Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem pedig az, hogy kétszer írtál a meccsről, mindkettőben fikázod Ronaldot, pedig mindkétszer szabálytalankodtak ellene...csababarca írta:Ronaldo mit hitt,ki nyúlt az arcához? szánalamas.
aztán meg majdnem sírt,hogy nem ő rúgta a gólt...
Hát kösziZolika10 írta:Nem szoktam senkise ellen lenni,de remélem ma nem nyerszBob_Marley írta:Szöglet, lepattan csávó 1 méterről bevágja....vezet a SHAKTAR
![]()
Milan,Arsenal,Chelsea gól kell.
Nem szoktam senkise ellen lenni,de remélem ma nem nyerszBob_Marley írta:Szöglet, lepattan csávó 1 méterről bevágja....vezet a SHAKTAR
Hát nálam jobban állszZolika10 írta:Hááát... :S Nem mondanám, igaz a Bayern meccs az csúcsszuperBob_Marley írta:gomez megint betalált!Zolika jól állsz :lol
AS Roma 0 - 2 Bayern Munich V
Basel 1 - 0 CFR Cluj H
Spartak Moscow 0 - 3 Marseille V
Chelsea 0 - 1 Zilina H
Ajax Amsterdam 0 - 2 Real Madrid V
Auxerre 0 - 0 AC Milan V
Braga 0 - 0 Arsenal V
Partizan Belgrade 0 - 0 Shakhtar Donetsk V
Mennyire állok jól szerinted?:D
Hááát... :S Nem mondanám, igaz a Bayern meccs az csúcsszuperBob_Marley írta:gomez megint betalált!Zolika jól állsz :lol
Ja.socio66 írta:a cselzi cé csapattal állt ki,a fél csapat számomra ismeretlen fiatal,nem véletlen hogy tréül állnak.
Így jön a mix is:) Chelsea iparkodhatna..Legalább félidőig egyet..Bob_Marley írta:Mario már megintMi van Gomezzel??????????
Roma-Bayern 0:1
Simán megfordítják. Én nem izgulok, pedig úgy vettem ki, hogy 2-vel nyernek.Zolika10 írta:Chelsea 0 - 1 Zilina
remélem ezután Carlot menesztik..márcsak a mixem miatt is..
én éreztem hogy nem szabad megtenni.Zolika10 írta:Chelsea 0 - 1 Zilina
remélem ezután Carlot menesztik..márcsak a mixem miatt is..
...és idén újra eljátszotta a drága jó UEFA, hogy Murinho mester aktuális csapatának első komolyabb BL meccsére portugál bírói hatosfogatot rendel ki / tavaly még nem volt ez az új vonalbírós rendszer, most ugye 4+ a 2 vonalbíró / Murinho ezekkel meg grillpartizni szokott vagy ezeket is éttermbe hordja, mint BenquerencátMikaos írta: MÁS:
- Sajnos a Real túl könnyen továbbjutott, így most lesz két tartalékos meccsük....
Túl egyoldalú ez a meccs, a Loki nagyon szellősen védekezik, a jobb oldal a leggyengébb, Dzsudzsi megeszi reggelire Nagyot...#Neymar# írta:Afellay 1:0!Most ahhoz képest elég jól bírta a Loki majd 25 percig!