Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Hayabusa
Barça B

2011.01.24. 09:22:07

Véleményem szerint fölösleges tovább fecsérelni a szót a szombatra, inkább a szerdára kellene koncentrálni.
Jön a kupameccs és végre ismét láthatjuk játszani a fiatalokat.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 20:57:01

Barcaforever írta:
De ha ezek a gépek esetleg, döntetlent vagy ami szinte elképzelhetetlen ezektől a robotoktól és kikapnak én szeretnék egy tüntetést szervezni Barcelonába, h kerüljenek a kispadra vagy váltsák le Pep-et.

Bővebb információkért vagy jelentkezni a : mondjonle@hotmail.com címen.
Már a tartalmi részt tényleg nem toldom meg, de ha megnézed, senki nem veti a szemükre, hogy rossz meccset játszottak. A vita lényegi kérdése, hogy rosszak voltak-e v sem.
Ennél fogva teljesen indokolatlanok, értelmetlenek, feleslegesek ezek a mondataid. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.23. 20:50:57

gergo9 írta:
Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Nem egy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
3-0ra nyertek, "okádék" volt a teljesítményük.OK!

De ha ezek a gépek esetleg, döntetlent vagy ami szinte elképzelhetetlen ezektől a robotoktól és kikapnak én szeretnék egy tüntetést szervezni Barcelonába, h kerüljenek a kispadra vagy váltsák le Pep-et.

Bővebb információkért vagy jelentkezni a : mondjonle@hotmail.com címen.
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2011.01.23. 20:08:09

Remekül kezdett tegnap a Csapat, plusz a 3. gól nem volt semmi - szép támadás egy zseniális Pedro passz, és egy pontos befejezés Iniestától. Bravó :wink: Ugyan nem túl lényeges dolgok, de azért megemlékeztem erről, nekem tetszett :D
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 19:53:10

Méghogy vitát generálni. :)

Mondjuk, hogy nyertetek srácok, és kézfeltartva kijelentkezek, mert ennyi időm meg kedvem már nincs.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Iniesta_1986
Barça B

2011.01.23. 19:34:42

Úgy nézem, hogy amikor minden rendben van, döntögetjük a csúcsokat, megy a játék, vannak olyanok, akik igyekeznek vitát generálni, nem létező dolgokból ellentéteket kialakítani...

FORCA BARCA!
FORCA MESSI!
FORCA XAVI!
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.23. 19:30:17

De Andris, miért ne lenne abba irrealitás, hogy Messi gyenge volt? Előre leszögezném, hogy nem hegyi védő beszédet mondanék. Első gólt lehet Pedro szerezte, de semmi köze nem volt kb hozzá, Messi hozta össze neki. Utána rúgott egy gólt. Volt pár igen szép passza is és pár elhibázott helyzete is. Pl. volt egy centerezés, amikor becsúszva ment a labdára, mikor meg is sérült a kapusuk pár percre, nem tudom már hanyadik percbe is volt, de ott lesérül tuti ideges lettél volna h miért kellett belemenni, mikor kézben tartjuk a meccset. Közel nem volt csúcs formába, de azért ez egyáltalán nem lógott ki negatívan. Villa is küzdött, kiharcolt egy tizenegyest, meg naggyá tette a kapust is, egyértelműen nem élete meccsét futotta, de azért nem Bojankához (!no offense!) mérhető töketlenkedéssel volt.
Elől amúgy még mindig többször lehet labdát veszíteni, mint középen, szóval lehet ott Xavi, Ini, Busi, még lehet ennél többször is elvesztenék, mint a csatár 3asunk (ott kicsit nagyobb a népsűrűség mint középen...)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 18:33:57

Nem posztokról van szó, eleve abszurdum volt Xavit idehozni, de nem én voltam hanem valamelyikőtök.

Srácok, ne legyetek már nevetségesek. Szépen nézzétek vissza, azt a tegnapi meccset mégegyszer, vagy bármelyik másikat akár, hogy Xavi, Busquets, Iniesta hány ember között forog általában a legminimálisabb probléma nélkül.

Sose érdekelt hogy ki hány gólt rúg, ha egyszer 90 percből 88ban bénázik, se a pályán se a TV előtt. Ha a góljairól van szó, és nem volt jó az illető, akkor azt írom hogy gyenge a helyzetkihasználása vagy hogy nem helyezkedik. Ha meg a játékáról van szó, akkor a 90 percnyi játékképet veszem figyelembe.

