni h itt aljas dolgok vannak a háttérben. Nem illett a játékba, eladták. Hiába adott érte a Milan csak 24 milkát, attól még el kellet adni, mert ha itt tartják akkor csak rontotta volna az öltözői hangulatot és csak megint elment volna 12 milka a fizetésére. A milan gondolom okosan figyelmeztette Roselléket, hogy nem lenne jó dolog ha nálatok maradna már Ibra.. Jól tették, ez az üzlet. Ennyi, rosszul jártunk sajnos, hibáztunk, egyszerűen most összegyűltek a rossz dolgok. Nem tudom miért ilyen nehéz ezt EZZEL a pozitív szemmel nézni egyeseknek, és miért kell elküldeni a halál f*sara azt akit eddig jogosan ajnároztunk-továbbra is csak médiai alapon--->mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy erről Pep tehet.!!
Hát szerintem örök-optimisták vagytok, de belegondolva ennek a transzfernek nemsok köze volt a vezetéshez, ez valami hirtelen kialakult esemény miatt következhetett be, ami mögött valószínűleg nem anyagi okok állnak...
Mivel Rosellék vettek föl egy jókora kölcsönt és pusztán az a tény, hogy volt 40 milliónk igazolni, az azt sugallja, hogy nem anyagi okok voltak a transzfer mögött
Ha én lennék Rosell és abból indulok ki, hogy stabilizáltam a klub anyagi helyzetét és még pénz is maradt jócskán igazolásokra, valamint Pep is számítana rá, akkor vezetői szempontból semmi nem indokolja, hogy Ibrát kölcsön vagy áron alul adjam el! Ennek ellenére ez történt, mégpedig vihargyorsan többtízmilliós bukátval...ez egy dolgot jelent az én olvasatomban: Pep kirakta a szűrét a csapatból 1 év után valamilyen szeményes ellentétből fakadóan (tény, hogy a teljesítményével nagy gond nem lehetett) és a vezetésnek hírtelen kellett megoldást találnia, hiszen az idő sűrgette őket és nagyon más lehetőség nem maradt Milán...A 24 természetesen édeskevés érte, de csak ahhoz képest, hogy 65-ért vettük...mert akkor sem ért 35-40-nél többet...de ha úgy gondolkodunk, mint Rosell-ék, akkor jobb, hogy nem fizetjük ki a 12 millás fizetést és eladjuk jövőre 24-ért (ami 36 millió), mint megtartjuk és eladjuk mondjuk 30 ért jövőre, (ami ugye 18 millió) mert egy 30 éves játékosért 40 millát már senki nem fizet (most más ügyletektől és érkezőktől szándékosan megtisztítva írtam le a "matekot" :?

Ezért számomra továbbra is Pep az elsőszámú felelős a történtekért, nem a vezetőség....Guardiola bevágta a durcit megint valamiért és így döntött...ez szerintem azért eléggé szánalmas....

Itt sokan írták a Guardiola-fanok közül, hogy nem játékosoknak kell szurkolni, hanem a csapatnak, nos nekik azt mondanám, hogy Guardiola nélkül is Barca maradna a Barca, és talán újra több mint egy klub lenne, nem pedig a Reál Madridnál is kritikán alulibb szintre sülyedt egyesület erkölcsi szempontból, mert amit Guardiola csinál a játékosokkal, az még Perez igazolási politikájánál is szánalmasabb szerintem de ez szubjektiív...

Lehet a szavazáshoz kellett volna egy olyan opció, hogy Guardiola menjen, ne Ibra...lehet sokan arra szavaztak volna inkább :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsulter 2010.08.29. 00:04:10-kor.
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.08.28. 23:52:54

Ha Ibra nélkül is boldogulni fogunk és ezévben is duzzad majd a vitrin, akkor "csak" 1 kiváló játékossal leszünk kevesebben.
Nincsen akkora tragédia, sok fogalmunk nincsen az igazságról, mert nem kötik az orrunkra, találgatásokból pedig máris tele van a padlás.
Most összeírhattok egy egész hüllőfarmot, akkor sem leszünk közel az igazsághoz.
A világ természetes rendje a változás. A Barcelona mostanában komoly változásokat él meg, új elnöksége, elnöke van, új szemlélet alapján fog kormányozni.
Ibra esetleg évek múltán fog tiszta vizet önteni a szomjazók poharába, addig viszont be kell érnünk a jelen csekély információkkal!
Ez a nagyok játéka, talán az UEFA is benne van azért, hogy kiegyenlítse az európai erőviszonyokat és izgalmasabb legyen a BL, de ez is csak az én teóriám.
Egy kis nyugalom és higgadtság kéretik most Tőletek is.
Többet nem tehetünk, még ha a fenekünket a földhöz verjük is!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
oregem21
Jugador del Barça

