Bajnoki Mérkőzések 10-11
Úgy néz ki , hogy a következő meccsünk a Valencia ellen jövő héten szombaton lesz 20.00-tól.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A tegnapi meccs egyértelmű csalódás!
Először is: Nem tudom hogy hogy ereszthettünk le ennyire a 2. félidőre. Továbbá a védelmünk és a támadósorunk is többször zavarban volt a kapuk előtt. Pique a félpályánál odapasszolja az ellenfélnek? Elől pedig sokszor a rossz megoldást választjuk.
Vagy túljátsszuk a helyzeteket vagy hiba csúszik az utolsó passzokba.
Ezek közül minden tény a koncentráció hiányát mutatja számomra. Egyszóval nem kell kongatni a vészharangokat. A játék továbbra is jó, csupán kisebb hibák várnak kijavításra. Pepet pedig ezért tartják!
Hogy megoldja. És biztos hogy meg is fogja!
Fontos pontokat vesztettünk otthon. Idén már nem engedhetünk meg szvsz több pontveszést hazai pályán.
Visca el Barca

Vagy túljátsszuk a helyzeteket vagy hiba csúszik az utolsó passzokba.
Ezek közül minden tény a koncentráció hiányát mutatja számomra. Egyszóval nem kell kongatni a vészharangokat. A játék továbbra is jó, csupán kisebb hibák várnak kijavításra. Pepet pedig ezért tartják!

Fontos pontokat vesztettünk otthon. Idén már nem engedhetünk meg szvsz több pontveszést hazai pályán.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- simonyitibi
- Barça B
Szerintem meg idén lesznek nehézségeink,épp elég! Első,és legégetőbb probléma,hogy szűk a kispad,dehát evvel nem mondok újat,csak az a baj,hogy lassan a Barca vezetősége is rájön erre,hogy nincsenek minőségi cserék! megértem én,hogy el vagyunk adósodva,de ekkora klubhoz képest kevés emberrel dolgozunk,és akik vannak is,páran nem a Barca szintjét képviselik! Második,Pep rettentően igazol,ezt be kell látni mindenkinek,mert az ő hatására jött Csiga,Ibra,és most Masch. is.Valjuk be ,elhibázott,és drága melléfogások! Javiert még nem írom le,ő még bizonyíthat,de szerintem egy favágó! Bojan nem való ide,ezt mikor veszik már észre!! Így nehéz lessz a címvédés!
- elbandi
- Capitá del Barça
Te bocsáss már meg a képemért,meg létszi had döntsem el kinek szurkolokSkinnyGH írta:Egy ilyen komoly ember,akinek egy buta amerikai sorozat főszereplője van kinnt képként,magyarul az egyik ikonja
és a Barcán kívűl, a City-nek szurkol hát elég érdekes,sokban nem hasonlítanak,a City egy szégyen csapat,egy összevásárolt határ

Remélem elmúltál már 10 éves.
