Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.31. 19:46:48

Nem kell hogy elhúzzon innen, csak a kezdőben nem kéne ennyit szerepeltetni és már nem is lenne akkora probléma. Nagyon jó kiegészítő ember lehetne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.31. 19:45:52

Feary írta:A nyár egyik legrosszabb híre számomra. Nem értem mit lát benne az edző. Sokszor figyelem a játékát, de egyszerűen mindíg felhúzom magam rajta, mennyire nem csinál semmit. Mikor megy a labdajáratás akkor általában kimarad belőle, ha netán mégis kap labdát, azt hátrafele játsza meg. Mintha a pályán sem lenne. Nem sok vizet zavar. És ha belegondolok, hogy Touré elől is vette el a lehetőséget... Na tessék már megint felhúztam magam :evil:
Én szeretném, ha elhúzna innen :!: :!: :!:
1: Szerintem pedig igencsak hasznos munkát végez
2: Touréval ellentétes poszton játszott, Touré vkp-t, ő kkp-t játszott
més que un club
Feary
Barça B

2010.08.31. 19:44:05

A nyár egyik legrosszabb híre számomra. Nem értem mit lát benne az edző. Sokszor figyelem a játékát, de egyszerűen mindíg felhúzom magam rajta, mennyire nem csinál semmit. Mikor megy a labdajáratás akkor általában kimarad belőle, ha netán mégis kap labdát, azt hátrafele játsza meg. Mintha a pályán sem lenne. Nem sok vizet zavar. És ha belegondolok, hogy Touré elől is vette el a lehetőséget... Na tessék már megint felhúztam magam :evil:
Én szeretném, ha elhúzna innen :!: :!: :!:
Forca Barca!!!!
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.31. 19:43:44

Lionel85 írta:Örülök, hogy marad. Egy remek kiegészítő ember, vagy annál egy kicsit több, de nem alapember, mivel sokat rotál azon a poszton Guardiola, ahol ő játszik. A jelenlegi szezonban Iniestával fogják váltogatni egymást, vélhetően egy kicsit több játéklehetőséget biztosítva a spanyolnak. Seydou egy jó munkás, nem focizik látványosan, de annál hasznosabban. Ami kiemelkedő nála, hogy igencsak gólerős, jól fejel és jó a fizikuma. Szürke játékos, de nem ügyetlen. Sokan nem ismerik el a munkásságát, valahogy nincsen megfelelően értékelve a tudása.
Ne haragudj,de szerintem ez így nem oké.
Azzal egyetértek,hogy nem focizik látványosan,de szerintem azon a helyen,ahol Pep számít rá (Iniesta cseréje) hasznosan sem. Pontatlan,lassú,durva támadásépítésben pedig nem igazán zavar sok vizet. Kb ennyi az ,amit el lehet róla mondani. Kiemelkedő nála,hogy gólerős és jól fejel? Én igazából egyetlen olyan meccset sem tudnék mondani,ahol kiemelkedő lett volna a fejjátéka, a gólerősség alatt pedig kb. azt a 6 gólját érted,amit 44 meccsen (hogy az Úristenbe játszhat ilyen sokat egy ilyen gyenge játékos a Barcában :evil: - egy meccsel többet játszott,mint Iniesta! )szerzett? . A fizikummal részben egyetértek,általában az afrikai játékosok jó fizikumúak. Szerintem sem megfelelően értékelt,mert vannak,akik túlbecsülik :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkeptikus06 2010.08.31. 19:49:24-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.31. 19:37:26

Hát nem egy támadó-középpályás, de azért nem olyan ügyetlen szerintem az előrejátékban. Nincs eléggé letisztázva a szerepe a játékban. Azért ha ott van elől, a befejezésekkel nem akad gondja, bár a túlzott rombolást se adnám neki. Nem egy Touré, az tény. Ő így jó, ahogy van. :wink:
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.31. 19:27:04

