Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sanya10 írta:én úgy vagyok vele hogy ez a Barca sokkal jobb mint a tavalyi.
sajnálom hogy Xavi meg Villa nem tudott játszani lehetett látni hogy nagyon hiányoztak:/
meg hát azért úgy nehéz focizni meg gólt lőni hogy 10-en védekeznek:/:S:S
én szerintem a Barca megfogja nyerni a Bajnokságot:)
nagyon sok van még vissza
aki szerint nem nyeri meg az nem Barca szurkoló.
nekem ez a véleményem.
Lehet hogy túl van magyarázva ez az X, de ez mégis csak 2 pontunkba került, amit úgy gondolom otthon kellett volna tartanunk.Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
A másodikban már egy kicsit kapkodósabb lett a játék de ez érhető.viszont nem érzem azt a fene nagy gondot a csapatnál.Túl van magyarázva már most ez az x.Nem mentek be a helyzetek.Ez előfordul...Jövő 7en majd bemennek.Szerintem kis túlzással le lett focizva ez a Mallorca,még ha az eredmény mást is mutat.
az tény hogy messze van, de ilyen ordító helyzeteket megye kettőben berúgnak. Én nem tudom mi van Bojannal, de ez még hozzá képest is gyenge volt.Ede72 írta:hát eddig Villa sem hozott lázba engem..főleg nem a múlt heti játékával..mesze van a nyári formájától..sajnos
A második félidő nagyon gyenge volt. Nem sikerült felpörögni, egy rövid időre teljesen szétesett a csapat, a Mallorca több veszélyes helyzetet is kialakított. Aztán görcsölni kezdtünk, és sajnos nem érkezett meg a második gól. Véleményem szerint a mai meccs ad okot az aggodalomra, de remélem Guardioláék majd javítják a hibákat.Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
A másodikban már egy kicsit kapkodósabb lett a játék de ez érhető.viszont nem érzem azt a fene nagy gondot a csapatnál.Túl van magyarázva már most ez az x.Nem mentek be a helyzetek.Ez előfordul...Jövő 7en majd bemennek.Szerintem kis túlzással le lett focizva ez a Mallorca,még ha az eredmény mást is mutat.
Lefociztuk őket 1-1re? vagy mi?Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
ja ez tiszta olyan mint a focimennedzser játékban..kapura lövés 22-1Barca_10 írta:Én még a beképzelt Ibrának is örültem volna,mert ezeket a helyzeteket amiket ma Bojan kihagyott azokat tavaly ősszel kegyetlenül bevarrta kérdés nélkül.Most pedig..annyira feldühített a meccs.Mallorcának volt 1 helyzete 1 gól a mérleg.Hihetetlen!szajko írta: Lehet lerágott csont az Eto'o téma, de piszkosul hiányzik a a madárcsontú kameruni,ez pedig Pep hibája.
Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
De a lényeg,hogy Pep megmondta azt,hogy ez a csapat jobban járatja a labdát,mint a 2 évvel ezelőtti. Szerintem erre büszkék is lehetünk.levproff írta:Tavaly(előtt) ezeket a meccseket 3-mal hoztuk, most itt tartunk, ennyi.
mire gondolsz? hogy idén már annyi pontot veszítettünk, mint tavaly összesen?? tényleg jól toljuk ebben a szezonbanLM10 írta:Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy kell e Fabregas,Torres vagy Eto'o. Megfigyelhettük, hogy ha valami nem megy NEKÜNK(se Messi,se Xavi se Iniesta) akkor jöhet akárki, nem fog változni a helyzet arra a meccsre.
Én nem látom gyászosnak a helyzetet, sok európai topklub mit adna, ha úgy tolnák, mint ahogy ebben a szezonban tudjuk.
hát eddig Villa sem hozott lázba engem..főleg nem a múlt heti játékával..mesze van a nyári formájától..sajnospistinho írta:Bojan nem Barca szintű játékos. Nem is értem mit keres a keretben. Thiago többet mutatott 20 perc alatt mint Bojan. Hálistennek jön Villa, és nem kell ezt a tutyimutyi játékot elviselni.