Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nem nyilvánosan kellett szavaznomCs.Viktor írta:Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde...
Zsolti talán kicsit túldramatizálta (látatlanban) a dolgot, mivel 3 cserével játszottunk, de a te és Dopi hiánya kicsit erős volt
Nos, azért is tettem a "hiány" szót idézőjelbe, hogy ne lehessen félreérteni.... S legfőkpp azért is írtam, mert arra a részére céloztam, hogy "össze kell kukázni" az embereket... Egyébként meg Te nem voltál benne abban a kiírásban, ahol "kellett" szavazni, tehát a véleményed jelenleg nem perdöntő
:):):)...
Zsolti talán kicsit túldramatizálta (látatlanban) a dolgot, mivel 3 cserével játszottunk, de a te és Dopi hiánya kicsit erős voltCs.Viktor írta:Lám-lám... Érdekes olvasni a tényezőket, hogy hányan vagytok... Kissé érdekes így visszatekintve a szavazás végkimenetelére, hiszen hol vannak a "perdöntő" szavazók, mint Bence, B.Viktor, stb...? Így Dopi, s az én kiesésem is "hiány" azért, nemde...
Igen csak 21 és 22 év közöttiek játszhatnak!krosz31 írta:azt szeretném kérdezni , hogy van korhatár?