Tán épp azért nincs elismerve a tudása-bár ez így nem jó kifejezés-mert szürke játékos létére gyakran építő jellegű feladatot kap, amit egyszerűen nem tud, és nem is akar megoldani.
Amúgy igaz, hogy remek kiegészítő játékos, csak hozzá illő feladattal kell megbízni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.31. 19:23:32

Örülök, hogy marad. Egy remek kiegészítő ember, vagy annál egy kicsit több, de nem alapember, mivel sokat rotál azon a poszton Guardiola, ahol ő játszik. A jelenlegi szezonban Iniestával fogják váltogatni egymást, vélhetően egy kicsit több játéklehetőséget biztosítva a spanyolnak. Seydou egy jó munkás, nem focizik látványosan, de annál hasznosabban. Ami kiemelkedő nála, hogy igencsak gólerős, jól fejel és jó a fizikuma. Szürke játékos, de nem ügyetlen. Sokan nem ismerik el a munkásságát, valahogy nincsen megfelelően értékelve a tudása.
Kép
Kép
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.08.31. 15:56:58

Hát a legjobb tán az lenne ha addig maradna, amíg nem veszi el a helyet a fiatalo elől.Sztem még 2 idényre jó itt.Onnantól már Thiago és JdS is komolyabb szintet fog képviselni, inkább lesz hasznára a csapatnak. Nem az a játékos akiből pénzt lehetne csinálni, tehát nem fogjuk eladni csakúgy, mert, h nincs pénz. Ráadásul Pep nagyon szereti. Azért remélem az idény nagyrészében csere lesz(ellenben az első bajnokival...).
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.31. 15:38:43

LM10 írta:A SPORT szerint Keita 2014-ig hosszabbít.

Pont ma gondolkoztam, hogy jövőre kit küldhet el Pep ebből a szűk keretből, de szerintem max Abidalt fogja. De Keitát már tuti nem :D
Jaja,el is kezdte leepiteni,szerintem az iden mar nem lesz stabil kezdojatekos,neha kozepen helyettesiti Puyolekat es neha feltunik majd a jobboson is,majd nyaron elengedjuk ingyen.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.31. 15:37:54

LM10 írta:A SPORT szerint Keita 2014-ig hosszabbít.

Pont ma gondolkoztam, hogy jövőre kit küldhet el Pep ebből a szűk keretből, de szerintem max Abidalt fogja. De Keitát már tuti nem :D
Nem csak a sport szerint. Ez már hivatalos.
Van akinek rossz hír van akinek jó. Én az utóbbi közé tartozom. Ezek szerint Pep számít rá még legalább 2-3 évig. Már ő sem fiatal (a fociban). Addig jó lesz amíg a fiataloknak nem lesz elég tapasztalatuk.
LM10
Director del Fútbol

2010.08.31. 15:16:59

A SPORT szerint Keita 2014-ig hosszabbít.

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.08.22. 13:28:28

Szerintem igen is nagyon fontos eleme annak a kombinatív, gyors és pontos passzos játéknak, amiből a középpálya felépíti a támadásokat. Nem sok labdát szór el és rengeteget fut, bejátsza az egész pályát. Ahogy Tivornya is említette, a bal oldal felé tolódása pedig biztosítja a felfutás lehetőségét a bal oldali védőinknek.

Nagy szerepe van a sikerekben, csak nem tűnik ki.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.08.22. 13:21:06

talán azért,mert a zongorcipelőre senki nem figyel...ha pályán van,akkor a baloldalunkra is lehet támadóbb BH-et betenni (pl. Maxwell,Adriano)..ezáltal felgöngyölni azt az oldalt és Villa-nak helyet biztosítani - az idei évtől :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
gianni
Entrenador del Barça