2010.08.28. 23:52:14

Igazabol nem azert erzem magam sz*rul mert eladtuk Ibrat, hanem mert ilyen primitiv hozzaszolasokat kell elolvasnom h " Guardiola rossz edzo, ...feher zsebkendo" stb stb!!!
Kicsit elgondolkozhatnanak egyes szemelyek, hogy miert is mondjak magukat Barca szurkolonak!! :evil:
Sajnalom Ibrat, de azert gyanitom hogy akik a Club korul tevekenykednek valamennyivel jobban tudjak a dolgok miertjet!!
en maximalisan megbizom Guardiola donteseiben elvegre megiscsak o a szeretett csapatunk elsoszamu ismeroje!!
VISCA EL BARCA , VISCA GUARDIOLA
footwork
Barça B

2010.08.28. 23:52:12

ha a fizetésen akarnak sporolni akkor nem kell minden "jött mentet" meg dobni 7 -8 milkával!!Messinek is volt egy időszaka amikor évente emelték meg több milkával a fizut és most elvileg 12 milkát keres, Xavi meg Ini 8-8, Henry ebben az évben 9et keresett volna de ott van még Alves meg Valdes 7-7 el! (alvesében nem vagyok biztos) Tudom jol h ezek megérdemlik de ez akkor is sok! a madrid ebben jobb mint mi egy Ramos 3 milkát kereset és most akarják 6 év után megemelni 5re amivel igy is csak 4ik legjobban kereső lesz a madridban! nálunk meg hátul kullogna!! tavaly még Villának is 5 öt adtunk volna mosz h 1 évvel idősebb let kap 7et!! ezzel az erővel tavaly is megvehettük volna 55 ért és ugyan ott lennénk(csak 1 éve már itt lenne)! ja és még Touré is 7et tolt!! szoval ezeken lehet sporolni bekell vezetni amit a milán tet meg kb. 3 éve mindenkinekcsökentették a fizuját egy bizonyos százakékkal!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.08.28. 23:52:01

Jó döntés az eladása. Meg se kellett volna venni, na mind1.
Az összeg most kevésnek tűnik, de lehet nem ez a vége a történetnek. Jövőre az MC bl indulóként lerak Ibra elé egy 15misis szerződést, nekünk fizetnek 40m-t, a Milan meg kitörölheti majd az elővásárlási opciójával.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.28. 23:51:30

Most ugrott be, hogy ilyet Football Managerben szoktam csinálni, mint most Pep. De komolyan.
Remélem nem törlitek majd.

Annyi különbséggel, hogy addig nálam Huntelaar volt a csatár, aki sunyiban minden meccsen lőtt egy gólt. Én kihiztiztem a vezetőségnél a pénzt egy (a játékban) hasonló csatárra, mint Zlatan, akit Oscar Cardozónak hívnak. Elég drágán tudtam megvenni, és kb pont annyira volt jó szezonja, mint most Ibrának.
Erre köv. szezonban elküldtem, negyed annyiért, amennyiért vettem.

Kb most is ez játszódott le. Más kérdés, hogy ez itt élesben megy. Ez valóság. Namindegy, rossz hasonlat volt, de ez tényleg viccbe/játékba illő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2010.08.28. 23:52:22-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.28. 23:50:10

Ibra elmondása szerint fél év alatt, kétszer beszéltek, ezt a napokban tudtuk meg, előtte még csak a témát se hozta fel senki se. Most hogy elment, lehet egy-két embernek a csapatból kifog nyílni a szája, és lehet megtudunk egy kulissza titkot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.08.28. 23:51:31-kor.
Rumig
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:50:07

Mikaos írta: 60millió eurót nyerünk így, ami pontosan kimutatható lesz a gazdasági mérlegben. Nemcsak az adás-vételek, hanem a fizetések is beletartoznak ebbe.
Na ja, csak jön a helyére valaki, őt is meg kell venni, és neki is lesz fizetése, mégha nem is 12 millió.
Nem lepődnék meg Robinhon, igaz, Pep télen kijelentette h nem kéri, na de azt is mondta, h nem hátrálhatsz ki a döntéseid mögül. Erre ez egyre többször előfordul.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:49:22

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... milan.html

Az itt lévő videó végén nem úgy tűnik mint aki nagyon rosszba lenne a társakkal! :roll:
Kép
Been
Barça B

