Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Köszönöm a választ. Ezt nem tudtam.Alberto10 írta: Messinek plusz szabadságot adott Pep, hogy a családjával maradhasson több napot, ezt egyébként már a 3. éve teszi, így csak 2.-án kell visszajönnie, míg a többieknek 29-én. A meccs meg ugye 2-án van.
Messinek plusz szabadságot adott Pep, hogy a családjával maradhasson több napot, ezt egyébként már a 3. éve teszi, így csak 2.-án kell visszajönnie, míg a többieknek 29-én. A meccs meg ugye 2-án van.barcafan0911 írta:Messi hogyhogy nem lesz? Lemaradtam valami lényegesről?sjd írta:Messi nem lesz, úgyhogy hacsak nem Iniesta megy fel és Keita kerül a középpályára, akkor jó eséllyel játszikbarcafan0911 írta:Szerintetek a Levante ellen kezdeni fog? Otthon sima meccsnek tűnik, szerintem belefér a kezdőbe. Viszont a Bilbaó ellen semmiféleképp ne játsszon, max csereként.
Messi hogyhogy nem lesz? Lemaradtam valami lényegesről?sjd írta:Messi nem lesz, úgyhogy hacsak nem Iniesta megy fel és Keita kerül a középpályára, akkor jó eséllyel játszikbarcafan0911 írta:Szerintetek a Levante ellen kezdeni fog? Otthon sima meccsnek tűnik, szerintem belefér a kezdőbe. Viszont a Bilbaó ellen semmiféleképp ne játsszon, max csereként.
Messi nem lesz, úgyhogy hacsak nem Iniesta megy fel és Keita kerül a középpályára, akkor jó eséllyel játszikbarcafan0911 írta:Szerintetek a Levante ellen kezdeni fog? Otthon sima meccsnek tűnik, szerintem belefér a kezdőbe. Viszont a Bilbaó ellen semmiféleképp ne játsszon, max csereként.
Kezdeni szerintem biztosan nemfog, bár Pepnél nem lehet tudni a kezdő 11-et oly könnyen kitalálni.barcafan0911 írta:Szerintetek a Levante ellen kezdeni fog? Otthon sima meccsnek tűnik, szerintem belefér a kezdőbe. Viszont a Bilbaó ellen semmiféleképp ne játsszon, max csereként.
Akkor elnézéstAlberto10 írta: Villa egy 8 éves korában elszenvedett combcsonttörése miatt lett kétlábas
Villa egy 8 éves korában elszenvedett combcsonttörése miatt lett kétlábassjd írta:Ez pont nem igaz, Pedro például kétlábasnak született, Adriano egy fiatalkori sérülése miatt kezdte használni a gyengébbik lábát, míg Villa és Afellay esetében tudatos edzésről van szó szerintemlluisllach89 írta:ráadásul Afellay szerintem ugyanúgy totál kétlábas mint Pedro, Villa, Adriano
Keita posztját inkább hagyjuk.palesz77 írta:Szerintem is sokkal inkább Pedro stílusú játékos, olyan nagy zsugákat nem láttam tőle egy meccsen se, amiket egy irányító oszt nálunk - bár Keitánál jobban osztogat ez tény(Keita nálunk sajnos irányítót játszik...) És Afellaynak amúgy is a gyorsasága, a lövőtechnikája és a cselezési képessége ami különlegessé teszi/teheti majd. És ezek inkább egy szélső erényei szerintem. Szóval én nem csodálkoznék, ha nálunk inkább a szűkös támadószekciót erősítené a meccsek nagy részében amikor játszik, és csak elvétve lenne irányító. Ez Thiagora nézve is jó lenne - aminek én különösen örülnék - és a Cesc ügy miatt is, hiszen úgy a több éves hercehurca folytatódhatna nyáron. Lássuk be, ez nélkül nem nyár a nyár...18Barca99 írta:Szerintem ez az igazolás már Xavi-ra nézve is kötelező volt. Thiagonak még van ideje, és nyugodtabb vagyok egy kicsivel ha egy erős Valencia Sevilla stb.. meccsen Ibi kezd és nem Thiago. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy Thiago nem elég jó a Barcába, de még tényleg van ideje. Egyébként így most akkor nyáron mi lesz Fabregassal? Én a tavalyi herce-hurca ellenére is elnézném. Szerintetek?![]()
![]()
u.i.: Én amúgy örülnék ha jönne, de ez már másik téma...
