Bajnoki Mérkőzések 10-11
Igen, ezt írtam pár hete, hogy tavaly ősszel sem játszottunk igazából jobban, csak éppen egy Ibra-villanás, egy Pedro-lövés és megvoltak a meccsek 1-0, 2-0. Most meg...ha Messi nem lő, nincs gól. Tavaly az ilyen meccsek bőven megvoltak, most meg elbsszuk már nem először.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy félidőben mit mondhatott Pep a fiúknak, de ennyi erővel ücsöröghetett volna tovább ap adon. Az pedig elég sokat mondó, hogy a második félidő nagy részében egykedvűen, félig már álomföldén kalandozva bambult maga elé, s közöny köszönt vissza róla. A játékosokról kb. dettó.
Mentálisan szétesett a csapat - na, nem ma, hetek óta ez az állapot. Ez tény, ez rendkívül komoly hullámvölgy, ez még a La Ligában sem elég hosszútávon.
Kis osztályzás:
Messi: 4 - ennyit várhattunk tőle a mai meccsen. Nem volt olyan "éles", sokszor feleslegesen lézengett messze a kaputól, s nem is koncentrált eléggé.
Bojan: 2 - nagyon nincs mit kommentálni, elnyomták, görcsölt, bár a második félidei teljesítménye nagyságrendekkel jobb volt, mint az első.
Pedro: 0 - ha Bojan kettes, Messi pedig négyes akkor neki még a 0 is hatalmas jóindulattal adható, ahogy az egész eddigi idényére. Mégis, jelenleg mit keres pályán?
Iniesta: 3 - a második félidő 90%-ban pályán volt? Hihetetlenül visszaesett egy félidő alatt, s nem is tudott hozzátenni érdemben a játékhoz, így csak az első félidő és a sorozatos terhelésből adódó fáradtság menti meg még rosszabb osztályzattól.
Keita: 2/3 -
hozta a szokásosat. Két élményszámba menő átadás, majd két legalább olyan f0s. Egy ziccert kihagyott, ez benne van, az már kevésbé, hogy építő jelleggel képtelen a támadásokba bekapcsolódni. Iniestát úgy magára hagyta, mint Gesztesit Klaudia.
Mascherano: 3 - ugyan volt ismét kapkodás, s a kapott gól előtt lemaradt, azért a maga munkáját jól elvégezte, sallangmentesen, harcolt, legalább próbálkozott a végén átlövéssel is, s volt néhány élményszámba menő becsúszása.
Pigué: 2 - a mai produkcióját kár lenne kibontani. A tényleges feladatát csak üggyel-bajjal látta el, a gólt írhatjuk a számlájára.
Abidal: 4 - védekezett, bár néha elmentek mellette, s voltak jó periódusai támadásban is.
Alves: 1 - ami a nullához közelít.
(Milito: nem tudom értékelni, se rossz, se jó nem volt.)
Mentálisan szétesett a csapat - na, nem ma, hetek óta ez az állapot. Ez tény, ez rendkívül komoly hullámvölgy, ez még a La Ligában sem elég hosszútávon.
Kis osztályzás:
Messi: 4 - ennyit várhattunk tőle a mai meccsen. Nem volt olyan "éles", sokszor feleslegesen lézengett messze a kaputól, s nem is koncentrált eléggé.
Bojan: 2 - nagyon nincs mit kommentálni, elnyomták, görcsölt, bár a második félidei teljesítménye nagyságrendekkel jobb volt, mint az első.
Pedro: 0 - ha Bojan kettes, Messi pedig négyes akkor neki még a 0 is hatalmas jóindulattal adható, ahogy az egész eddigi idényére. Mégis, jelenleg mit keres pályán?
Iniesta: 3 - a második félidő 90%-ban pályán volt? Hihetetlenül visszaesett egy félidő alatt, s nem is tudott hozzátenni érdemben a játékhoz, így csak az első félidő és a sorozatos terhelésből adódó fáradtság menti meg még rosszabb osztályzattól.
Keita: 2/3 -

