húúú nagyon jóRataccess írta:
Ezért a sigért már több mint egy hónapja nem jelentkezik az igénylője - viszont ha már melóztam vele (utálok sokemberes siget csinálni - erre sikerült rá vennem magam, volt értelme :S ) bedobom a közösbe, hátha megtetszik valakinek!
higany írta:http://i52.tinypic.com/2z8vlgh.pngLionel85 írta:Valaki beöltözteti Afellayt Barcelona-mezbe?Érdekel hogy néz ki.
Lehet osszedobok egy siget is belole, ha van ra igeny
Köszi Szabi! [Lájk]davidvilla77 írta:Mára még egy ava L.Messi10-nek:
(egyenlőőre ennyimajd még lehet próbálkozok):
Ennek ellenére beismerte, hogy igazam van. Most csak a tálaláson vitatkozunk. A 2. és 3. mondatoddal egyetértek.S.Agüero írta: Jó, bocsi akkor önteltség, szerintem lenézően írt. De szerintem ne vesszünk össze ezen.Amúgy ha már ideírsz azért a neved odaírhatnád a végére.
Ez rohadt jó lett szerintem. midnen jó, nagyonegybe van.Kidb írta:
Hétvégi munkáim:
![]()
De ezt egyébként off-nak hívják. A mai világban már rengeteg jelentése van ennek a szónak.Ezt nem off-nak hívják... ha nem tudod mit jelent pontosan a szó, akkor inkább ne használd.
Igazad van. Tényleg csúnyább. Bocsi SzabiKidb írta:Szerinted nem tudom? Látom itt csak a sötét sigek mennek. De ne izgass fel, hogy így jobb?MessiFan írta:A sötétítésre gondoltam.
Pl azért ahogy leírtad ezt.Kidb írta:Egyszerűen csak nem értettem, hogy mi nem tetszik neki egy szép sigen. Ez nem tudom miért lenne off.S.Agüero írta: Most mit kell itt offolgatnod Messifant?
Az az ő véleménye, h szerinte hogy lenne jobb.
Ettől még neked nem kéne leszólnod, hogy hogy néz már az ki.
Normálisan is lehetett volna válaszolni, h neked úgy nem tetszik jobban vagy valami.
Na mind1 nem vagyok Modi vagy ilyesmi, nekem csak ez a véleményem.
Szerintem csak azért olyan, mert a víz az úgy arra csapódott vissza vagy mi.Kifolyt a szeme vagy mi? Very Happy
Na ez már tetszik.higany írta:http://i52.tinypic.com/2z8vlgh.png
Lehet osszedobok egy siget is belole, ha van ra igeny
Kifolyt a szeme vagy mi?MessiFan írta:Nem volt kedvem visszalapozni milyen avát kértél ezért csak összedobtam 1-et.
Egyszerűen csak nem értettem, hogy mi nem tetszik neki egy szép sigen. Ez nem tudom miért lenne off.S.Agüero írta: Most mit kell itt offolgatnod Messifant?
Az az ő véleménye, h szerinte hogy lenne jobb.
Ettől még neked nem kéne leszólnod, hogy hogy néz már az ki.
Normálisan is lehetett volna válaszolni, h neked úgy nem tetszik jobban vagy valami.
Na mind1 nem vagyok Modi vagy ilyesmi, nekem csak ez a véleményem.
Most mit kell itt offolgatnod Messifant?Kidb írta:Szerinted nem tudom? Látom itt csak a sötét sigek mennek.MessiFan írta:A sötétítésre gondoltam.
Szerinted nem tudom? Látom itt csak a sötét sigek mennek. De ne izgass fel, hogy így jobb?MessiFan írta:A sötétítésre gondoltam.
A sötétítésre gondoltam.Kidb írta:Na gratulálok. Óriási különbségek láthatók. Szerintem ezerszer jobban néz ki így a Vetteles.MessiFan írta: Valahogy úgy képzeltem el mint ennél a sigjénél:
Na gratulálok. Óriási különbségek láthatók. Szerintem ezerszer jobban néz ki így a Vetteles.MessiFan írta: Valahogy úgy képzeltem el mint ennél a sigjénél:
Valahogy úgy képzeltem el mint ennél a sigjénél:Kidb írta: Te hova akarod még ezt sötétíteni??? A felirattal egyetértek, de így is szép.
Te hova akarod még ezt sötétíteni??? A felirattal egyetértek, de így is szép.MessiFan írta: Esetleg ha oldalt el lenne sötétítve és lenne rajta 1 felirat jobban nézne ki.