Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Inkább az a baj, hogy nem tudnám kiemelni egy olyan tulajdonságát se, ami az átlag fölé emelné a srácot én se (még semmiféleképp se). Nem mondanám gyorsnak, hogy szélen játsszon, nem mondanám erősnek, hogy középen birkózzon, nem mondanám cselgépnek se meg úgy kb semminek. Én még mindig várom hogy mi sül ki a srácból. Franki csapatába betöltött szerepét én nem biztos, hogy pozitívan ítélném meg, egyénileg neki lehet, sőt legyen is.... Az, hogy Bojannak a vérébe van-e a Barca stílus se merném kijelenteni, mert van, mikor tényleg, osztogat mit Xavi, de legtöbbször rossz megoldást választ. Akármi lehet még a srácból, és hiába nem fényeztem agyon, de akár még egy Raul szerű csatár is lehet (akire szintén el lehet mondani, hogy se nem nagy zsugás, se nem csellógép, se nem gyors stb. volt, de rugdosta a gólokat rendesen.)czaki10 írta: Az a baj hogy nem szélen van a helye ezt mindenki tudja... Ha neked meg Bojan nem Barca szintű csatár akkor csak sajnálni tudlak barátom...
Ibrával meg ne említsd egy lapon mert Bojannak a vérében van a Barca játékstílusa, hisz itt nőtt fel, karvalyorrú sosem illett ebbe a gépezetbe. Megértenélek ha ez az "antilokalizmus" azért lenne benned jelen mert kevésbé tehetséges a játékos, de kérlek nem egy Oleguer-ről beszélünk.
Fikázni lehet, a tehetsége vitathatalan.
Az a baj hogy nem szélen van a helye ezt mindenki tudja... Ha neked meg Bojan nem Barca szintű csatár akkor csak sajnálni tudlak barátom...albicelesteX írta:Nem nem felejtettem el,mert nem volt mit.Milyen fontos szerep?Ugyan már.Ügyes volt,de nem volt Ő olyan fontos...Az meg,hogy feszt felhánytorgatjátok a tavalyi szezon utolját az nagyon kevés.Fontos gólt lőtt Gudjhonsen is még sincs már itt meg nem is nevezhető klasszisnak.Ennyi erővel Ibrának meg jó volt az szezon eleje őt is elzavarták meg itt is finnyogtak rá egész évbe,hol ott azért Ő is lőtt fontos gólokat!Az a baj,hogy nem nyújt folyamatosan jó teljesítményt és ezért a teljesítményért fel van avanzsálva fényesre van nyalva és bizalmat is kap!czaki10 írta:Bizonyára ebben a fórumban sokan elfelejtették már hogy ez a srác még a Riijkard-éra idején nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, és rugdosta is a gólokat amikor Eto'o sérült volt! A tavalyi szezonról csak annyit vele kapcsolatban hogy azért nem játszott sokat,de az a 12gól összejött azért(8 a bajnokságban, 2 a kupában, 1 a BL-ben valamint ugyancsak 1 a szuperkupában)...albicelesteX írta:Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Aki nem hisz a képességeiben az bizonyára a véletlen számlájára írja az utánpótlás csapatokban szerzett több száz gólját, meg azt is hogy a spanyol kapitány behívta volna anno csak sérült volt. Nem szeretem ezt a hozzáállást hogy a madridistákat fikázzátok, hogy bezzeg mi kineveljük a játékosokat! Ha meg elmenne lenne sírás-rívás hogy úgy jártunk mint Fabregas esetében, mert belőle is klasszis lesz. Aki szerint meg nincs helye a Barcában, az a Riijkard féle csapatot még távolról sem ismerte.
Röviden tömören, lehetőség kell a srácnak és élni fog vele.
Nem nem felejtettem el,mert nem volt mit.Milyen fontos szerep?Ugyan már.Ügyes volt,de nem volt Ő olyan fontos...Az meg,hogy feszt felhánytorgatjátok a tavalyi szezon utolját az nagyon kevés.Fontos gólt lőtt Gudjhonsen is még sincs már itt meg nem is nevezhető klasszisnak.Ennyi erővel Ibrának meg jó volt az szezon eleje őt is elzavarták meg itt is finnyogtak rá egész évbe,hol ott azért Ő is lőtt fontos gólokat!Az a baj,hogy nem nyújt folyamatosan jó teljesítményt és ezért a teljesítményért fel van avanzsálva fényesre van nyalva és bizalmat is kap!czaki10 írta:Bizonyára ebben a fórumban sokan elfelejtették már hogy ez a srác még a Riijkard-éra idején nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, és rugdosta is a gólokat amikor Eto'o sérült volt! A tavalyi szezonról csak annyit vele kapcsolatban hogy azért nem játszott sokat,de az a 12gól összejött azért(8 a bajnokságban, 2 a kupában, 1 a BL-ben valamint ugyancsak 1 a szuperkupában)...albicelesteX írta:Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Aki nem hisz a képességeiben az bizonyára a véletlen számlájára írja az utánpótlás csapatokban szerzett több száz gólját, meg azt is hogy a spanyol kapitány behívta volna anno csak sérült volt. Nem szeretem ezt a hozzáállást hogy a madridistákat fikázzátok, hogy bezzeg mi kineveljük a játékosokat! Ha meg elmenne lenne sírás-rívás hogy úgy jártunk mint Fabregas esetében, mert belőle is klasszis lesz. Aki szerint meg nincs helye a Barcában, az a Riijkard féle csapatot még távolról sem ismerte.
Röviden tömören, lehetőség kell a srácnak és élni fog vele.