Ha ez a srác kiszorítja akár 3 éven belül is hoszú távon Init, akkor csakúgy, mint Kern András a Meseautóban én is boxerban fogok végig sétálni a Lánc hídon.MessiFan írta:Amíg nem láttuk játszani a Barcában kár azt mondani hogy nem szimpatikus vagy bármit. Lehet hogy olyan jól fog játszani hogy kiszorítja Iniestát vagy csak annyira hogy úgy fogja játszatni Pep mint Keitát.
De az is lehet hogy ez is egy olyan igazolás volt hogy alig fog játszani és jövőre megy vissza a PSV-be. De ilyen ne történjen. Inkább a második lehetőség.
A véget ezzel válaszolnám meg:18Barca99 írta:Szerintem ez az igazolás már Xavi-ra nézve is kötelező volt. Thiagonak még van ideje, és nyugodtabb vagyok egy kicsivel ha egy erős Valencia Sevilla stb.. meccsen Ibi kezd és nem Thiago. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy Thiago nem elég jó a Barcába, de még tényleg van ideje. Egyébként így most akkor nyáron mi lesz Fabregassal? Én a tavalyi herce-hurca ellenére is elnézném. Szerintetek?
És az elejére is értem . érti a kolléga - végülis. Ebben egyetértünk Fernandoval. Szerintem is sokkal inkább Pedro stílusú játékos, olyan nagy zsugákat nem láttam tőle egy meccsen se, amiket egy irányító oszt nálunk - bár Keitánál jobban osztogat ez tény(Keita nálunk sajnos irányítót játszik...) És Afellaynak amúgy is a gyorsasága, a lövőtechnikája és a cselezési képessége ami különlegessé teszi/teheti majd. És ezek inkább egy szélső erényei szerintem. Szóval én nem csodálkoznék, ha nálunk inkább a szűkös támadószekciót erősítené a meccsek nagy részében amikor játszik, és csak elvétve lenne irányító. Ez Thiagora nézve is jó lenne - aminek én különösen örülnék - és a Cesc ügy miatt is, hiszen úgy a több éves hercehurca folytatódhatna nyáron. Lássuk be, ez nélkül nem nyár a nyár...Fernando írta:Csak nekem gyanús, hogy elég sokat fog inkább a támadószekcióban játszani? Nekem mind a játékinteligenciája, mind a stílusa inkább Pedro-s, mint Xavi-s.
A C4-et már gondolom beszerezted.guardiola_16 írta:Valaki nem tudja,hogy Pep Guardiolának ki a felesége? És milyen kocsija van neki?
A távoli lövéseit el is felejthetjük véleményem szerint.Nem olyan focit játszunk még az ötösön belül is passzolunk néha.Szóval hiába lő jól ezzel nálunk sokra nem fog menni. Nem túl szimpi a srác de ennyiért megérte megvenni(nem úgy mint hlebet anno) kiegészítő embernek jó lehet. Ha meg nem válna be ennyiért(vagy többért) tovább tudjuk adni.lluisllach89 írta:Ibi pedig egy dinamikus középpályás aki a lövőhelyzetbe cselezés nagymestere, tehát nem mindegy.
Az egyedüli ami a távolabbi lövéseit befolyásolhatja az az önbizalomhiány.
Kicsit off de ha a túl-ra helyezzük a hangsúlyt akkor értelmes. Viszont sztem mindenki úgy olvasta hogy nem a túl-ra helyezte a hangsúlyt.kristop írta:azért akkor is furcsa egy 24 éves játékosra aztmondani, hogy nem túl fiatalVaratrix írta: Remélem tudod, hogy most csak kötekedsz...
Nem túl fiatal = öreg Nonszensz!
azért akkor is furcsa egy 24 éves játékosra aztmondani, hogy nem túl fiatalVaratrix írta: Remélem tudod, hogy most csak kötekedsz...
Nem túl fiatal = öreg Nonszensz!
Remélem tudod, hogy most csak kötekedsz...sjd írta:Szegény srác akkor fiatalon fog meghalni, ha 24 évesen már öregnek számít..Varatrix írta:nem túl fiatal csere ember.