2010.08.28. 23:48:40

barca99 írta:
Been írta:Örülök, hogy vannak rajtam kívül még emberek akik ezt így gondolják. Nem kell minden mögött a szervezkedést keresni, meg azt hinni h itt aljas dolgok vannak a háttérben. Nem illett a játékba, eladták. Hiába adott érte a Milan csak 24 milkát, attól még el kellet adni, mert ha itt tartják akkor csak rontotta volna az öltözői hangulatot és csak megint elment volna 12 milka a fizetésére. A milan gondolom okosan figyelmeztette Roselléket, hogy nem lenne jó dolog ha nálatok maradna már Ibra.. Jól tették, ez az üzlet. Ennyi, rosszul jártunk sajnos, hibáztunk, egyszerűen most összegyűltek a rossz dolgok. Nem tudom miért ilyen nehéz ezt EZZEL a pozitív szemmel nézni egyeseknek, és miért kell elküldeni a halál f*sara azt akit eddig jogosan ajnároztunk-továbbra is csak médiai alapon--->mert semmi bizonyíték nincs arra, hogy erről Pep tehet.!!
Alapjában véve szerintem bármikor egyetértenék veled, de most nem igazán. Ha baj volt Ibrával, miért akkor kellett eladni, amikor szorult a hurok? Amikor már csak 3 napig lehet igazolni? A VB-n sem volt ott, a szezon végén akármikor el lehetett volna adni. És ugyebár szóba került az is, hogy a Klub azért mondja, hogy nem eladó, hogy ne csökkenjen az ára. Ennél lejjebb már nehezen lehetett volna "alkudni". Ráadásul ha 3x8 millióért megy, akkor meg végképp zsenik vannak a Milannal, mert ez minimális pénz évente, nem is beszélve a reklámértékről. Ráadásul két ballaszt elmegy, az ő fizetését kapja, akárhogy nézem, ezt majdnem 0 euró befektetéssel csináljál meg.

Igaz, ez a része valóban érdekes.
Kezdődik a szezon, túl kell ezen valahogy lépni és várni a valós háttérbeli fejleményeket.
Kép
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.08.28. 23:47:40

Hát nem tudom mit égtek ennyire. Igaz, annyiba igazatok van, hogy 24 milka elég kis összegnek tűnik. Na de...szerintem ettől még jobbak leszünk, ettől az átigazolástól. Én nem rosálok be, ha elmegy, idehoz egy vérmes támadót a vezetőség, aki gyors is és BELEILLIK a barca futballjába, már előrébb vagyunk, mint a svéddel (gondolok itt pl Robinhora).Ez egy rossz igazolás volt, aminek ez a vége, nem szabad ettől most újjakat tördelni, meg eretfelvágni...Az élet megy tovább, csapatnak meg oda kell figyelni minden meccsre. Mert "Több,mint egy klubb".
Hattrick: Tatabánya City
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.08.28. 23:47:18

Fecooo írta:szinte minden játékos azt nyilatkozta, h maximálisan megbízik Zlatanban és biztosak voltak benne, h jobb szezonja lesz... a menedzserek az átigazolások után szakítják a nagy pénzeket, ennek ellenére még a menedzser is azt mondta, h Zlatan 99,99%, h marad a Barcában, maga a játékos is motiváltnak tűnt és biztató formát mutatott az előszezonban... és most itt tartunk...

vmi történt, vmi olyan történt, ami nagyon durva változást idézett elő...
Egyébként te magad mondtad ki a kulcsszót. Menedzser... 2 menedzser volt az elmúlt időben, aki kinyitotta a száját és kritizálta Pep néhány döntését. Ennek a 2 menedzsernek volt a saját posztján 2 világklasszis, jól tejesítő játékosa, akik (bárki bármit is mond) szerintem hozzá tudtak tenni ennek a barcának a játékához. Elérkeztünk az átigazolási időszak végéhez és lám, hova lett és milyen körülmények között tűnt el az a 2 játékos?
Úgy tűnik szájkosarat kell tenni a menedzserekre, mert pep nem nagyon tűri a negatív kritikát...
kisignacz
Barça B

2010.08.28. 23:46:56

nem az a lényeg, hogy pep-nek nem kellett, csak tudja h miért nem, ez az ő dolga.

de nem pep tárgyalt a milánnal h mennyiért adják el, ez a vezetőség dolga, szóval ezt ők baszták el de nagyon....most mindegy hogy rosell tárgyalt vagy zubi, a lényeg h nagyon nagyot buktak rajta és nem pep-en múlott az ár...
Lezárt