2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1: Szerintem pedig igencsak hasznos munkát végezFeary írta:A nyár egyik legrosszabb híre számomra. Nem értem mit lát benne az edző. Sokszor figyelem a játékát, de egyszerűen mindíg felhúzom magam rajta, mennyire nem csinál semmit. Mikor megy a labdajáratás akkor általában kimarad belőle, ha netán mégis kap labdát, azt hátrafele játsza meg. Mintha a pályán sem lenne. Nem sok vizet zavar. És ha belegondolok, hogy Touré elől is vette el a lehetőséget... Na tessék már megint felhúztam magam![]()
Én szeretném, ha elhúzna innen![]()
![]()
Ne haragudj,de szerintem ez így nem oké.Lionel85 írta:Örülök, hogy marad. Egy remek kiegészítő ember, vagy annál egy kicsit több, de nem alapember, mivel sokat rotál azon a poszton Guardiola, ahol ő játszik. A jelenlegi szezonban Iniestával fogják váltogatni egymást, vélhetően egy kicsit több játéklehetőséget biztosítva a spanyolnak. Seydou egy jó munkás, nem focizik látványosan, de annál hasznosabban. Ami kiemelkedő nála, hogy igencsak gólerős, jól fejel és jó a fizikuma. Szürke játékos, de nem ügyetlen. Sokan nem ismerik el a munkásságát, valahogy nincsen megfelelően értékelve a tudása.
Jaja,el is kezdte leepiteni,szerintem az iden mar nem lesz stabil kezdojatekos,neha kozepen helyettesiti Puyolekat es neha feltunik majd a jobboson is,majd nyaron elengedjuk ingyen.LM10 írta:A SPORT szerint Keita 2014-ig hosszabbít.
Pont ma gondolkoztam, hogy jövőre kit küldhet el Pep ebből a szűk keretből, de szerintem max Abidalt fogja. De Keitát már tuti nem
Nem csak a sport szerint. Ez már hivatalos.LM10 írta:A SPORT szerint Keita 2014-ig hosszabbít.
Pont ma gondolkoztam, hogy jövőre kit küldhet el Pep ebből a szűk keretből, de szerintem max Abidalt fogja. De Keitát már tuti nem
Hát igen, itt azért néhányan-szerintem jogtalanul- már lehordták eléggé. Pedig szerintem nem érdemli meg egyáltalán. Ízig-vérig csapatjátékos, a csapatért küzd, hajt, s nem a saját érdekeit követi. Nem játszik rosszul, mint ahogy azt mondták itt néhányan.Barcaman14 írta:Ez egy szimpatikus nyilatkozat Keitatól! Látszik hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt! Nagyon szimpatikus hozzáállás! Jövőre szeritnem hasonlóan sok lehetőséghez fog jutni mint tavaly egyébként. Úgy látom hogy Pep kedveli, ami nem csoda mivel nagyon alázatos játékos.
Elhiszem, de ha nem lenne Ini ennyit sérült, nem játszana ilyen sokat.handball11 írta:Jó úgyse tudlak meggyőzni, de elhiheted ez a taktikából adódik, hogy ilyen sokat játszik.Rivaldo11 írta:Szerintem láthatsz elé szélekre kidobott zsugát tőle. Az, hogy nem keveredik beadás pozícióba, nem azt jelenti, hogy ne tudna ballal beadni.
Ha meg védekezni kell...Maxwell is játszott jobb oldalon, Puyol is a balon.
Azt aláírom, hogy a védekező részt megoldja-tegnap is megtette. De még egyszer: Arról a posztról előre is kell játszani, abban pedig kevés.
Jó úgyse tudlak meggyőzni, de elhiheted ez a taktikából adódik, hogy ilyen sokat játszik.Rivaldo11 írta:Szerintem láthatsz elé szélekre kidobott zsugát tőle. Az, hogy nem keveredik beadás pozícióba, nem azt jelenti, hogy ne tudna ballal beadni.
Ha meg védekezni kell...Maxwell is játszott jobb oldalon, Puyol is a balon.
Azt aláírom, hogy a védekező részt megoldja-tegnap is megtette. De még egyszer: Arról a posztról előre is kell játszani, abban pedig kevés.
Szerintem én megnézném azért, ahogy Xavi ballábbal bead:D A kontrák megállításához pedig nem a ballábasra értettem, hanem arra, hogy Keita védekezőbb középpályás, és amikor Maxwell felmegy akkor kb. kilométer üres helyet hagy maga mögött, amit akkor tudna csak befutni ha Usain Bolt lenne. Ekkor jön képbe Keita, aki biztosítja azt a területet. Most nincs kedvem lerajzolni, de remélem el tudod képzelni. Mondom nem hiába kellett volna Mascherano.Rivaldo11 írta:Nézd, erről csak annyit, hogy azokat a passzokat, amiket Keita kocogós tempóban kisimogat a balon érkezőnek, én is megcsinálom jobbal-ballal. Pedig csak kispályán játszom.
A kontránál, ha meg kell állítani egy akciót, szintúgy totál mindey milye lábas vagyok.
Ha meg beadás...erről ugyanaz a véleményem. Ma már alap, hogy egy futballista legalább beadni tudjon mindkét lábbal.
Pláne, ha a világ legjobb csapatában kezdő hétről hétre.
Szerintem nem mind1 mert, egy jobb lábas inkább befelé húz, illetve passzol míg Keita, ha megnézted többször passzolt kifelé, ahol Abidal vagy éppen Maxwell érkezett, illetve tegnapi meccsen Bojan elég sokszor ment ki a bal szélre. A másik meg ha úgy adódik tud beadni is valamint stabilabb a középpálya is egy esetleges ellenfél kontránál, mintha Iniesta lenne ott ilyen helyzetben. Középen a játékot meg megoldja Messi, Xavi duó.Rivaldo11 írta:
Szerintem ezen a szinten, meg azon a poszton ahol játszik, totál mindegy, hogy bal-vagy jobblábas az illető...
Alapvetően az a baj, hogy azon a poszton egész egyszerűen többet kell beletanni az előrejátékba. (emlékezzünk csak, tavaly volt egy Xavi-Ini-Yaya hármas a pálya közepén). Ez mostanában elmaradt. Tegnap viszont jól teljesített.
Szerintem ezen a szinten, meg azon a poszton ahol játszik, totál mindegy, hogy bal-vagy jobblábas az illető...handball11 írta:Azért játszik, olyan sokat mert Pep új taktikájában kell egy ballábas védekezni jól tudó játékos. Ha nem tévedek, ezért akarta, megszerezni Mascheranot is mivel ő is ballábas. Szerintem az Eto'o Ibra csere is azért volt mert kellett egy olyan játékos aki meg tudja tartani a labdát a mélységi mozgást pedig Pedro, Messi megoldotta volna. Más kérdés, hogy ez a része nem jött be Pepnek. Bocs kicsit off lett.