A többi baromságodra meg had ne reagáljak mert közöd sincs a focihoz.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

A tegnap mutatott játék nekem tetszett, csak a helyzetkihasználással voltak gondok. Nem értem az embereket itt, szerintem lehet bízni a fiatalokban, és Ibra elküldése nálam még mindig jogos. Ha ő lett volna az ék, a játék rovására ment volna az egész. Az eredmény nem jött, de az offenzív, csodálatos játékunk megmaradt. Nagyon sok van még hátra, bajnokok leszünk! Pep jó edző, a fiatalok helyt fognak állni, az eredmények jönni fognak, képesek rá.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tőlem hatalmas pacsi, mintha én írtam volna!Az eredmény egy fizikai vetülete a játéknak, amíg a színházi előadás megvan belefér egy akár több rosszabb eredmény is!6-2-t és hasonlókat nem lehet várni mindig!Én élvezem ezt a gurítgatást, s állítom, hogy hiába „hőzöngenek” páran, nincsenek lövőhelyzetek, mert általában úgy védekeznek az ellenfelek, hogy 3-4 ember körbeveszi a labdást!És sokszor el felejtjük, hogy van egy ellenfél is a pályán….tegnap a Mallorca első félidőben kaphatott volna 3-at, de a másodikban jól fociztak, s kevesebbszer kerültünk helyzetbe, ez az ő dicséretük is, a bajnokság meg még borzasztó hosszú van még 32 forduló, gyerekek az 96 pont!!!!Már most arról beszélni mi lesz…….BLŐDSÉGkristop írta:egyetlen egy probléma van idén a csapattal, nem több, a helyzetkihasználás. köze sincs ennek a csapatnak a rijkaardos romláshoz. szépen játszunk, ügyesen, jó taktika, csak péel az, hogy tavaly pedronak az volt az erőssége, hogy minden ziccert belőtt hova tűnt? zlatan is kábé ámulattal beszélt róla, hogy milyen higgadtan értékesíti ezeket, most meg mindent kihagy. vagy bojan, aki a végén olyan szépen termelt, amikor lehetőséget kapott, mi lett vele? súlytalan. villa meg ugye szerintem első helyen áll egész európában a kapufák számában. szerintem ez nem további gyengülést jelez előre, hanem azt, hogy ezeknek egyszer bekell menniük. akkor kezdenék kicsit aggódni, ha nem menne a játék, ha nem kerülnének helyzetbe.
atleticot, a bilbaot, meg a herculest is ugye több góllal kellett volna verni a helyzetek alapján. erre az első két meccsből egy szoros mérkőzés lett, a harmadikon pedig még ki is kaptunk, pedig simán mindhárom csapat fölé nőttünk.
de, ha végül kupa nélkül maradunk, és a bajnokságban csak másodikok leszünk, de a játék megvan, és csak ilyen szerencsétlen módon bukunk -vagy csak olyan kicsin múlik, mint tavaly az inter ellen- akkor én biztos nem kezdek el hisztizni, hogy a csapat rossz, edző rossz, vezetőség rossz, igazoljunk, váltsunk és remélem az értelmes réteg nem kezd ebbe bele. ne akarjon senki olyanná válni, mint a másik oldal szurkolótábora, mert azt még olvasni is rossz.
a hiányzókkal sincs értelme példálózni, hogy ott rontottuk el. touré hatalmas játékos, de mégse hiányzik a játéka, max a személye a pályán. busquets kumma jó, és mascherano is egyre jobb. középcsatárt meg remélem nem igazolunk a közeljövőben.
egyetlen egy probléma van idén a csapattal, nem több, a helyzetkihasználás. köze sincs ennek a csapatnak a rijkaardos romláshoz. szépen játszunk, ügyesen, jó taktika, csak péel az, hogy tavaly pedronak az volt az erőssége, hogy minden ziccert belőtt hova tűnt? zlatan is kábé ámulattal beszélt róla, hogy milyen higgadtan értékesíti ezeket, most meg mindent kihagy. vagy bojan, aki a végén olyan szépen termelt, amikor lehetőséget kapott, mi lett vele? súlytalan. villa meg ugye szerintem első helyen áll egész európában a kapufák számában. szerintem ez nem további gyengülést jelez előre, hanem azt, hogy ezeknek egyszer bekell menniük. akkor kezdenék kicsit aggódni, ha nem menne a játék, ha nem kerülnének helyzetbe.
atleticot, a bilbaot, meg a herculest is ugye több góllal kellett volna verni a helyzetek alapján. erre az első két meccsből egy szoros mérkőzés lett, a harmadikon pedig még ki is kaptunk, pedig simán mindhárom csapat fölé nőttünk.
de, ha végül kupa nélkül maradunk, és a bajnokságban csak másodikok leszünk, de a játék megvan, és csak ilyen szerencsétlen módon bukunk -vagy csak olyan kicsin múlik, mint tavaly az inter ellen- akkor én biztos nem kezdek el hisztizni, hogy a csapat rossz, edző rossz, vezetőség rossz, igazoljunk, váltsunk és remélem az értelmes réteg nem kezd ebbe bele. ne akarjon senki olyanná válni, mint a másik oldal szurkolótábora, mert azt még olvasni is rossz.
