Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már a tartalmi részt tényleg nem toldom meg, de ha megnézed, senki nem veti a szemükre, hogy rossz meccset játszottak. A vita lényegi kérdése, hogy rosszak voltak-e v sem.Barcaforever írta:
De ha ezek a gépek esetleg, döntetlent vagy ami szinte elképzelhetetlen ezektől a robotoktól és kikapnak én szeretnék egy tüntetést szervezni Barcelonába, h kerüljenek a kispadra vagy váltsák le Pep-et.
Bővebb információkért vagy jelentkezni a : mondjonle@hotmail.com címen.
3-0ra nyertek, "okádék" volt a teljesítményük.OK!gergo9 írta:Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Nem egy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
Na azért álljon meg a menet. Xavi a felezőnél játszik, ahol meg sem támadják keményen, plusz már hosszú ideje semmiféle konkrét indítást nem csinál, oldalpasszok, esetleg egy-egy átívelés a szélekre. Messi vagy Villa ha megkapja a labdát, azonnal 2en ugranak a nyakukra, Messire sokszor még többen. Ha visszapasszol és nem veszít a labdát, akkor meg az a baj, hogy alibizik...próbálkoztak mind2en, és hiába írjátok hogy szarcsik voltak, a 3 gólt a tridente hozta össze, Iniestával kiegészülve! De tényleg nonszensz, srácok, 3-0-ra nyertünk! Nehogy már...Andris írta:Na azért áljon meg a menet. Xavinak sehol sincsenek olyan látványos meccsei, mint Messinek. Vannak kiugró meccsei, de nála gyakran előfordul az, hogy beleszürkül. btw, ő Messiékkel ellentétben nem vesztett kismillió labdát.
bűn rossz volt mind a két csatár ahhoz képest, ami kell, és ami tőlük elvárható, Messi esetében pedig megszokott. Ennyi, felesleges erről bővebben beszélni.
Zozz apám, te baromira el vagy tájolva, ha azthiszed hogy én egy aranylabda után bármivel változtatom az elvárásaimat.
Azért Xavi játékát ne ahhoz mérjük már, hogy hány labdát vesztett. Ha akarná se tudná elpasszolni magát, plusz a passzai háromnegyede csapatmozgató passz, általában meg se támadják normálisan. Posztjából adódóan nem fog annyit veszíteni, mint egy ék vagy árnyékék.Andris írta:Na azért áljon meg a menet. Xavinak sehol sincsenek olyan látványos meccsei, mint Messinek. Vannak kiugró meccsei, de nála gyakran előfordul az, hogy beleszürkül. btw, ő Messiékkel ellentétben nem vesztett kismillió labdát.
bűn rossz volt mind a két csatár ahhoz képest, ami kell, és ami tőlük elvárható, Messi esetében pedig megszokott. Ennyi, felesleges erről bővebben beszélni.
Zozz apám, te baromira el vagy tájolva, ha azthiszed hogy én egy aranylabda után bármivel változtatom az elvárásaimat.
Teljesen jogos, habár tegnap talán már 2szinttel fentebb volt, mint az előző 3 meccsén. Én nem látok kivetni valót Messi ill. Villa produkciójában, hoztak egy közepes átlagot, befejezéseknél pontatlanság volt, de amíg végig kezünkbe tartjuk a meccset, főleg több gólos előnynél, neh elkezdjenek itt nekem 5 védő között driblizni, mert a végén csak alájuk pöckölnek olyat, hogy akkor meg verjük a fejünket a falba, hogy mi a lófüttynek kell ilyet csinálni, eldőlt meccsnél. Majd amikor jön egy komolyabb ellenfél, komolyabb téttel, akkor hajtson mindenki úgy, hogy már a fülén is levegőt kelljen venni... Elhiszem hogy nagy az elvárásunk, de páran kövi 2 hétben ne nézzen Barca meccset, csak vmi olasz csapatot, örömmel fogja konstatálni később, hogy 5 egyenes emberhez menő passz van és nem mellesleg ~3gól is... nem fog utána feltűnni ilyen, hogy Messi csak 8km futott nem 9et...Tocy írta:Xavi már hosszú meccsek óta közelében sincs önmagának, és mégsem szól senki semmit.
Xavi már hosszú meccsek óta közelében sincs önmagának, és mégsem szól senki semmit. Messi játszik 3 nem kiemelkedő meccset és már le is van szúrva meg okádékozva. Iniesta 2011 eddigi legjobb játékosa, fenomenális. Villánál sem látok semmi komoly hibát, az egész csapat gyengébb mint az 5 gólos meccseinknél, de még ezzel is Európa legjobbja. Tényleg el vagyunk kényeztetve, hogy egy sima 3-0-s győzelem után tele van a fórum fikázó hangokkal.Zozzy 5 írta:Jó...szerintem meg 20at...Andris írta: Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
Katasztrófa volt mindkettejük játéka, ketten együtt nagyjából 10 gólt kellett volna hogy verjenek egy ilyen gyötrelmesen rossz Racingnak.