Bizonyára ebben a fórumban sokan elfelejtették már hogy ez a srác még a Riijkard-éra idején nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, és rugdosta is a gólokat amikor Eto'o sérült volt! A tavalyi szezonról csak annyit vele kapcsolatban hogy azért nem játszott sokat,de az a 12gól összejött azért(8 a bajnokságban, 2 a kupában, 1 a BL-ben valamint ugyancsak 1 a szuperkupában)...albicelesteX írta:Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Hát ez az, 20 évesen a harmadosztályban volt, most meg spanyol válogatott! 3 év alatt mekkorát fejlődött! Bojan meg 16 évesen már a nagy Barcában edzhetett meg játszhatott. Azóta eltelt 4 év, és lássuk be, hogy nem sokat ment előre. Mennyi kell még tíz év??? Pep mindig azt mondja, hogy a csapat mindenek előtt van, a játékosok csak másodikak! Hát, akkor télen vegyünk egy igazi vérbeli centert, akivel versenyben lehetünk minden sorozatban! Én úgy látom, hogy Messi többet fog centerben játszani, mint Bojan, ami nem véletlen! Egyébként Torres nagyon jó lenne, és Ő már 20 évesen is rúgta a gólokat!Fecooo írta:sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni![]()
a tavalyi idén végén Bojan pontosan akkor tudott hatékony lenni, amikor ő, Pedro és Messi egyszerre volt a pályán. ha megpróbálnánk a Villa-Bojan-Messi 3ast pár hétig úgy, h Bojan nincs kiszorítva a pálya szélére, szinte biztos vagyok benne, h mindhárman kiválóan kiegészítenék egymást!
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok gólt szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!
lehet, h nincs igazam, lehet, h nem fog beválni Bojan, de akkor legalább ne azt lássam, h szinte csak szélsőként erőlteti őt Pep, mert ez csak összeesküvéselméletre enged következtetni hosszú távon...
barca2010: Bojan alig múlt 20! Pedro hol volt 20 évesen???
attól h nem ott játszik mondjuk gyorsulhatott volna,vagy fejlődhetett volna 1 vs. 1-ben.....Sanama írta:igen,talán ha a posztján játszana,tudna fejlődni.Zsolti írta:itt a kulcs a jutott...hogy fejlődtek..napról napra....de Bojlika csak stagnál....vagy ha nagyon g*ci akarok lenni akkor azt mondanám,h visszafele fejlődik...Fecooo írta:Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...
és ezzel befejeztem.
igen,talán ha a posztján játszana,tudna fejlődni.Zsolti írta:itt a kulcs a jutott...hogy fejlődtek..napról napra....de Bojlika csak stagnál....vagy ha nagyon g*ci akarok lenni akkor azt mondanám,h visszafele fejlődik...Fecooo írta:Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...
itt a kulcs a jutott...hogy fejlődtek..napról napra....de Bojlika csak stagnál....vagy ha nagyon g*ci akarok lenni akkor azt mondanám,h visszafele fejlődik...Fecooo írta:Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...
Abszolút egyetértek! Bojan alapvetően középcsatár,mindig mindenhol azt játszott,csak úgy előbb Samu miatt,utána Ibra miatt kénytelen volt Pep szélen játszatni,h több lehetőséget tudjon adni neki.Sajnos neki egyáltalán nem fekszik a szélső poszt,plána a jobb szélső. Kérdem én mikor volt az a játékunk,h jobb szélen egy jobb lábas játékos lecselezi magát és beadja a labdát? A balszélen valamivel több haszna van meglátásom szerint,de az igazi képességei középcsatárként jönnének és nem egy meccs alapján,hanem ha rendszeresen játszhatna,úgy ahogy tavaly idény végén,amikor Ibra padozott ő pedig lötte a gólokat. Lehet,hogy nem akkora zseni,mint Messi,de szerintem,ha Messit is annak idején erőltetik más posztokon és nem a sajátján,meg ő is ilyen kevés lehetőséget kapott volna,akkor valszeg ő sem fejlődött volna ilyen ütemben.Fecooo írta:sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni![]()
a tavalyi idén végén Bojan pontosan akkor tudott hatékony lenni, amikor ő, Pedro és Messi egyszerre volt a pályán. ha megpróbálnánk a Villa-Bojan-Messi 3ast pár hétig úgy, h Bojan nincs kiszorítva a pálya szélére, szinte biztos vagyok benne, h mindhárman kiválóan kiegészítenék egymást!
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!
lehet, h nincs igazam, lehet, h nem fog beválni Bojan, de akkor legalább ne azt lássam, h szinte csak szélsőként erőlteti őt Pep, mert ez csak összeesküvéselméletre enged következtetni hosszú távon...
azt hiszem nem én kezdtem az összehasonlítást....csak arra reagáltam,hogy Villa Zaragozás volt valóban,de meg lehet nézni hogy játszott...Kilincs meg agyon van sztárolva,és sehol semmi,lehet h csak 20 éves de már 4 éve itt van...Fecooo írta:Zsolti, most komolyan összehasonlítasz egy 20 és egy 24 éves játékost? óókéééé...
szóval Bojannak van 4éve. térjünk rá vissza akkor,köszi.Zsolti írta:Igen,Zaragozában....meg is nyerték a spanyol kupát..Villa kb a hátán vitte a csapatot..nem véletlenül vette meg a Valencia.
Bojan meg már negyedik éve készül robbanni.....nyáron rem. elmegy,mert úgysem lesz belőle semmi....
Igen,Zaragozában....meg is nyerték a spanyol kupát..Villa kb a hátán vitte a csapatot..nem véletlenül vette meg a Valencia.Sanama írta:És Villa ? 24évesen még a Zaragozában focizott...Fecooo írta:
És Villa ? 24évesen még a Zaragozában focizott...Fecooo írta: