Andris írta:
Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
Katasztrófa volt mindkettejük játéka, ketten együtt nagyjából 10 gólt kellett volna hogy verjenek egy ilyen gyötrelmesen rossz Racingnak.
Jó...szerintem meg 20at...
Az aranylabdások legtöbbjénél a látványos visszaesés mögött legalább annyira ott vannak a labda utáni irreális elvárások, mint az, hogy esetleg megelégedett kicsit magával. Xavi teljesítménye kb egyenlő volt Messiével, max. Iniesta nyújtott egy szemernyivel többet, mint az átlagos. Mégis az aranylabdás van elővéve. A Villa része meg a dolognak továbbra is ugyanaz szerintem. Hajtott, próbálkozott, most nem mentek be, legközelebb bemegy. Ennyi.
Gergő: Amiket legutóbb írtál azzal nincs is gond, a futás része jogos lehet Messinél (bár 90 perc sétának azért nem nevezném), de tényleg muszáj tartalékolni néha, másrészt pedig nem tudom elképzelni, hogyha arra lesz szükség, hogy 90 percig sprinteljen, akkor ne tenné meg. Ha olyan meccseken, sorozatban nem fogja tudni hozzátenni a klasszisát/sétálgat amikor nagyon nagy szükség lesz rá, akkor lehet majd arról beszélni szerintem, hogy Messi gyenge/katasztrófa.
A többi dolog meg amit írtál még Messihez nála is olyan szerintem, hogy következő meccsen bejön, felesleges problémázni. Nem mondtam, hogy jó produkciót nyújtottak, írtam is, hogy egy közepes volt mindkettő. Csak azt mondom amit többen mások is, hogy ettől nem kell túldramatizálni a szitut.