a hiányzókkal sincs értelme példálózni, hogy ott rontottuk el. touré hatalmas játékos, de mégse hiányzik a játéka, max a személye a pályán. busquets [auto_cenzúra] jó, és mascherano is egyre jobb. középcsatárt meg remélem nem igazolunk a közeljövőben.
a hiányzókkal sincs értelme példálózni, hogy ott rontottuk el. touré hatalmas játékos, de mégse hiányzik a játéka, max a személye a pályán. busquets [auto_cenzúra] jó, és mascherano is egyre jobb. középcsatárt meg remélem nem igazolunk a közeljövőben.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ha úgy játszunk, ahogy az első 40 percben,(és belőjük a helyzetekethady írta:A Valenciat mindenképpen meg kell verni (nehéz lesz).
A bajnokság elején úgy gondoltam az első fordulókban előnyt tudunk szerzni a későbbiekre a Madriddal szemben.Nem úgy lett.A madrid idáig döcögöt nem volt összeszokva (ahhoz ugye kell pár hónap), meglehetett volna az előnyünk.Ezt az előnyt buktuk .....![]()
Innentől kezdeve még nehezebb lesz, nyomás, kényszer alatt kell majd játszani és nyerni.A CSAPAT képes rá, akarni kell a fejekbe rendet kell tenni ( télen igazolni) és a mellényt lerakni.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
A Valenciat mindenképpen meg kell verni (nehéz lesz).
A bajnokság elején úgy gondoltam az első fordulókban előnyt tudunk szerzni a későbbiekre a Madriddal szemben.Nem úgy lett.A madrid idáig döcögöt nem volt összeszokva (ahhoz ugye kell pár hónap), meglehetett volna az előnyünk.Ezt az előnyt buktuk .....
Innentől kezdeve még nehezebb lesz, nyomás, kényszer alatt kell majd játszani és nyerni.A CSAPAT képes rá, akarni kell a fejekbe rendet kell tenni ( télen igazolni) és a mellényt lerakni.
A bajnokság elején úgy gondoltam az első fordulókban előnyt tudunk szerzni a későbbiekre a Madriddal szemben.Nem úgy lett.A madrid idáig döcögöt nem volt összeszokva (ahhoz ugye kell pár hónap), meglehetett volna az előnyünk.Ezt az előnyt buktuk .....

-
- Entrenador del Barça
Na ezzel nagyon egyet tudok érteni! Nem értem én sem a csapatot, hogy miért nem megyünk teljes gázzal előre már a meccs 50. percében is? Miért kell megvárni a 85. percet? Addig csak a sok labdázgatás, alibi passz...mintha vezetnénk 3 góllal! Ezen kéne változtatni!barca2010 írta:Egy dolog van ami nem tetszik, hogy a második félidőben el kell telni 40 percnek, mire hajlandóak lesznek a játékosok arra, hogy gyorsabban végezzék el a partdobásokat, hogy egy kicsit csipkedjék magukat! Az idegbaj kerülget, amikor az 50. perc környékén labdázgatunk, mondván még van 40 perc vissza. Aztán eljön a 85. perc, és akkor kezdünk el kapkodni, meg siettetni az ellenfelet! Ha másban nem is , de ebben mindenképpen előttünk van a Madrid! Nem játszanak jó focit MÉG, de hajtják az ellenfelet ameddig csak tudják! Tavaly hány meccset nyertek meg hátrányból? és mi?
Sajnos, mi nem tudunk küzdeni, ha megy szép játékkal, akkor nyerünk, de ha már izzadni kell, akkor végünk van.