Mascherano: 3 - ugyan volt ismét kapkodás, s a kapott gól előtt lemaradt, azért a maga munkáját jól elvégezte, sallangmentesen, harcolt, legalább próbálkozott a végén átlövéssel is, s volt néhány élményszámba menő becsúszása.
Pigué: 2 - a mai produkcióját kár lenne kibontani. A tényleges feladatát csak üggyel-bajjal látta el, a gólt írhatjuk a számlájára.
Abidal: 4 - védekezett, bár néha elmentek mellette, s voltak jó periódusai támadásban is.
Alves: 1 - ami a nullához közelít.
(Milito: nem tudom értékelni, se rossz, se jó nem volt.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.10.03. 21:16:32-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- thierryhenry
- Jugador del Barça
sanya10 írta:én úgy vagyok vele hogy ez a Barca sokkal jobb mint a tavalyi.
sajnálom hogy Xavi meg Villa nem tudott játszani lehetett látni hogy nagyon hiányoztak:/
meg hát azért úgy nehéz focizni meg gólt lőni hogy 10-en védekeznek:/:S:S
én szerintem a Barca megfogja nyerni a Bajnokságot:)
nagyon sok van még vissza
aki szerint nem nyeri meg az nem Barca szurkoló.
nekem ez a véleményem.
érdekes véleményen vagy.Miben jobb ez a csapt mint a tavalyi?????
Tök mind1,ki hiányzik,kötelező megverni egy Mallorcát.
Thiago játéka tetszett,van benne potenciál,már tavaj is észrevettem.
3 fő probléma:
Iniesta keveset vállalt
Dani Alves egy alibi ember,beadni nem tud,akkor van vele mindenki megelégedve mikor az egész csapatnak megy,rinyálós,b@lf@sz.
Bojan van hogy elkapja a fonalat,de nem egy Barca szintű játékos.
Thiago játéka tetszett,van benne potenciál,már tavaj is észrevettem.
3 fő probléma:
Iniesta keveset vállalt
Dani Alves egy alibi ember,beadni nem tud,akkor van vele mindenki megelégedve mikor az egész csapatnak megy,rinyálós,b@lf@sz.
Bojan van hogy elkapja a fonalat,de nem egy Barca szintű játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SkinnyGH 2010.10.03. 21:11:17-kor.
Minden nekünk sem sikerülhet ez tény, el kell fogadni.
De amit mostanában csinálunk főleg a helyzetkihasználtásg terén az szánalmas. Nem kellene semmi több, mint egy valódi, vérbeli befejező ember, mindegy, hogyan hívják.
És valóban nem ártana legalább még egy ember középre, hogy legyen minőségi tapasztalt csere (és ne egy thiago álljon be akit elismerek jó játékos, de fiatal).
És én még egy védőt sem bánnák, de oda elég lenne egy középszerü csere ember. Csakhogy ne legyen ennyire rövid a pad.
De amit mostanában csinálunk főleg a helyzetkihasználtásg terén az szánalmas. Nem kellene semmi több, mint egy valódi, vérbeli befejező ember, mindegy, hogyan hívják.
És valóban nem ártana legalább még egy ember középre, hogy legyen minőségi tapasztalt csere (és ne egy thiago álljon be akit elismerek jó játékos, de fiatal).
És én még egy védőt sem bánnák, de oda elég lenne egy középszerü csere ember. Csakhogy ne legyen ennyire rövid a pad.
-
- Jugador del Barça
Lehet hogy túl van magyarázva ez az X, de ez mégis csak 2 pontunkba került, amit úgy gondolom otthon kellett volna tartanunk.Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
A másodikban már egy kicsit kapkodósabb lett a játék de ez érhető.viszont nem érzem azt a fene nagy gondot a csapatnál.Túl van magyarázva már most ez az x.Nem mentek be a helyzetek.Ez előfordul...Jövő 7en majd bemennek.Szerintem kis túlzással le lett focizva ez a Mallorca,még ha az eredmény mást is mutat.
az tény hogy messze van, de ilyen ordító helyzeteket megye kettőben berúgnak. Én nem tudom mi van Bojannal, de ez még hozzá képest is gyenge volt.Ede72 írta:hát eddig Villa sem hozott lázba engem..főleg nem a múlt heti játékával..mesze van a nyári formájától..sajnos
nem is akarom túlragozni: rövid a pad ezt mindenki tudja. Thiago egy remek utánpótlás, kicsit Xavis a stílusa. De ennyi. Kellett volna még egy klasszis csatár. Messi és Villa mellé.
A második félidő nagyon gyenge volt. Nem sikerült felpörögni, egy rövid időre teljesen szétesett a csapat, a Mallorca több veszélyes helyzetet is kialakított. Aztán görcsölni kezdtünk, és sajnos nem érkezett meg a második gól. Véleményem szerint a mai meccs ad okot az aggodalomra, de remélem Guardioláék majd javítják a hibákat.Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.
A másodikban már egy kicsit kapkodósabb lett a játék de ez érhető.viszont nem érzem azt a fene nagy gondot a csapatnál.Túl van magyarázva már most ez az x.Nem mentek be a helyzetek.Ez előfordul...Jövő 7en majd bemennek.Szerintem kis túlzással le lett focizva ez a Mallorca,még ha az eredmény mást is mutat.
mellékesem a madrid már vezet 1-0 ra 

szerencsére Ibrahimovicot sikerült eladni, így nyugodtan játszhat Bojan, aki elől csak az időt lopta az idióta svéd...
Egy olyan csatár helyett, aki rúgta a gólokat de semmit nem mozgott, most van egy csomó futóbolond, de kapura impotens ember. Ennél jobban csak az idegesít, hogy évek óta nincs semmi szöglet variációnk...

