Lionel85 írta:Örülök, hogy marad. Egy remek kiegészítő ember, vagy annál egy kicsit több, de nem alapember, mivel sokat rotál azon a poszton Guardiola, ahol ő játszik. A jelenlegi szezonban Iniestával fogják váltogatni egymást, vélhetően egy kicsit több játéklehetőséget biztosítva a spanyolnak. Seydou egy jó munkás, nem focizik látványosan, de annál hasznosabban. Ami kiemelkedő nála, hogy igencsak gólerős, jól fejel és jó a fizikuma. Szürke játékos, de nem ügyetlen. Sokan nem ismerik el a munkásságát, valahogy nincsen megfelelően értékelve a tudása.
Ne haragudj,de szerintem ez így nem oké.
Azzal egyetértek,hogy nem focizik látványosan,de szerintem azon a helyen,ahol Pep számít rá (Iniesta cseréje) hasznosan sem. Pontatlan,lassú,durva támadásépítésben pedig nem igazán zavar sok vizet. Kb ennyi az ,amit el lehet róla mondani. Kiemelkedő nála,hogy gólerős és jól fejel? Én igazából egyetlen olyan meccset sem tudnék mondani,ahol kiemelkedő lett volna a fejjátéka, a gólerősség alatt pedig kb. azt a 6 gólját érted,amit 44 meccsen (hogy az Úristenbe játszhat ilyen sokat egy ilyen gyenge játékos a Barcában

- egy meccsel többet játszott,mint Iniesta! )szerzett? . A fizikummal részben egyetértek,általában az afrikai játékosok jó fizikumúak. Szerintem sem megfelelően értékelt,mert vannak,akik túlbecsülik