Ami a kispadot illeti, azt eddig is tudtuk, hogy elől kevesen vagyunk. Arra viszont nem számított senki, hogy ennyire nem megy majd a csapatnak a góllövés! Villa még keresi a helyét, Pedro tavalyi lendülete hiányzik, Bojan teljesen formán kívül, és Messinek sem olyan hatékony a helyzetkihasználása. Egyébként Pedroban pont az volt a jó tavaly, hogy sok meccset azért tudott eldönteni, gólokat szerezni, mert ő nem akarta a gólvonalig bevinni és onnan visszapasszolni a labdát, hanem lőtt, ha megvolt az esélye. Bojannak pedig nagyon nagyon oda kéne tenni magát, mert ha nem bizonyít, akkor ráigazolnak egy csatárt és lassan el kell gondolkodnia a hogyan továbbról! zt viszont nem értem, hogy a brazil gyerek, aki korábban a Fiorentinánál volt kölcsönben (most nem tudom hol van), miért nem ülhet nálunk padon? Lehet jól jönne az ő játéka ilyen helyzetekben.
Tessék már megérteni, hogy a focit nem gólpasszra,hanem gólra játsszák három dolgot hiányolok a csapatból, a hatásfokot, az átlövéseket, és még jobban az átlövéseket. Felfoghatatlannak tartom, hogy ezek az aranylábú gyerekek egész egyszerűen nem hajlandóak a tizenhatosról kívülről lőni. Tessék felismerni, hogy az egyoldalú taktika idővel kiismeréshez vezet, és idővel egyre több csapat tanulja meg az ellenszerét. a védők nem lépnek ki a falból, mert tudják, hogy nem használunk átlövéseket, és ezt a jobb edzők felismerik, és fel is fogják ismerni. Emellett igenis vállaljuk el a kapuralövést. Ne tologassuk már fölöslegesen a tizenhatoson belül. Nem vagyok én a művészet ellensége, de véleményem szerint rengeteg helyzetünk megy el ezen. Nem kell üres kapuig passzolgatni, az ajtó-ablak tökéletesen megteszi 
Mindamellett hajrá srácok !

Mindamellett hajrá srácok !

Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
-
- Jugador del Barça
Sztem 2 probléma van:
1.A legfontosabb, h be kell rúgni a ziccereket!!!Tegnap ha csak a ziccerek mennek be 4-0 és mellette még voltak helyzetek.
2.Ha gólt kapunk betojnak a srácok.Ezt kell kiküszöbölni.
Sztem sincs erőnléti probléma,bár egy kicsivel több mozgás kéne labda nélkül a középen helyezkedőknek.
Remélem a Valencia ellen megmutatjuk!!!
Visca Barca!
1.A legfontosabb, h be kell rúgni a ziccereket!!!Tegnap ha csak a ziccerek mennek be 4-0 és mellette még voltak helyzetek.
2.Ha gólt kapunk betojnak a srácok.Ezt kell kiküszöbölni.
Sztem sincs erőnléti probléma,bár egy kicsivel több mozgás kéne labda nélkül a középen helyezkedőknek.
Remélem a Valencia ellen megmutatjuk!!!
Visca Barca!
- barca2010
- Jugador d'estrella
Egy dolog van ami nem tetszik, hogy a második félidőben el kell telni 40 percnek, mire hajlandóak lesznek a játékosok arra, hogy gyorsabban végezzék el a partdobásokat, hogy egy kicsit csipkedjék magukat! Az idegbaj kerülget, amikor az 50. perc környékén labdázgatunk, mondván még van 40 perc vissza. Aztán eljön a 85. perc, és akkor kezdünk el kapkodni, meg siettetni az ellenfelet! Ha másban nem is , de ebben mindenképpen előttünk van a Madrid! Nem játszanak jó focit MÉG, de hajtják az ellenfelet ameddig csak tudják! Tavaly hány meccset nyertek meg hátrányból? és mi?
Sajnos, mi nem tudunk küzdeni, ha megy szép játékkal, akkor nyerünk, de ha már izzadni kell, akkor végünk van.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- simonyitibi
- Barça B
BARCELONA ÉBRESZTŐ!!!!!!!!! Látványos játék,kevés sikerrel,így is lehetne kommentálni a Barca idei játékát! Túl sok a fölösleges alibi passz,célratörőbben kellene játszani,Bojan nem ide való,mikor veszi észre ezt Pep! Mascherano egy favágó,aki nem is tudom mit keres itt,főleg annak a fényében,hogy Yaya helyére jött,aki ezerszer jobb nála,a védelmünk nem állt össze idén,nem tudunk lehozni egy meccset sem gól bekapása nélkül! ÍGY NEM LESSZ BAJNOKI CÍM VÉDÉS!