- albicelesteX
- A Vadász
Bizony hiányzik Eto'o!Nagyon régóta!De!Tényleg nem értem miért nem fért volna el Ibra miért kellett szarért húgyért eladni!Tiszta szégyen!Meddő mezőnyfölény...a sok labdabirtoklással nem lehet meccseket nyerni!

Sztem viszont most kell szépen elgondolkodni Pepnek és magába szállnia, hogy mit és miért csinált, mert ez a csapat idén eddig 2! meccsen játszott jól ( Pana, Atléticó ), és 2-n közepesen ( bajnoki nyitány, Szuperkupa-visszavágó ). Na még talán Bilbao is legyen közepes. A többin nem csak h gyengén játszunk, de még gólt sem tudunk szerezni. Komoly gondok vannak, és ezt nem lehet egy-egy Pana-szintű fellángolással elhomályosítani mostmár. Persze lehet mondani h Xavi meg Busquets, meg Villa...kifogás. Nyerni kell itthon, nincs mese. Persze, még nem szakadunk le se a Realról, se a Valenciáról igazán, de nem nagyon lehet hibázni ebben a harmatgyenge bajnokságban. És ha már hibázunk, ne Hercules meg Mallorca ellen ITTHON bsszuk el a pontokat. Valamit sürgősen változtatni kell, ha akarunk valamit idén, mert egyelőre ez gyenge lesz, és nem csak a Reallal kapcsolatban kell azt mondani h és mi lesz egy nagycsapattal szemben...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Semmi különös nem történt, csak az, ami elő szokott fordulni. Pazar játék, vezetés-majd lassítás és leülés. Van, hogy a kapott góltol megtörő ellenfél nem tud élni ezzel, de ha az történik, mint ma, és egyenlítenek, nehéz újra felpörögni. Ma nem is sikerült.
Bojanrol nem írok semmit inkább, olcsó lenne ma kritizálni. Pedig megérdemelné.
Thiago gyerekből mag hatalmas játékos lesz. Elképesztő, ahogy ragad hozzá a zsuga, és ahogy uralja minden helyzetben.
Bojanrol nem írok semmit inkább, olcsó lenne ma kritizálni. Pedig megérdemelné.
Thiago gyerekből mag hatalmas játékos lesz. Elképesztő, ahogy ragad hozzá a zsuga, és ahogy uralja minden helyzetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.10.03. 21:11:41-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Lefociztuk őket 1-1re? vagy mi?Bányász írta:Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.

