2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanígy érzek a meccsle kapcsolatban, nálunk minden a legnagyobb rendben, Sevillában meg fontos láncszemek hiányoznak.Barcaman14 írta:A holnapi meccsről: Valahogy úgy érzem hogy ezen a meccsen végre kijavításra kerülnek az eddigi hibák és egy közel hibátlan produkciót nyújtunk majd. Ez persze csak megérzés!Aztán remélem nem tévedek.
Valdés-Alves-Pique-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro
Ezt a kezdőt várom. Xavi ha minden igaz már játszik holnap és jó lenne ha ezúttal az alap középpályánkkal állnánk ki. Elől pedig szerintem tuti ez várható. Tippem: 3 vagy 4-1 a javunkra. És ez a meccs hozza majd meg az áttörést Villának! Lehet kicsit optimista vagyok...
Visca el Barca
Szerintem meglehetne egyezni 2Messivel és 1 Villa góllal ....csak jól járhatnánk azzal ....ha Messi folytatja a góléhességét, és meccsenkét rúg 2 gólt ..akkor talan lehetne pályázni a 53 gólra isBarcaman14 írta:Természetesen emiatt sem bánkódnék!Lionel85 írta:Ellenben Barcaman14-gyel, én Messi meccsét várom.De Villanak nagyon kéne már egy önbizalom növelő produkció.
Természetesen emiatt sem bánkódnék!Lionel85 írta:Ellenben Barcaman14-gyel, én Messi meccsét várom.
Csak annyit az egész kérdésről, 1000%, hogy vasárnap játsszák, hiszen a tv-közvetítők ezt akarják! És ha a tv-sek így óhajtják az úgy is lesz.bagaria írta:Helló!!
A madrid elleni meccshez:nem hiszem,hogy gond lenne a hétfői játék sem a csapatnak sem a szurkolóknak!!!A telt ház garantált így is hiszen már hetek óta nem lehet jegyet kapni!!!Ez jó sőt nagyon jó remegjen csak a szipkájuk!!!!Nyernünk kell és kész azaz nyerünk és kész akár hétvége akár hét eleje!!!!!
Helyettes: Javi VarasLionel85 írta:Szerintem nem azért kedvelheti Palopot, amiket te leírtál, hanem azért, mert amióta eljött Valenciából, a Sevillában alapember lett, nagyon jól véd és sok pontot hozott már a Sevilla konyhájára évek óta.Mihu írta:Mondd már meg nekem hogy egy Barca szurkolónak hogy lehet kedvence Palop, amikor ellenünk egyfolytában szimulál meg kirívóan sportszerűtlenül viselkedik?Én valahogy nem tudok azon nevetni, mikor full nyújtott lábbal csúszik a labdáért, mikor az egyik támadónk meg épp a labdáért sprintel. Vagy mikor döntetlen, vagy vezetnek, akkor két keresztbe álló fűszál miatt is képes behívatni az orvosi stábot, és ápoltatni magát 5 percig.
Az, hogy nem lesz a Camp Nouban, előny, de nem szabad rögtön +1 gól fórral indítani a Barçát, mert a helyettese is esetenként kivédheti Messiék szemét.
Aznap lesz a fanclubunk, a Szávay Ági Fan Club éves találkozója és kissé kényelmetlenül érzem most magamat, mert a szívem két csücske hadakozik egymással.LM10 írta:Az szombati nap. Miért baj ez neked?Krojf írta:A www.sport1tv.hu szerint november 27.-én lesz az őszi 'clásico.
Tényleg igaz?
Mert akkor kardba dőlök...
K.
Nehogy!!!!!!!Krojf írta:A www.sport1tv.hu szerint november 27.-én lesz az őszi 'clásico.
Tényleg igaz?
K.
Az szombati nap. Miért baj ez neked?Krojf írta:A www.sport1tv.hu szerint november 27.-én lesz az őszi 'clásico.
Tényleg igaz?
K.
Szia!girhiny írta:Sziasztok
Több témában több hozzászólást is elolvastam. Igazán ami feleltette az érdeklődésemet, az annak a latolgatása, hogy idén miért megy másképpen, mint tavaly vagy éppen azelőtt. Véleményem szerint túlságosan kiismerték a taktikát és amennyiben Xavit illetve Iniestat kiveszik a játékból, megbénul a csapat, nélkülük mindegy hogy Messi és Villa vagy valaki más van elöl.Hiányzik még számomra a lendület, Bojannak nem megy, igazán nincs alternatív megoldás elől. Új igazolásra, talán nincs szükség csak egy kis szin kellene a játékunkba. Most hétvégén egyébként a helyszinen nézem meg a meccset, kíváncsi vagyok utána, hogyan fogom látni ezt a kérdést.
Ez mind igaz és ezek a negatív tulajdonságai. Azért a kedvencem mert remek hálóőr. Mindig lenyűgöznek a védései. De ez nem ide tartozikMihu írta:Mondd már meg nekem hogy egy Barca szurkolónak hogy lehet kedvence Palop, amikor ellenünk egyfolytában szimulál meg kirívóan sportszerűtlenül viselkedik?Én valahogy nem tudok azon nevetni, mikor full nyújtott lábbal csúszik a labdáért, mikor az egyik támadónk meg épp a labdáért sprintel. Vagy mikor döntetlen, vagy vezetnek, akkor két keresztbe álló fűszál miatt is képes behívatni az orvosi stábot, és ápoltatni magát 5 percig.
Szerintem nem azért kedvelheti Palopot, amiket te leírtál, hanem azért, mert amióta eljött Valenciából, a Sevillában alapember lett, nagyon jól véd és sok pontot hozott már a Sevilla konyhájára évek óta.Mihu írta:Mondd már meg nekem hogy egy Barca szurkolónak hogy lehet kedvence Palop, amikor ellenünk egyfolytában szimulál meg kirívóan sportszerűtlenül viselkedik?Én valahogy nem tudok azon nevetni, mikor full nyújtott lábbal csúszik a labdáért, mikor az egyik támadónk meg épp a labdáért sprintel. Vagy mikor döntetlen, vagy vezetnek, akkor két keresztbe álló fűszál miatt is képes behívatni az orvosi stábot, és ápoltatni magát 5 percig.
Mondd már meg nekem hogy egy Barca szurkolónak hogy lehet kedvence Palop, amikor ellenünk egyfolytában szimulál meg kirívóan sportszerűtlenül viselkedik?MessiFan írta: Halál listán nem viszont a spanyol bajnokság kapuslistáján igen! Casillas és Valdés után ő a legjobb egész Spanyolországban. (Szerintem Valdesnél is jobb de mind1)
Az, hogy nem játszik szvsz már előny. Nem örülök hogy lesérült mert megmondom őszintén Canizares (aki visszavonult) után ő a kedvencem.
Szerintem a Sevilla ellen 4-4-2-t kéne játszani úgy hogy Pedro van jobbszélen és egy Villa-Messi páros lenne középen.
Halál listán nem viszont a spanyol bajnokság kapuslistáján igen! Casillas és Valdés után ő a legjobb egész Spanyolországban. (Szerintem Valdesnél is jobb de mind1)Mihu írta:Hála az Istennek![]()
![]()
Azt hiszem hogy minden Barca szurkoló halállistáján a top3-ban van
![]()