Az aranylabdások legtöbbjénél a látványos visszaesés mögött legalább annyira ott vannak a labda utáni irreális elvárások, mint az, hogy esetleg megelégedett kicsit magával. Xavi teljesítménye kb egyenlő volt Messiével, max. Iniesta nyújtott egy szemernyivel többet, mint az átlagos. Mégis az aranylabdás van elővéve. A Villa része meg a dolognak továbbra is ugyanaz szerintem. Hajtott, próbálkozott, most nem mentek be, legközelebb bemegy. Ennyi.
Gergő: Amiket legutóbb írtál azzal nincs is gond, a futás része jogos lehet Messinél (bár 90 perc sétának azért nem nevezném), de tényleg muszáj tartalékolni néha, másrészt pedig nem tudom elképzelni, hogyha arra lesz szükség, hogy 90 percig sprinteljen, akkor ne tenné meg. Ha olyan meccseken, sorozatban nem fogja tudni hozzátenni a klasszisát/sétálgat amikor nagyon nagy szükség lesz rá, akkor lehet majd arról beszélni szerintem, hogy Messi gyenge/katasztrófa.
A többi dolog meg amit írtál még Messihez nála is olyan szerintem, hogy következő meccsen bejön, felesleges problémázni. Nem mondtam, hogy jó produkciót nyújtottak, írtam is, hogy egy közepes volt mindkettő. Csak azt mondom amit többen mások is, hogy ettől nem kell túldramatizálni a szitut.
Jó...szerintem meg 20at...Andris írta: Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
Katasztrófa volt mindkettejük játéka, ketten együtt nagyjából 10 gólt kellett volna hogy verjenek egy ilyen gyötrelmesen rossz Racingnak.
Jó ezt adom hogy a hatás kedvéért néha hajlamos vagyok durván,provokálóan fogalmazni.Kalap1988 írta: Gergő! Egyetértek veled, hogy nem tegnap nyújtották a legjobbjukat és az átlagot is csak alulról közelítették meg, de alább úgy fogalmaztál, hogy okádék volt a teljesítményük. Ezután ne csodálkozz, ha valaki beleköt, mert így nem igazán ildomos a kiváló szezont futó két játékosról beszélni. Csak a fogalmazással van gond szerintem.
Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.Zozzy 5 írta:messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..gergo9 írta:Messi,Villa a toronymagas nyertese a citromdíjnak , Messi sajnos egész januárban átlag alatti látótávolságban sincs a csucsformától.
Tavalyi szezonban ősszel volt egy hasonló időszaka.
Iniesta meg egy kiszabott zseni.
Gergő! Egyetértek veled, hogy nem tegnap nyújtották a legjobbjukat és az átlagot is csak alulról közelítették meg, de alább úgy fogalmaztál, hogy okádék volt a teljesítményük. Ezután ne csodálkozz, ha valaki beleköt, mert így nem igazán ildomos a kiváló szezont futó két játékosról beszélni. Csak a fogalmazással van gond szerintem.gergo9 írta:Messitől nem 90percnyi sétát, több üresbe mozgást, keresse és kérje a labdát hamis 9esként meg főleg, vállalja be jobban az 1vs1-eket, játéhelyzetekben döntsön jól ill jobban ha csel kell akkor ne az alibipasszokat nyomja ha passzolni kell akkor ne menjen bele öt ember közé.Zozzy 5 írta: áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.
Pusztán ennyi dologban volt tegnap bőven az átlag alatt. De egy szóval nem írtam hogy ez komoly probléma lenne nyilvánvaló hogy nem lehet egy évet csucsforma közelében végignyomni a hullámvölgy meg tökéletes időpontban jött neki.
Villanal meg a helyzetkihasználásal volt gond meg jópár szituációban az idegrendszeremre zavaró hatással volt.
De ezeket csak megjegyeztem nála is a szezonjával bőven elégedett vagyok.
De ha szerinted jó produkciót nyujtottak tegnap akkor nem foglak ugysem meggyőzni , ugyhogy befejezném ezt itt.
Messitől nem 90percnyi sétát, több üresbe mozgást, keresse és kérje a labdát hamis 9esként meg főleg, vállalja be jobban az 1vs1-eket, játéhelyzetekben döntsön jól ill jobban ha csel kell akkor ne az alibipasszokat nyomja ha passzolni kell akkor ne menjen bele öt ember közé.Zozzy 5 írta: áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.
áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.gergo9 írta:Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Nem egy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
Én is így érzetem. Messi picit takarékosabbra vette a figurát az utóbbi pár meccsen. Még így is jönnek a gólok, gólapsszok, de láthatóan több a pontatlanság,labdavesztés a játékban, és kevesebbek a megindulások, váratlan megoldások. Nem nagy problémák ezek, főleg nem nála.gergo9 írta:Messi,Villa a toronymagas nyertese a citromdíjnak , Messi sajnos egész januárban átlag alatti látótávolságban sincs a csucsformától.
Tavalyi szezonban ősszel volt egy hasonló időszaka.
Iniesta meg egy kiszabott zseni.
Messi sok labdát veszít ez tény. De azért ha megindult, akkor abból többnyire veszély keletkezett, bár talán picit önző néha. Na de azért, ha ezt olyasvalaki csinálja, akit nem Messinek hívnak, kiemelendő lenne...gergo9 írta:Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Negy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..