Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- detabarca
- Capitá del Barça
Hátha valakinek megtetszik:

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Annyira borzasztóan sok kép nincs róla a neten úgyhogy ha találsz jobbat akkor csinálok arról is 1-etbence-barca írta:A kép sztem nem nagyon előnyös Lucho-ról, vmi jobb képet kellett volna beraknod

-
- Llegenda del Barça
A kép sztem nem nagyon előnyös Lucho-ról, vmi jobb képet kellett volna beraknodMessiFan írta:Készítettem egy új siget:
V1:![]()

Készítettem egy új siget:
V1:
V2:
Véleményeket szeretnék és annak az oldalnak a címét ahonnan szövegtípusokat lehet letölteni mert erre a sigre szöveg kell
V1:

V2:

Véleményeket szeretnék és annak az oldalnak a címét ahonnan szövegtípusokat lehet letölteni mert erre a sigre szöveg kell

KöszMrPiedone írta: Ez nagyon király!

Ez nagyon király!Rataccess írta: Butítás előtt:
Butítás után:

"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- Messithebest
- Director del Fútbol
Uhh ez nagyon adjaronaldinho89 írta:

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
széépronaldinho89 írta:

Abi & Tito
Uhhh nagyon nagyon jó lett, vitte már valaki? *-*davidvilla77 írta:az x faktor győztese:
![]()
![]()
![]()
- ronaldinho89
- Capitá del Barça

Na hát ere én nem gondoltam, de akkor ez okozza a gondot. Értetlenül álltam a dolog előtt, mert nem szoktam elsiklani ilyen felett.Rataccess írta: Mint előbb említettem nekem is feltűnt a zajosság, és nem értettem a dolgot, mert nem jellemző Kidb műveire... Aztán rájöttem az okra: ilyen zaj akkor szokott megjelenni, ha "butítva" van a kép. Valószínű a képfeltöltő ahova Kidb most tette automatikusan butítja a képeket helytakarékossági okokból.
Asszem látszik a különbség (főleg a betűk fölött, illetve Rivaldo fejétől balra látszik a minőségcsökkenés okozta zaj)
MeesiFan este megy majd PM a kérdéseidre.

Hűű, hát ez a rikító rózsaszín nem nyerő nálamMessiFan írta: Csináltam 1 új siget:
V1:
V2:
V3:

Látszik bizaRataccess írta:Butítás előtt:
Butítás után:
Asszem látszik a különbség

Szabi nagyon szép és letisztult lett a sig de szerintem egy jobb szöveggel mégszebb lenne

Csináltam 1 új siget:
V1:

V2:

V3:

Hát ez meg már ízlés kérdése, Neked a sárgás színek jönnek be, ez vanMessiFan írta: Nem feltétlen kell az ötvenes években játszania ahhoz hogy régiesen hasson egy kép. Én csak azt mondtam hogy nekem lehet jobban tetszene úgy de mind1

Mint előbb említettem nekem is feltűnt a zajosság, és nem értettem a dolgot, mert nem jellemző Kidb műveire... Aztán rájöttem az okra: ilyen zaj akkor szokott megjelenni, ha "butítva" van a kép. Valószínű a képfeltöltő ahova Kidb most tette automatikusan butítja a képeket helytakarékossági okokból. Láttam a siget egy másik fórumon is, így előkerestem azt:MessiFan írta: Nekem eléggé szúrja a szemem akár pixeles akár nem.
Butítás előtt:

Butítás után:

Asszem látszik a különbség (főleg a betűk fölött, illetve Rivaldo fejétől balra látszik a minőségcsökkenés okozta zaj)

- Messithebest
- Director del Fútbol
Jó lett! Grat!davidvilla77 írta:az x faktor győztese:
![]()
![]()
![]()

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igen, 0ról kezdtem. Köszi!!
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt teljesen a 0-ról kezdted? vagy volt valami alapkép?zoli201 írta:Tudom nem sport témájú, de én is készítettem egy képet:
http://noob.hu/2010/12/19/NeoXHD_walkman.gif
Vélemény?
mert ha 0-ról akkor le a kalappal

És várunk sok-sok képet tőled

Tudom nem sport témájú, de én is készítettem egy képet:
Vélemény?
Vélemény?