2010.08.22. 13:16:31

Tudom,hogy a tegnapi meccs után(amely csúcs szuper volt)nem kellene senkit sem piszkálni.
Keita sem követett el semmi "rosszat" mégis kitünik-ha szándékosan őt figyelem a meccseken ha nem-azzal,hogy ő nem ez a színt.
Nem akarom őt megbántani és tudom,hogy Pepnek a nagy kedvence,és biztos jó az edzéseken meg minden,és ezerszer megbeszéltük már ezeket de én nem tudom megérteni azt ,hogy ő játszik a legtöbbet a keretből.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.30. 10:05:38

Keita egy jó képességű játékos aki bivalyerőseket tud lőni kapura. Támadó kp-ként szerintem nem a legjobb de látszik rajta hogy nem zavarja annyira és megtesz mindent hogy Pep bizalmába férkőzzön. Szerintem ő vkp-ként sokkal jobb lenne de nem én vagyok az edző.
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.30. 09:56:18

Barcaman14 írta:Ez egy szimpatikus nyilatkozat Keitatól! Látszik hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt! Nagyon szimpatikus hozzáállás! Jövőre szeritnem hasonlóan sok lehetőséghez fog jutni mint tavaly egyébként. Úgy látom hogy Pep kedveli, ami nem csoda mivel nagyon alázatos játékos.
Hát igen, itt azért néhányan-szerintem jogtalanul- már lehordták eléggé. Pedig szerintem nem érdemli meg egyáltalán. Ízig-vérig csapatjátékos, a csapatért küzd, hajt, s nem a saját érdekeit követi. Nem játszik rosszul, mint ahogy azt mondták itt néhányan.

A tegnapi csk. karszalagot is megérdemelte szerintem. Látja legalább, hogy Pep továbbra is bízik benne.
Főleg akkor lesz nagy szerepe, ha Senna vagy Cesc nem jön. Bár szerintem mindkét szerepkört el tudná látni, hisz nem nagyon lesz olyan, hogy Busi és Xavi vagy Ini egyszerre sérült. Ha mégis, ott lennének a fiatalok, vagy épp Hleb.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
messideco
Presidente del Barça

2010.07.30. 09:22:49

Muris volt tegnap Keitán látni a karszalagot. Megtiszteltnek érezhette magát. Grat, Keita! :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.23. 10:25:47

Ez egy szimpatikus nyilatkozat Keitatól! Látszik hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt! Nagyon szimpatikus hozzáállás! Jövőre szeritnem hasonlóan sok lehetőséghez fog jutni mint tavaly egyébként. Úgy látom hogy Pep kedveli, ami nem csoda mivel nagyon alázatos játékos.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 12:31:37

handball11 írta:
Rivaldo11 írta:Szerintem láthatsz elé szélekre kidobott zsugát tőle. Az, hogy nem keveredik beadás pozícióba, nem azt jelenti, hogy ne tudna ballal beadni.
Ha meg védekezni kell...Maxwell is játszott jobb oldalon, Puyol is a balon.
Azt aláírom, hogy a védekező részt megoldja-tegnap is megtette. De még egyszer: Arról a posztról előre is kell játszani, abban pedig kevés.
Jó úgyse tudlak meggyőzni, de elhiheted ez a taktikából adódik, hogy ilyen sokat játszik.
Elhiszem, de ha nem lenne Ini ennyit sérült, nem játszana ilyen sokat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
handball11
Barça C

2010.05.09. 12:15:36

Rivaldo11 írta:Szerintem láthatsz elé szélekre kidobott zsugát tőle. Az, hogy nem keveredik beadás pozícióba, nem azt jelenti, hogy ne tudna ballal beadni.
Azt aláírom, hogy a védekező részt megoldja-tegnap is megtette. De még egyszer: Arról a posztról előre is kell játszani, abban pedig kevés.
Jó úgyse tudlak meggyőzni, de elhiheted ez a taktikából adódik, hogy ilyen sokat játszik.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 12:05:43