- Légvédelmi taposóakna
- Barça C
Végig sprintben, de a 70. percnél végünk volt. Pedro is fáradásos sérülést szedett össze. Mascherano is a szemén vette a levegőt, látni lehetett. Egyszerűen nem tudtunk "nyomni" a végén úgy, ahogy kellett volna.menczel írta:...Erőnléti probléma biztosan nincs. Rengeteget futnak a fiúk, végig sprintben.
Megláttuk milyen csapatunk lesz. És szerinted milyen lesz, az első vagy a második félidőhöz hasonló? Ugyanis Xavi nélkül is tökéletesen ellentétes két félidő volt az elsőben brilliroztunk 90-10 es labatartással 10-0 kapura lövéssel és millioegy helyzettel.
Az tény h a keret rövid.
Én nem éreztem azt a fineszes játékot Xavi nélkül, hiába volt a 90-10.
És nem elég 30 perc brillírozás. ráadásul ha az lett volna, akkor 5:0 a félidő, nem 1:0...
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az első és legnagyobb gondja a csapatnak a kiegyensúlyozatlanság. Meccs közben is hatalmasat tud visszaesni a csapat (vagy a rossz játékból feljavulni) és ez most a három pontunkba került. Az első félidő hihetetlen jó volt, egykapuztunk, még a szokottnál jobban is, mert nagy volt az iram, jó volt a labdajáratás és tényleg olajozott volt a gépezet. Aztán Nsue gólja megzavart minket, a második félidőben pedig érthetetlenül leállt a csapat.
A komoly visszaesés pedig egyértelműen nem fizikai gyengeségnek tudható be, mert egy félidő alatt nem tud elfáradni a Barcelona, azt hiszem ezzel mindenki egyetért. Itt a mentális felfogással voltak bajok. Fejben valami nem úgy ment, ahogy szokott, de nem ez az első meccs, ahol nem kevés kivánnivalót hagyott maga után a csapat játéka, lásd Gijón vagy Hércules ellen.
Guardiola munkáját figyelve a Mallorca ellen szintén nem voltam megelégedve, egyszerűen csak nézőként vett részt a meccsen, alig voltak instrukciói, amivel felrázta volna a csapatot. Neki és a csapatnak is hatalmas fejlődésen kell még átmennie, mert ezzel a játékkal és felfogással semmit nem fogunk idén nyerni!
Messi kiemelendő játéka miatt és amiatt, hogy alig gyógyult fel még, már teljes erőbedobással játszott és eredményes is volt.
A Valencia ellen még nehezebb lesz a menet, mert jó formában vannak és válogatott meccsek után fogadjuk őket, ami ugye rossz ómen a csapat számára. Azért nincs veszve semmi, még lehet hová fejlődni és van is idő még!
Hajrá fiúk, visca el Barça!
A komoly visszaesés pedig egyértelműen nem fizikai gyengeségnek tudható be, mert egy félidő alatt nem tud elfáradni a Barcelona, azt hiszem ezzel mindenki egyetért. Itt a mentális felfogással voltak bajok. Fejben valami nem úgy ment, ahogy szokott, de nem ez az első meccs, ahol nem kevés kivánnivalót hagyott maga után a csapat játéka, lásd Gijón vagy Hércules ellen.
Guardiola munkáját figyelve a Mallorca ellen szintén nem voltam megelégedve, egyszerűen csak nézőként vett részt a meccsen, alig voltak instrukciói, amivel felrázta volna a csapatot. Neki és a csapatnak is hatalmas fejlődésen kell még átmennie, mert ezzel a játékkal és felfogással semmit nem fogunk idén nyerni!
Messi kiemelendő játéka miatt és amiatt, hogy alig gyógyult fel még, már teljes erőbedobással játszott és eredményes is volt.
