2010.10.04. 14:42:46
egyetlen egy probléma van idén a csapattal, nem több, a helyzetkihasználás. köze sincs ennek a csapatnak a rijkaardos romláshoz. szépen játszunk, ügyesen, jó taktika, csak péel az, hogy tavaly pedronak az volt az erőssége, hogy minden ziccert belőtt hova tűnt? zlatan is kábé ámulattal beszélt róla, hogy milyen higgadtan értékesíti ezeket, most meg mindent kihagy. vagy bojan, aki a végén olyan szépen termelt, amikor lehetőséget kapott, mi lett vele? súlytalan. villa meg ugye szerintem első helyen áll egész európában a kapufák számában. szerintem ez nem további gyengülést jelez előre, hanem azt, hogy ezeknek egyszer bekell menniük. akkor kezdenék kicsit aggódni, ha nem menne a játék, ha nem kerülnének helyzetbe.
atleticot, a bilbaot, meg a herculest is ugye több góllal kellett volna verni a helyzetek alapján. erre az első két meccsből egy szoros mérkőzés lett, a harmadikon pedig még ki is kaptunk, pedig simán mindhárom csapat fölé nőttünk.
de, ha végül kupa nélkül maradunk, és a bajnokságban csak másodikok leszünk, de a játék megvan, és csak ilyen szerencsétlen módon bukunk -vagy csak olyan kicsin múlik, mint tavaly az inter ellen- akkor én biztos nem kezdek el hisztizni, hogy a csapat rossz, edző rossz, vezetőség rossz, igazoljunk, váltsunk és remélem az értelmes réteg nem kezd ebbe bele. ne akarjon senki olyanná válni, mint a másik oldal szurkolótábora, mert azt még olvasni is rossz.
a hiányzókkal sincs értelme példálózni, hogy ott rontottuk el. touré hatalmas játékos, de mégse hiányzik a játéka, max a személye a pályán. busquets [auto_cenzúra] jó, és mascherano is egyre jobb. középcsatárt meg remélem nem igazolunk a közeljövőben.