A Magyar Barca!
Múltkor kérdeztem és azt mondta idén már nem lesz több meccs!
-
- Entrenador del Barça
Melkor!
Lesz még meccs? mert van asszem 2 elmaradt.
Lesz még meccs? mert van asszem 2 elmaradt.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Rendben, ott leszek!
-
- Entrenador del Barça
Nekem nem nyilvánosan kellett szavaznomCs.Viktor írta:Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde...
Zsolti talán kicsit túldramatizálta (látatlanban) a dolgot, mivel 3 cserével játszottunk, de a te és Dopi hiánya kicsit erős volt
Nos, azért is tettem a "hiány" szót idézőjelbe, hogy ne lehessen félreérteni.... S legfőkpp azért is írtam, mert arra a részére céloztam, hogy "össze kell kukázni" az embereket... Egyébként meg Te nem voltál benne abban a kiírásban, ahol "kellett" szavazni, tehát a véleményed jelenleg nem perdöntő
:):):)...

-
- Jugador del Barça
Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde... 
Zsolti talán kicsit túldramatizálta (látatlanban) a dolgot, mivel 3 cserével játszottunk, de a te és Dopi hiánya kicsit erős volt
Nos, azért is tettem a "hiány" szót idézőjelbe, hogy ne lehessen félreérteni...
. S legfőkpp azért is írtam, mert arra a részére céloztam, hogy "össze kell kukázni" az embereket... Egyébként meg Te nem voltál benne abban a kiírásban, ahol "kellett" szavazni, tehát a véleményed jelenleg nem perdöntő
:):):)...

Nos, azért is tettem a "hiány" szót idézőjelbe, hogy ne lehessen félreérteni...

Arany Ászok bajnokság Csütörtök
HFCB - Napsugár Fiúk 20:05
1. Zsolt
2. Melkor
3. Bercy
4. Zsolti
5. Házé
6.
7.
8.
9.
1. Zsolt
2. Melkor
3. Bercy
4. Zsolti
5. Házé
6.
7.
8.
9.
-
- Entrenador del Barça
1. Zsolt
2. Melkor
3. Bercy
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
1. Zsolt
2. Melkor
3. Bercy
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
-
- Entrenador del Barça
Zsolti talán kicsit túldramatizálta (látatlanban) a dolgot, mivel 3 cserével játszottunk, de a te és Dopi hiánya kicsit erős voltCs.Viktor írta:Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde...

-
- Jugador del Barça
Arany ászok bajnokság Csütörtök
HFCB - Sünök SE 20:50
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
Balázs: nem merem magam 100%ra írni, lehet, hogy egyáltalán nem érek be, de ha igen sztem akkor se érek oda a meccs elejére
Nem elég hogy szarok vagyunk, de szánalmas módon kell összekaparni az embereket, 1-1 meccs lehet ilyen, de nekünk az összes ilyen szinte...már
Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde...
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
Balázs: nem merem magam 100%ra írni, lehet, hogy egyáltalán nem érek be, de ha igen sztem akkor se érek oda a meccs elejére
Nem elég hogy szarok vagyunk, de szánalmas módon kell összekaparni az embereket, 1-1 meccs lehet ilyen, de nekünk az összes ilyen szinte...már

1. Zsolt
2. Melkor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Én viszek egy tizest!
1. Zsolt
2. Melkor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Én viszek egy tizest!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Igen csak 21 és 22 év közöttiek játszhatnak!krosz31 írta:azt szeretném kérdezni , hogy van korhatár?

Viccet félretéve nincsen, de a bajnokságban - elsősorban fizikális okokból - nem árt ha már legalább 17-18 éves vagy.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Melkor
- Entrenador del Barça
1. Mucska Zoli
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5. Balázs
6. Balázs haverja 1
7. Balázs haverja 2
8.
9.
Na így már jobban néz ki
1. Mucska Zoli
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5. Balázs
6. Balázs haverja 1
7. Balázs haverja 2
8.
9.
Na így már jobban néz ki

- Melkor
- Entrenador del Barça
Dolgozom az ügyön...., sajnos 2 alaptag (Viktor és Superlama) is kiesett őszre akikre rendszeresen számítottam volna.
Még 2 meccs van az idén, aztán a tavaszi folytatásra találunk megnyugtató megoldást.
Még 2 meccs van az idén, aztán a tavaszi folytatásra találunk megnyugtató megoldást.
-
- Entrenador del Barça
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
Nem elég hogy szarok vagyunk, de szánalmas módon kell összekaparni az embereket, 1-1 meccs lehet ilyen, de nekünk az összes ilyen szinte...már unalmas.
1.
2. Melkor
3. Marci
4. Zsolti
5.
6.
7.
8.
9.
Nem elég hogy szarok vagyunk, de szánalmas módon kell összekaparni az embereket, 1-1 meccs lehet ilyen, de nekünk az összes ilyen szinte...már unalmas.
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
9.
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
9.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
nekem nem jo sajna most. ( ha kellettem volna ) üdv.Balázs.
- Melkor
- Entrenador del Barça
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Remélem ez az időpont se túl korai, se nem késői és tud mindenki jönni.
Holnap szerzek kapust!
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Remélem ez az időpont se túl korai, se nem késői és tud mindenki jönni.

Sziasztok!
Csütörtökön nem leszek Pesten, így nem tudok menni!
Csütörtökön nem leszek Pesten, így nem tudok menni!