sokakkal ellentétben én egy Samu-féle, sok mozgással operáló centert látok Bojanban... a VB-n láttuk, h Villa akkor volt igazán elemében, amikor El Ninnyó is a pályán volt, ilyenkor Villa nyugodtan "garázdálkodhatott" a bal szélről indulva. az már más kérdés, h Pep hülyesége, h vagy bal vagy jobb szélen játszatja Bojant, mondván "maaaaaajd beválik", így viszont Villának sincs ott a társ, akivel hatékonyan együtt tudna működni
a tavalyi idén végén Bojan pontosan akkor tudott hatékony lenni, amikor ő, Pedro és Messi egyszerre volt a pályán. ha megpróbálnánk a Villa-Bojan-Messi 3ast pár hétig úgy, h Bojan nincs kiszorítva a pálya szélére, szinte biztos vagyok benne, h mindhárman kiválóan kiegészítenék egymást!
most az a helyzet, h Bojan ki van kényszerítve szélre, és abban nem jó (még), h megverjen több védőt egyszerre. a Barca játéka akkor a leghatékonyabb, ha az elől levő három támadó folyamatosan változtatja a helyét! emlékeztek, amikor a Titi-Samu-Leo hármas gyakorlatilag percenként más pozícióban tűnt fel íly módon összezavarták a védőket és rengeteg kiugratást lehetett látni és ezekből nagyon sok gólt szerzett a TRIDENTE! tavaly idény végén láttam hasonlót, amikor egymás után több meccsen keresztül be is talált mindhárom támadónk!
lehet, h nincs igazam, lehet, h nem fog beválni Bojan, de akkor legalább ne azt lássam, h szinte csak szélsőként erőlteti őt Pep, mert ez csak összeesküvéselméletre enged következtetni hosszú távon...
barca2010: Bojan alig múlt 20! Pedro hol volt 20 évesen???