2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mess2009 írta:nos emberek, itt és most kimondom: vége a legendának!
gyakorlatilag egy másodosztályú csapat szedett darabokra bennünket!
erre egyszerűen nincs mit mondani, ahogy előtte írtam, ha kikapnánk az minden épeszű érvet felborít, nos megtörtént!
hogyan? a legkisebb védő is 20 centivel volt nála magasabb, mi meg a fejére ívelgettük a labdát..lehet hogy azt hitték, ég Ibra van ottBlauGranaGroc írta:neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülniboixosnoisbarca írta: Be kellett volna annak a homár Bojannak rúgni a ziccert...és akkor most nem ez lenne!!!!!!
Ok csak egy kérdés:Tdavid írta:Sztem vegyél visszább!!boixosnoisbarca írta:FtcSikiHun
Te mit tudsz rólam szarházi?
Attól h nem játszom a Barcaban nem jelenti azt h nem vagyok sikeres nyominger!!!
Ó, ez marhaság. Villa tudott szvsz a legtöbbször gólhelyzetbe kerülni, Calatayud van 3-4 bravúrt is bemutatott a lövéseinél.BlauGranaGroc írta:neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülni
neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülniboixosnoisbarca írta: Be kellett volna annak a homár Bojannak rúgni a ziccert...és akkor most nem ez lenne!!!!!!
nem csak ezen múlik, ilyen elrontott felállással nem is lehetett más az eredmény..megint 2 vkp-val kezdünk egy hercules ellen??? miről beszélünk??Bree írta:Hát, eléggé úgy tűnik, hogy a sor nem fog megtörni: megint nem nyerünk válogatottmeccs után.