girhiny írta:Sziasztok
Több témában több hozzászólást is elolvastam. Igazán ami feleltette az érdeklődésemet, az annak a latolgatása, hogy idén miért megy másképpen, mint tavaly vagy éppen azelőtt. Véleményem szerint túlságosan kiismerték a taktikát és amennyiben Xavit illetve Iniestat kiveszik a játékból, megbénul a csapat, nélkülük mindegy hogy Messi és Villa vagy valaki más van elöl.Hiányzik még számomra a lendület, Bojannak nem megy, igazán nincs alternatív megoldás elől. Új igazolásra, talán nincs szükség csak egy kis szin kellene a játékunkba. Most hétvégén egyébként a helyszinen nézem meg a meccset, kíváncsi vagyok utána, hogyan fogom látni ezt a kérdést.
Szia!
Ebben lehet valami, mert már a Zaragoza ellen állítólag Pep más rendszert agyalt ki. Személy szerint ugyan én nem észleltem, de ha az újságok ezt írják, hiszek nekik.

Nem olyan téma, amit csak úgy ki lehet találni, mert nincs bulvárértéke.
Vissza a csapatra, azzal, hogy új variációkat gyakoroltat be Guardiola, azt mutatja, hogy igenis próbál frissíteni a gárdán, mert ő is látja, hogy eléggé döcögősen megy a játék, míg azért a nagy riválisnál szórják a gólokat egy olyan edzővel, aki a defenzívitást hírdeti, akármelyik csapatot is edzi (Chelsea, Inter, Real). Míg mi az elmúlt években a kreatív, látványos támadójátékkal vertük végig szinte az egész világot, addig most közel sem ez a helyzet és ez sajnos a vékony keret számlájára lehet írni.
Ezt az ügyet sokáig lehetne taglalni, elég legyen befejezésül annyi, hogy változások kellenek, talán Pep is meglépi végre és visszatalálunk a régi sikerek útjára!
Neked pedig jó meccsnézést Katalóniából!