A Valencia ellen még nehezebb lesz a menet, mert jó formában vannak és válogatott meccsek után fogadjuk őket, ami ugye rossz ómen a csapat számára. Azért nincs veszve semmi, még lehet hová fejlődni és van is idő még!
Hajrá fiúk, visca el Barça!

Erőnléti probléma biztosan nincs. Rengeteget futnak a fiúk, végig sprintben.Légvédelmi taposóakna írta:1. Erőnléti problémáink vannak, nem is kicsi.
2. Megláthattuk, milyen csapatunk lesz 2-3 év múlva, amikor Xavi abbahagyja.
3. Kevesen vagyunk, mert Pep minden évben rosszul "nyúl bele" a csapatba az átigazolásokkal.
Megláttuk milyen csapatunk lesz. És szerinted milyen lesz, az első vagy a második félidőhöz hasonló? Ugyanis Xavi nélkül is tökéletesen ellentétes két félidő volt az elsőben brilliroztunk 90-10 es labatartással 10-0 kapura lövéssel és millioegy helyzettel.
Az tény h a keret rövid.
- Légvédelmi taposóakna
- Barça C
1. Erőnléti problémáink vannak, nem is kicsi.
3. Kevesen vagyunk, mert Pep minden évben rosszul "nyúl bele" a csapatba az átigazolásokkal.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...!
- barca2010
- Jugador d'estrella
Tegnap pokoli dühös voltam, de mára már lehiggadtam, és úgy látom, hogy nincs nagy gond játékban, csak a azokat a fránya helyzeteket be kell rúgni. Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a támadó szekció nagyon karcsú, de ezt a bajnoki rajt előtt is mondtam! Messi-Villa oké, de sajnos ennyi. Pedronak lesznek jó meccsei szerintem, még ha ezek nem is mindig gólokban fognak megmutatkozni. Jeffrent nem tudom hova tenni, mert nem játszik annyit! Szándékosan hagytam végére Bojant. Szerintem nem Barca szint, csak annyit, hogy Ibrát tavaly ennyi rossz meccs után, már teljesen kikezdték! Nála meddig tart a türelem????
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
-
- Entrenador del Barça
Ugyanazt a lassu visszaesést látom, a mint Frank féle sikerek után. Valahogy törvényszerü. Annyi mindent nyerni - oltári szép játékkal - szép volt. A VB. megnyerése után lehet várni ugyanolyan minden elsöprő hajtást ? A játékosoknak már csak az ismétlés lehet a cél, és tele a zseb is. És ez a borzasztó igazolások sora. Csak két normális cstárunk van, most Pedró is kiesett. És akármekkora sikerek voltak eddig Pep még csak sikersztorikat élt meg - kezdő ilyen helyzetekkezelésében. Attol félek gyengébb évek jönnek, másokkal is igy szokott történni. Már ne haragudj "szkeptikus" de nem rugtak 6-7 golt, csak egyet, és a nagyanyámnak nincs fütyija, ha lenne...
Fecó
Sajnos nagyon rossz a helyzetkihasználás, hátul viszont könnyen gólt kapunk. A támadásaink nagy része elhal Bojanon és Alvesen. Nálam ez a két ember teljesít most már huzamos ideje gyengén.
-
- Jugador del Barça
Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Lelkiállapot és forma. Egy játékos nem tud pihenés nélkül egy egész szezon topon és sérülés nélkül lenyomni.Kalap1988 írta: A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához? Lelkiállapot és forma kérdése, ugyanezek a játékosok jobb passzban lőttek volna 7-8 gólt és most a hátsójukat nyalnád. Persze hosszútávon ezen változtatni kell, mert ilyen helyzetkihasználással nem lehet bajnokságot nyerni. Viszont ez nem lehetetlenség és nem attól függ, hogy milyen keret. Semmi köze hozzá. A játék meg van, 2006-07-ben csak álmodtunk volna ilyen játékrólMég 05-06-ban sem játszottunk így,ahogy a Pep-team (aki követ el persze hibákat). A 06-07-es szezon pedig kifejezetten szenvedős volt, csak azért dicsérjük mostanság, mert átéltük a rákövetkező még szenvedősebb évet is
Ez viszont nagyban függ a kerettől. Ki mennyit tud pihenni,ha van sérült,akkor ki játszik helyette. Szóval csupáncsak ennyi köze van az átigazolási szezonnak a csapat játékához.

