Bár az 5-1 még szebb lenne...Charlie írta:4-1 az jó,korrektChris írta:SzeRintem szomBaton 4-1-re nyerünk. Ezt a mostani 1-2-t is jól tippeltem, sőt a Celtic elleni 1-1-et is. Remélem most is bejön a megérzésem, de ha többet rúgunk, az sem lesz probléma.
FORCA
BARCA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
C.
4-1 az jó,korrektChris írta:SzeRintem szomBaton 4-1-re nyerünk. Ezt a mostani 1-2-t is jól tippeltem, sőt a Celtic elleni 1-1-et is. Remélem most is bejön a megérzésem, de ha többet rúgunk, az sem lesz probléma.
FORCA
BARCA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekünk UPCEnrique írta:Hogyhogy? Nálunk Csácsbozsokban már megy a S2! A zelka berakta, a 3as programcsomagban van asszem!ronaldinho írta:jo nektek h már a sport 2ről beszéltek én úgy nézem a barca meccseket h színes és hangyaháború de így is élvezem, nálunk egerszegen mindenhol beszerelték csak minket hagytak ki![]()
![]()
nem baj azér sok sikert a csapatnak a malaga ellen
csak a barca![]()
Egyébként tényleg jó lenne már meghinteni vmi kis $z@r csapatot -> ez a malaga jó is lenne!
Hogyhogy? Nálunk Csácsbozsokban már megy a S2! A zelka berakta, a 3as programcsomagban van asszem!ronaldinho írta:jo nektek h már a sport 2ről beszéltek én úgy nézem a barca meccseket h színes és hangyaháború de így is élvezem, nálunk egerszegen mindenhol beszerelték csak minket hagytak ki![]()
![]()
nem baj azér sok sikert a csapatnak a malaga ellen
csak a barca
ja, igen: UPC direct-en van most még csak a SPORT2, de nekünk is UPC-nk van, csak kábelen.Lujo írta:Én úgy tudom, hogy most is van UPC- Sport2. Nem kábelre gondolsz?
Mázlista!Enrique írta:Hja.... Végülis ez nem olyan rossz, a nagyobb csapatok ellen jól mexenvednek majd!Charlie írta:Hurka reál éppen csúnyán szórja a Levantét (4-0),mi van ezekkel?Kis csapatok ellen megy,máshol meg nem?Ők tudják.
C.![]()
Ja és VAN SPORT2-m!!!![]()
![]()
YES!!
Hiszen ott volt pont ellenük a meccs...Charlie írta:Én is szeretnék átélni 1 ilyen nagy győzelmet már.
C.