Szerintem láthatsz elé szélekre kidobott zsugát tőle. Az, hogy nem keveredik beadás pozícióba, nem azt jelenti, hogy ne tudna ballal beadni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
handball11
Barça C

2010.05.09. 12:02:26

Rivaldo11 írta:Nézd, erről csak annyit, hogy azokat a passzokat, amiket Keita kocogós tempóban kisimogat a balon érkezőnek, én is megcsinálom jobbal-ballal. Pedig csak kispályán játszom.
A kontránál, ha meg kell állítani egy akciót, szintúgy totál mindey milye lábas vagyok.
Ha meg beadás...erről ugyanaz a véleményem. Ma már alap, hogy egy futballista legalább beadni tudjon mindkét lábbal.
Pláne, ha a világ legjobb csapatában kezdő hétről hétre.
Szerintem én megnézném azért, ahogy Xavi ballábbal bead:D A kontrák megállításához pedig nem a ballábasra értettem, hanem arra, hogy Keita védekezőbb középpályás, és amikor Maxwell felmegy akkor kb. kilométer üres helyet hagy maga mögött, amit akkor tudna csak befutni ha Usain Bolt lenne. Ekkor jön képbe Keita, aki biztosítja azt a területet. Most nincs kedvem lerajzolni, de remélem el tudod képzelni. Mondom nem hiába kellett volna Mascherano.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:42:01

Nézd, erről csak annyit, hogy azokat a passzokat, amiket Keita kocogós tempóban kisimogat a balon érkezőnek, én is megcsinálom jobbal-ballal. Pedig csak kispályán játszom.
A kontránál, ha meg kell állítani egy akciót, szintúgy totál mindey milye lábas vagyok.
Ha meg beadás...erről ugyanaz a véleményem. Ma már alap, hogy egy futballista legalább beadni tudjon mindkét lábbal.
Pláne, ha a világ legjobb csapatában kezdő hétről hétre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
handball11
Barça C

2010.05.09. 11:36:43

Rivaldo11 írta:
Szerintem ezen a szinten, meg azon a poszton ahol játszik, totál mindegy, hogy bal-vagy jobblábas az illető...
Alapvetően az a baj, hogy azon a poszton egész egyszerűen többet kell beletanni az előrejátékba. (emlékezzünk csak, tavaly volt egy Xavi-Ini-Yaya hármas a pálya közepén). Ez mostanában elmaradt. Tegnap viszont jól teljesített.
Szerintem nem mind1 mert, egy jobb lábas inkább befelé húz, illetve passzol míg Keita, ha megnézted többször passzolt kifelé, ahol Abidal vagy éppen Maxwell érkezett, illetve tegnapi meccsen Bojan elég sokszor ment ki a bal szélre. A másik meg ha úgy adódik tud beadni is valamint stabilabb a középpálya is egy esetleges ellenfél kontránál, mintha Iniesta lenne ott ilyen helyzetben. Középen a játékot meg megoldja Messi, Xavi duó.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:29:21

handball11 írta:Azért játszik, olyan sokat mert Pep új taktikájában kell egy ballábas védekezni jól tudó játékos. Ha nem tévedek, ezért akarta, megszerezni Mascheranot is mivel ő is ballábas. Szerintem az Eto'o Ibra csere is azért volt mert kellett egy olyan játékos aki meg tudja tartani a labdát a mélységi mozgást pedig Pedro, Messi megoldotta volna. Más kérdés, hogy ez a része nem jött be Pepnek. Bocs kicsit off lett.
Szerintem ezen a szinten, meg azon a poszton ahol játszik, totál mindegy, hogy bal-vagy jobblábas az illető...
Alapvetően az a baj, hogy azon a poszton egész egyszerűen többet kell beletanni az előrejátékba. (emlékezzünk csak, tavaly volt egy Xavi-Ini-Yaya hármas a pálya közepén). Ez mostanában elmaradt. Tegnap viszont jól teljesített.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt