Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2010.09.25. 07:26:31

Egyrészt nem kell elitélni, lesajnálni ha valaki másképpen lát dolgokat, másrészt ne szorja senki az "igazat" és végül ami volt az mára csak emlék. Bizony én se gondolom, hogy Bojan naggyá növi ki magát. Okát nem tudom, de látom, hogy nem fejlődik. Lassan én is ugy látom, hogy nem ide való, nemigen veszélyes a kapura. Ez azért is gond mert kevés a csatárunk.
Fecó
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.09.25. 02:49:45

czaki10 írta: Az a baj hogy nem szélen van a helye ezt mindenki tudja... Ha neked meg Bojan nem Barca szintű csatár akkor csak sajnálni tudlak barátom...
Ibrával meg ne említsd egy lapon mert Bojannak a vérében van a Barca játékstílusa, hisz itt nőtt fel, karvalyorrú sosem illett ebbe a gépezetbe. Megértenélek ha ez az "antilokalizmus" azért lenne benned jelen mert kevésbé tehetséges a játékos, de kérlek nem egy Oleguer-ről beszélünk.
Fikázni lehet, a tehetsége vitathatalan.
Inkább az a baj, hogy nem tudnám kiemelni egy olyan tulajdonságát se, ami az átlag fölé emelné a srácot én se (még semmiféleképp se). Nem mondanám gyorsnak, hogy szélen játsszon, nem mondanám erősnek, hogy középen birkózzon, nem mondanám cselgépnek se meg úgy kb semminek. Én még mindig várom hogy mi sül ki a srácból. Franki csapatába betöltött szerepét én nem biztos, hogy pozitívan ítélném meg, egyénileg neki lehet, sőt legyen is.... Az, hogy Bojannak a vérébe van-e a Barca stílus se merném kijelenteni, mert van, mikor tényleg, osztogat mit Xavi, de legtöbbször rossz megoldást választ. Akármi lehet még a srácból, és hiába nem fényeztem agyon, de akár még egy Raul szerű csatár is lehet (akire szintén el lehet mondani, hogy se nem nagy zsugás, se nem csellógép, se nem gyors stb. volt, de rugdosta a gólokat rendesen.)
Az esélye megvan most a bizonyításra(mostmeg főleg)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
czaki10
Barça B

2010.09.25. 00:02:22

albicelesteX írta:
czaki10 írta:
albicelesteX írta:Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Bizonyára ebben a fórumban sokan elfelejtették már hogy ez a srác még a Riijkard-éra idején nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, és rugdosta is a gólokat amikor Eto'o sérült volt! A tavalyi szezonról csak annyit vele kapcsolatban hogy azért nem játszott sokat,de az a 12gól összejött azért(8 a bajnokságban, 2 a kupában, 1 a BL-ben valamint ugyancsak 1 a szuperkupában)...
Aki nem hisz a képességeiben az bizonyára a véletlen számlájára írja az utánpótlás csapatokban szerzett több száz gólját, meg azt is hogy a spanyol kapitány behívta volna anno csak sérült volt. Nem szeretem ezt a hozzáállást hogy a madridistákat fikázzátok, hogy bezzeg mi kineveljük a játékosokat! Ha meg elmenne lenne sírás-rívás hogy úgy jártunk mint Fabregas esetében, mert belőle is klasszis lesz. Aki szerint meg nincs helye a Barcában, az a Riijkard féle csapatot még távolról sem ismerte.
Röviden tömören, lehetőség kell a srácnak és élni fog vele.
Nem nem felejtettem el,mert nem volt mit.Milyen fontos szerep?Ugyan már.Ügyes volt,de nem volt Ő olyan fontos...Az meg,hogy feszt felhánytorgatjátok a tavalyi szezon utolját az nagyon kevés.Fontos gólt lőtt Gudjhonsen is még sincs már itt meg nem is nevezhető klasszisnak.Ennyi erővel Ibrának meg jó volt az szezon eleje őt is elzavarták meg itt is finnyogtak rá egész évbe,hol ott azért Ő is lőtt fontos gólokat!Az a baj,hogy nem nyújt folyamatosan jó teljesítményt és ezért a teljesítményért fel van avanzsálva fényesre van nyalva és bizalmat is kap! :?
Az a baj hogy nem szélen van a helye ezt mindenki tudja... Ha neked meg Bojan nem Barca szintű csatár akkor csak sajnálni tudlak barátom...
Ibrával meg ne említsd egy lapon mert Bojannak a vérében van a Barca játékstílusa, hisz itt nőtt fel, karvalyorrú sosem illett ebbe a gépezetbe. Megértenélek ha ez az "antilokalizmus" azért lenne benned jelen mert kevésbé tehetséges a játékos, de kérlek nem egy Oleguer-ről beszélünk.
Fikázni lehet, a tehetsége vitathatalan.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.09.24. 23:43:52

Azért 17 évesen csak 10 gólt lőtt a bajnokságban, első szezonjában, emellett volt pár gólpassza is. A BL-ban is ő az egyik legfiatalabban betaláló játékos. Szóval igenis fényesen indult a karrierje. De aztán jött Pep, és szépen elcseszte a gyereket.
albicelesteX
A Vadász

2010.09.24. 23:04:01

czaki10 írta:
albicelesteX írta:Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Bizonyára ebben a fórumban sokan elfelejtették már hogy ez a srác még a Riijkard-éra idején nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, és rugdosta is a gólokat amikor Eto'o sérült volt! A tavalyi szezonról csak annyit vele kapcsolatban hogy azért nem játszott sokat,de az a 12gól összejött azért(8 a bajnokságban, 2 a kupában, 1 a BL-ben valamint ugyancsak 1 a szuperkupában)...
Aki nem hisz a képességeiben az bizonyára a véletlen számlájára írja az utánpótlás csapatokban szerzett több száz gólját, meg azt is hogy a spanyol kapitány behívta volna anno csak sérült volt. Nem szeretem ezt a hozzáállást hogy a madridistákat fikázzátok, hogy bezzeg mi kineveljük a játékosokat! Ha meg elmenne lenne sírás-rívás hogy úgy jártunk mint Fabregas esetében, mert belőle is klasszis lesz. Aki szerint meg nincs helye a Barcában, az a Riijkard féle csapatot még távolról sem ismerte.
Nem nem felejtettem el,mert nem volt mit.Milyen fontos szerep?Ugyan már.Ügyes volt,de nem volt Ő olyan fontos...Az meg,hogy feszt felhánytorgatjátok a tavalyi szezon utolját az nagyon kevés.Fontos gólt lőtt Gudjhonsen is még sincs már itt meg nem is nevezhető klasszisnak.Ennyi erővel Ibrának meg jó volt az szezon eleje őt is elzavarták meg itt is finnyogtak rá egész évbe,hol ott azért Ő is lőtt fontos gólokat!Az a baj,hogy nem nyújt folyamatosan jó teljesítményt és ezért a teljesítményért fel van avanzsálva fényesre van nyalva és bizalmat is kap! :?
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.09.24. 15:49:34

Bojan legnagyobb hibájának azt tartom, hogy nem képes stabil teljesítményre, szóval nagyon ingatag. Van amikor jó, akkor tényleg jó, de máskor nem látok semmi erőt benne...
Kép
"And my heart will leave you never."
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.09.24. 15:01:14

Szerintem minden kritikust elfog majd hallgattatni Bojan, és akkor leszek majd kíváncsi az őt kritizáló emberekre. Tény, hogy nem úgy indult számára a szezon ahogyan tavaly abbahagyta, de biztos vagyok benne, hogy be fog majd indulni. Egyébként meg neki sem mindegy, hogy a szélen kell játszania, vagy középen. Nem egy Messi, hogy három-négy embert kicselezzen, és gólt lőjön. Tipikusan olyan csatár mint Eto'o, aki remekül helyezkedik, és jól használja ki a helyzeteit. Ha visszakerül középcsatárnak és megkapja a bizalmat Peptől, akkor szerintem a legnagyobb meglepetés lesz az idei szezonban.

(Egyébként pedig ha lőne már pár gólt a szezonban, akkor biztosan nem ilyen görcsösen játszana...)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.09.24. 14:48:07

Úgy látom egyre többen előveszik Bojant! :roll: Egy 20 éves srácot akinek már alig van ideje fejlődni... Nincs éppen bombaformában, ez biztos, viszont nem hinném hogy máris le kéne írni vagy hogy kölcsönadás bárkinek is jó lenne. Bojan egy világklasszis befejező csatár lehet. Jó lenne igazából ha Pep észrevenné és kihasználná a ehetőséget, ahelyett hogy a szélen játszik.
Nem egy magas játékos, viszont a ziccereit nagyon magabiztosan értékesíti, és ezt az is mutatja hogy az idény végén ahogy bizalmat kapott jöttek a gólok. Tökmindegy hogy előtte nem varázsolt úgy mint pl Leo, ha utána ki tudja használni a lehetőségeit. Ettől jó egy csatár. És Bojannak minden adottsága megvan ehhez. Nagy tehetség a srác, és nem hiszem hogy sürgetni kéne a dolgokat, csupán 20 éves!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
czaki10
Barça B

2010.09.24. 12:37:46

barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.24. 12:27:09

Fecooo írta:sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni :roll:
a tavalyi idén végén Bojan pontosan akkor tudott hatékony lenni, amikor ő, Pedro és Messi egyszerre volt a pályán. ha megpróbálnánk a Villa-Bojan-Messi 3ast pár hétig úgy, h Bojan nincs kiszorítva a pálya szélére, szinte biztos vagyok benne, h mindhárman kiválóan kiegészítenék egymást!
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok gólt szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!

lehet, h nincs igazam, lehet, h nem fog beválni Bojan, de akkor legalább ne azt lássam, h szinte csak szélsőként erőlteti őt Pep, mert ez csak összeesküvéselméletre enged következtetni hosszú távon...

barca2010: Bojan alig múlt 20! Pedro hol volt 20 évesen???
Hát ez az, 20 évesen a harmadosztályban volt, most meg spanyol válogatott! 3 év alatt mekkorát fejlődött! Bojan meg 16 évesen már a nagy Barcában edzhetett meg játszhatott. Azóta eltelt 4 év, és lássuk be, hogy nem sokat ment előre. Mennyi kell még tíz év??? Pep mindig azt mondja, hogy a csapat mindenek előtt van, a játékosok csak másodikak! Hát, akkor télen vegyünk egy igazi vérbeli centert, akivel versenyben lehetünk minden sorozatban! Én úgy látom, hogy Messi többet fog centerben játszani, mint Bojan, ami nem véletlen! Egyébként Torres nagyon jó lenne, és Ő már 20 évesen is rúgta a gólokat!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
albicelesteX
A Vadász

2010.09.24. 11:53:42

Jó lehet,hogy tehetséges meg majd még fejlődik.De ahhoz meg játszania kéne,.pl. kölcsönbe.Nem hiszem,hogy ne lenne aki kölcsön venné,de Ő nem is akar róla hallani.Vajon miért?!Mert ő címeket akar nyerni.Valóban van már pár aranya,de ő mit tett hozzá ahhoz?????Hagyjuk már...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.09.24. 11:41:35

Sanama írta:
Zsolti írta:
Fecooo írta:Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...
itt a kulcs a jutott...hogy fejlődtek..napról napra....de Bojlika csak stagnál....vagy ha nagyon g*ci akarok lenni akkor azt mondanám,h visszafele fejlődik...
igen,talán ha a posztján játszana,tudna fejlődni.
és ezzel befejeztem.
attól h nem ott játszik mondjuk gyorsulhatott volna,vagy fejlődhetett volna 1 vs. 1-ben..... :roll:
én meg itt fejeztem be magyargyerek...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.24. 11:38:20

Zsolti írta:
Fecooo írta:Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...
itt a kulcs a jutott...hogy fejlődtek..napról napra....de Bojlika csak stagnál....vagy ha nagyon g*ci akarok lenni akkor azt mondanám,h visszafele fejlődik...
igen,talán ha a posztján játszana,tudna fejlődni.
és ezzel befejeztem.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.09.24. 11:36:47

chonggy
Capitá del Barça

2010.09.24. 11:36:29

Bojan a világ egyik legtehetségesebb fiatal támadója.Most nem megy neki,mert görcsösen szeretne bizonyítani,hogy megmutassa,van helye a Barcában.Majd ha belő 3-4 gólt,meglátjátok,felszabadul,és sokkal hatékonyabb lesz..Csak hinni kell a Kicsiben,gondolom annyit tett már le az asztalra,hogy megérdemele a Sóciók bizalmát...
A srác a Rijkaard-éra utolsó évében maga cipelte hátán a csapatot,17 évesen,a Barca kilencese,Pep hisz benne,a vezetőség hisz benne,20 éves,már adott 4x gólt gránátvörös-kékben,a spanyol válogatott tagja...Akkor csakis tud valamit,nem gondoljátok?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára chonggy 2010.09.24. 11:38:36-kor.
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.24. 11:35:02

Iniesta és Xavi hány év alatt jutott el arra a szintre, ahol éppen vannak? de mind1, hagyjuk...

szerk: köszi sneco!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.09.24. 11:37:23-kor.
sneco7
Capitá del Barça

2010.09.24. 11:34:32

Fecooo írta:sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni :roll:
a tavalyi idén végén Bojan pontosan akkor tudott hatékony lenni, amikor ő, Pedro és Messi egyszerre volt a pályán. ha megpróbálnánk a Villa-Bojan-Messi 3ast pár hétig úgy, h Bojan nincs kiszorítva a pálya szélére, szinte biztos vagyok benne, h mindhárman kiválóan kiegészítenék egymást!
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!

lehet, h nincs igazam, lehet, h nem fog beválni Bojan, de akkor legalább ne azt lássam, h szinte csak szélsőként erőlteti őt Pep, mert ez csak összeesküvéselméletre enged következtetni hosszú távon...

Abszolút egyetértek! Bojan alapvetően középcsatár,mindig mindenhol azt játszott,csak úgy előbb Samu miatt,utána Ibra miatt kénytelen volt Pep szélen játszatni,h több lehetőséget tudjon adni neki.Sajnos neki egyáltalán nem fekszik a szélső poszt,plána a jobb szélső. Kérdem én mikor volt az a játékunk,h jobb szélen egy jobb lábas játékos lecselezi magát és beadja a labdát? A balszélen valamivel több haszna van meglátásom szerint,de az igazi képességei középcsatárként jönnének és nem egy meccs alapján,hanem ha rendszeresen játszhatna,úgy ahogy tavaly idény végén,amikor Ibra padozott ő pedig lötte a gólokat. Lehet,hogy nem akkora zseni,mint Messi,de szerintem,ha Messit is annak idején erőltetik más posztokon és nem a sajátján,meg ő is ilyen kevés lehetőséget kapott volna,akkor valszeg ő sem fejlődött volna ilyen ütemben.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.09.24. 11:30:52

Fecooo írta:Zsolti, most komolyan összehasonlítasz egy 20 és egy 24 éves játékost? óókéééé...

:roll:
azt hiszem nem én kezdtem az összehasonlítást....csak arra reagáltam,hogy Villa Zaragozás volt valóban,de meg lehet nézni hogy játszott...Kilincs meg agyon van sztárolva,és sehol semmi,lehet h csak 20 éves de már 4 éve itt van...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.24. 11:28:29

Zsolti írta:Igen,Zaragozában....meg is nyerték a spanyol kupát..Villa kb a hátán vitte a csapatot..nem véletlenül vette meg a Valencia.
Bojan meg már negyedik éve készül robbanni.....nyáron rem. elmegy,mert úgysem lesz belőle semmi.... :roll:
szóval Bojannak van 4éve. térjünk rá vissza akkor,köszi.
albicelesteX
A Vadász

2010.09.24. 11:25:04

Úgysem megy el.Nem fogja belátni,hogy neki nem itt a helye.A vezetőség meg még adja is alá a lovat,mert odaadják a 9-est is neki ezzel is azt sugallva,hogy minden rendben van vele,de messze nincs.Én abban bízok,hogy megszerezzük a'poolból Torrest és akkor végleg elmegy a kedve a padtól és belátja,hogy öreg Krikics ide vagy oda ő nem ide való. :twisted:
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.24. 11:20:26

Zsolti, most komolyan összehasonlítasz egy 20 és egy 24 éves játékost? óókéééé...

:roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.09.24. 11:10:32

Sanama írta:
Fecooo írta:
És Villa ? 24évesen még a Zaragozában focizott...
Igen,Zaragozában....meg is nyerték a spanyol kupát..Villa kb a hátán vitte a csapatot..nem véletlenül vette meg a Valencia.
Bojan meg már negyedik éve készül robbanni.....nyáron rem. elmegy,mert úgysem lesz belőle semmi.... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.24. 10:34:29

Fecooo írta:
És Villa ? 24évesen még a Zaragozában focizott...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.24. 09:57:28

sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni :roll:
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok gólt szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.09.24. 11:47:08-kor.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.24. 09:20:45

Az én véleményem meg az, hogy soha nem lesz Bojanból Barca szintű játékos!
Tavaly Ibrát nagyon sokan kritizálták az elejétől kezdve, semmi türelem nem volt iránta! Tudom, Bojan fiatal és még idő kell neki, de mennyi!? Ez a negyedik éve a Barcában ha jól tudom, tehát már ismeri a rendszert, a játékosok 80%-val együtt játszik már évek óta! Ráadásul most megkapta a 9-es mezt, a klub részéről jelezve, hogy bíznak benne! 20 éves, most már kellene, hogy robbanjon, mert nem lesz véges a bizalom! Volt egy Portillo nevű játékos a Realban, minden korosztály gólkirálya volt! Aztán mi lett belőle? Semmi! Azért, mert a Barcában játszik valaki, az még nem jelent semmit! A Barcához fel kell nőni, mert nem a Barca tesz naggyá egy játékost, hanem a játékosok teszik naggyá a Barcát! Ezért szoktam mondani, hogy a Barca Ini, Xavi, Messi, Piqué miatt van ott ahol van! Persze, lehet mondani, hogy a többiek is ott vannak, de azért mindenki tegye a szívére a kezét és gondolja végig, hogy mi lenne a Barcával ezek a játékosok nélkül!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Lezárt