Ha idén lemaradunk a bajnoki címről,mint 2006-2007-ben ,akkor mindegy lesz,hogy milyen játékkal. Legfeljebb a madridistákat tudjuk szidni,hogy bezzeg ti milyen foschul játszottatok. Ez nekem elég sovány vigasz lesz.

Szerintem jó hogy elküldték mert elkellett ha nem jön jól ki Pepel.
De kétségtelen hogy a tavaly kevés golt rúgodt de ha rúgodt akkor SZNVEDŐS MECCSEN. pl. Mallorca Barcelona 0-1 Barca Real 1-0 Atletico Madrid Barcelona 2-1 Barcelona Rubin 1-2 hogy mi a közös az hogy szenvedtünk és az egyetlen gólt Ibra rúgta mert ahogy már le irták ő volt az egyetlen vérbeli közép vagy befejező csatár ahogy tetszik. Messi sokat játszot a helyén de ő csak vidte a labdát és passzolt nem a neki passzot vágta be a kapuba Kellene ilyenkor egy Ibra vagy Eto'o vagy Henry mi? Guardiola? most má csezheted. No deha formába jövönk és többlesz a gól akkor persze mindegy de eddig a szenvedős meccsből csak egyet nyertünk Atletico Barcelona 1-2 és 3-at meg nem Rubin Mallorca Hercules
De kétségtelen hogy a tavaly kevés golt rúgodt de ha rúgodt akkor SZNVEDŐS MECCSEN. pl. Mallorca Barcelona 0-1 Barca Real 1-0 Atletico Madrid Barcelona 2-1 Barcelona Rubin 1-2 hogy mi a közös az hogy szenvedtünk és az egyetlen gólt Ibra rúgta mert ahogy már le irták ő volt az egyetlen vérbeli közép vagy befejező csatár ahogy tetszik. Messi sokat játszot a helyén de ő csak vidte a labdát és passzolt nem a neki passzot vágta be a kapuba Kellene ilyenkor egy Ibra vagy Eto'o vagy Henry mi? Guardiola? most má csezheted. No deha formába jövönk és többlesz a gól akkor persze mindegy de eddig a szenvedős meccsből csak egyet nyertünk Atletico Barcelona 1-2 és 3-at meg nem Rubin Mallorca Hercules
-
- Director del Fútbol
Tavaly Messi volt az első számú befejező, ahogy most is. Csak most ő is sok helyzetet kihagy. Butaságnak tartom továbbra is, lehet, hogy Ibrával jobb lenne a helyzetkihasználásunk egész szezonra levetítve, de ennyit nem számít. Ha belejönnek a fiúk, úgy nem lesz probléma.zsuni írta:csak annyi, hogy elkdüldte a vezetőség az egyetlen embert, aki bármikkor gólt tudott lőni, és helyette hoztak egy klasszis csatárt, aki szélsöt tol.A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához?
nincs befejezö. ennyi. és most nem az 1 méterröl üres kapuba belöni a labdát képes emberekröl beszélek, hanem aki 16rol meglátja a lehetöséget és gólt lö. vagy 10röl. és nem kényszeresen passzol be középre, hogy majd a másik belövi
csak annyi, hogy elkdüldte a vezetőség az egyetlen embert, aki bármikkor gólt tudott lőni, és helyette hoztak egy klasszis csatárt, aki szélsöt tol.A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához?
nincs befejezö. ennyi. és most nem az 1 méterröl üres kapuba belöni a labdát képes emberekröl beszélek, hanem aki 16rol meglátja a lehetöséget és gólt lö. vagy 10röl. és nem kényszeresen passzol be középre, hogy majd a másik belövi