az első félidőben elintézhettük volna ezt a meccset;
ehelyett hagytuk h felébredjenek és feljavuljanak...
Alvessel meg nem tudom mi van mert amikor idekerült és az első pár hónapban még tudott beadni, de azóta (ami kb másfél évet jelent) szinte alig van pár jó beívelése...
ja meg azt sem értem h mért kell mindig csak Messit keresni minden egyes szituációban még akkor is amikor lenne jobb megoldás?!?!??!?
jó hogy már így az elején kimutatkozik h mennyire rövid a pad egyébként és talán észre is veszik akiknek kéne...
ehelyett hagytuk h felébredjenek és feljavuljanak...
Alvessel meg nem tudom mi van mert amikor idekerült és az első pár hónapban még tudott beadni, de azóta (ami kb másfél évet jelent) szinte alig van pár jó beívelése...
ja meg azt sem értem h mért kell mindig csak Messit keresni minden egyes szituációban még akkor is amikor lenne jobb megoldás?!?!??!?
jó hogy már így az elején kimutatkozik h mennyire rövid a pad egyébként és talán észre is veszik akiknek kéne...
Két probléma:
1. A helyzetkihasználásunk pocsék. Sürgősen javítani kell ezen. Szó szerint elszórakozzuk a helyzeteket.
2. Óriási hiányosság évek óta, hogyha ritkán, de mégis vezetünk egy-egy ellentámadást, akkor a szélen futó játékost egy ember kivételével SENKI SEM kíséri. (Általában az az egy ember a középcsatár, tehát ma leginkább Messi volt ez.) A középpályáról legalább még egy embernek kéne érkeznie a második vonalban, hiszen csomó lecsorgó-lepattanó labda van, amit nem gyűjtünk be ezeknél a helyzeteknél. Pedig kitűnő alkalom lenne egy lövésre.
1. A helyzetkihasználásunk pocsék. Sürgősen javítani kell ezen. Szó szerint elszórakozzuk a helyzeteket.
2. Óriási hiányosság évek óta, hogyha ritkán, de mégis vezetünk egy-egy ellentámadást, akkor a szélen futó játékost egy ember kivételével SENKI SEM kíséri. (Általában az az egy ember a középcsatár, tehát ma leginkább Messi volt ez.) A középpályáról legalább még egy embernek kéne érkeznie a második vonalban, hiszen csomó lecsorgó-lepattanó labda van, amit nem gyűjtünk be ezeknél a helyzeteknél. Pedig kitűnő alkalom lenne egy lövésre.
ja ez tiszta olyan mint a focimennedzser játékban..kapura lövés 22-1Barca_10 írta:Én még a beképzelt Ibrának is örültem volna,mert ezeket a helyzeteket amiket ma Bojan kihagyott azokat tavaly ősszel kegyetlenül bevarrta kérdés nélkül.Most pedig..annyira feldühített a meccs.Mallorcának volt 1 helyzete 1 gól a mérleg.Hihetetlen!szajko írta: Lehet lerágott csont az Eto'o téma, de piszkosul hiányzik a a madárcsontú kameruni,ez pedig Pep hibája.
eredmény: 1-1
vicc, mint ahogy az eddigi szezonunk, és játékunk
-
- Entrenador del Barça
Pedig nem fikázás ami Bojnt illeti - mert nulla. Lassan meg kellene töle szabadulni. Alves amiota itt van csak felejt. Abidallal együtt nincs 2 jó beadásuk meccsenként. Csak fiatalokkal nem lehet eredményt elérni, pedig a forumon is sokan irták, hogy nem kell csatár. Pedig Masceránó helyett Robinho vagy más élénk csatár kellett volna. Ráadásul ennyi kihagyott helyzet. Mitől zuhantak össze a második félidőben, már nem előszőr Kazanyban is ugyanezt láttuk. Idén nem nyerünk semmit. Már most látni.
Fecó
- gianni
- Entrenador del Barça
Nem egyből bojan-t kell ámadni!
Mentálisan nagyon gyengék vagyunk,Rejkardnál is ez volt a végén,Pep-nél meg pont az volt,hogy ezeket a meccseket is megnyertük,de most....
A pályánk megye 2-es!
Mentálisan nagyon gyengék vagyunk,Rejkardnál is ez volt a végén,Pep-nél meg pont az volt,hogy ezeket a meccseket is megnyertük,de most....
A pályánk megye 2-es!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én nem láttam a fásultságot az első félidőben...Már most látni a fásultságot,és egy csomó olyan dolgot,amiről itt szezon előtt sokan beszéltünk.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
De a lényeg,hogy Pep megmondta azt,hogy ez a csapat jobban járatja a labdát,mint a 2 évvel ezelőtti. Szerintem erre büszkék is lehetünk.levproff írta:Tavaly(előtt) ezeket a meccseket 3-mal hoztuk, most itt tartunk, ennyi.

mire gondolsz? hogy idén már annyi pontot veszítettünk, mint tavaly összesen?? tényleg jól toljuk ebben a szezonbanLM10 írta:Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy kell e Fabregas,Torres vagy Eto'o. Megfigyelhettük, hogy ha valami nem megy NEKÜNK(se Messi,se Xavi se Iniesta) akkor jöhet akárki, nem fog változni a helyzet arra a meccsre.
Én nem látom gyászosnak a helyzetet, sok európai topklub mit adna, ha úgy tolnák, mint ahogy ebben a szezonban tudjuk.

én úgy vagyok vele hogy ez a Barca sokkal jobb mint a tavalyi.
sajnálom hogy Xavi meg Villa nem tudott játszani lehetett látni hogy nagyon hiányoztak:/
nekem ez a véleményem.

nekem ez a véleményem.
hát eddig Villa sem hozott lázba engem..főleg nem a múlt heti játékával..mesze van a nyári formájától..sajnospistinho írta:Bojan nem Barca szintű játékos. Nem is értem mit keres a keretben. Thiago többet mutatott 20 perc alatt mint Bojan. Hálistennek jön Villa, és nem kell ezt a tutyimutyi játékot elviselni.