Zozz, semmi irrealitás nincs abban hogy Messi gyenge volt. Alig mozgott, magához de bármelyik csapattársához képest is rengeteg akció akadt el a labdavesztésén. Van ilyen, engem nem különösebben zaklat fel, de attól még nagyon rossz volt.
- József Attila
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 18:26:12

Andris írta:Na azért áljon meg a menet. Xavinak sehol sincsenek olyan látványos meccsei, mint Messinek. Vannak kiugró meccsei, de nála gyakran előfordul az, hogy beleszürkül. btw, ő Messiékkel ellentétben nem vesztett kismillió labdát.

bűn rossz volt mind a két csatár ahhoz képest, ami kell, és ami tőlük elvárható, Messi esetében pedig megszokott. Ennyi, felesleges erről bővebben beszélni.

Zozz apám, te baromira el vagy tájolva, ha azthiszed hogy én egy aranylabda után bármivel változtatom az elvárásaimat.
Na azért álljon meg a menet. Xavi a felezőnél játszik, ahol meg sem támadják keményen, plusz már hosszú ideje semmiféle konkrét indítást nem csinál, oldalpasszok, esetleg egy-egy átívelés a szélekre. Messi vagy Villa ha megkapja a labdát, azonnal 2en ugranak a nyakukra, Messire sokszor még többen. Ha visszapasszol és nem veszít a labdát, akkor meg az a baj, hogy alibizik...próbálkoztak mind2en, és hiába írjátok hogy szarcsik voltak, a 3 gólt a tridente hozta össze, Iniestával kiegészülve! De tényleg nonszensz, srácok, 3-0-ra nyertünk! Nehogy már...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.23. 18:16:31

Andris írta:Na azért áljon meg a menet. Xavinak sehol sincsenek olyan látványos meccsei, mint Messinek. Vannak kiugró meccsei, de nála gyakran előfordul az, hogy beleszürkül. btw, ő Messiékkel ellentétben nem vesztett kismillió labdát.

bűn rossz volt mind a két csatár ahhoz képest, ami kell, és ami tőlük elvárható, Messi esetében pedig megszokott. Ennyi, felesleges erről bővebben beszélni.

Zozz apám, te baromira el vagy tájolva, ha azthiszed hogy én egy aranylabda után bármivel változtatom az elvárásaimat.
Azért Xavi játékát ne ahhoz mérjük már, hogy hány labdát vesztett. Ha akarná se tudná elpasszolni magát, plusz a passzai háromnegyede csapatmozgató passz, általában meg se támadják normálisan. Posztjából adódóan nem fog annyit veszíteni, mint egy ék vagy árnyékék.

az, hogy a tegnapi játékát bűn rossznak ítéled meg bármelyiküknek mindig is irreális volt és lesz, csak egy aranylabda után sokkal inkább leépítő lehet az adott játékosra nézve az ilyen kritika, mint előtte. Az más kérdés, hogy szerencsére ez konkrétan nem fog eljutni hozzá...
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 18:07:02

Na azért áljon meg a menet. Xavinak sehol sincsenek olyan látványos meccsei, mint Messinek. Vannak kiugró meccsei, de nála gyakran előfordul az, hogy beleszürkül. btw, ő Messiékkel ellentétben nem vesztett kismillió labdát.

- József Attila
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.23. 17:52:49

Tocy írta:Xavi már hosszú meccsek óta közelében sincs önmagának, és mégsem szól senki semmit.
Teljesen jogos, habár tegnap talán már 2szinttel fentebb volt, mint az előző 3 meccsén. Én nem látok kivetni valót Messi ill. Villa produkciójában, hoztak egy közepes átlagot, befejezéseknél pontatlanság volt, de amíg végig kezünkbe tartjuk a meccset, főleg több gólos előnynél, neh elkezdjenek itt nekem 5 védő között driblizni, mert a végén csak alájuk pöckölnek olyat, hogy akkor meg verjük a fejünket a falba, hogy mi a lófüttynek kell ilyet csinálni, eldőlt meccsnél. Majd amikor jön egy komolyabb ellenfél, komolyabb téttel, akkor hajtson mindenki úgy, hogy már a fülén is levegőt kelljen venni... Elhiszem hogy nagy az elvárásunk, de páran kövi 2 hétben ne nézzen Barca meccset, csak vmi olasz csapatot, örömmel fogja konstatálni később, hogy 5 egyenes emberhez menő passz van és nem mellesleg ~3gól is... nem fog utána feltűnni ilyen, hogy Messi csak 8km futott nem 9et...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Hayabusa
Barça B

2011.01.23. 17:47:09

Szerintem egyik játékosnak sem lehet a szemére vetni, hogy egy kicsit gyengébben teljesített tegnap.
Iszonyatos terhelésnek vannak kitéve és ne felejtsük el, hogy Ők is emberek, nem pedig gépek.
Nem érzem jogosnak a leépítő kritikákat.
Amúgy összességében nekem tetszett a meccs, bár nem vol annyira látványos, mint szokott, de ez a csapat félgőzzel is hozta a kötelezőt.
Szép volt fiúk!!!
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 17:39:12

Zozzy 5 írta:
Andris írta: Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
Katasztrófa volt mindkettejük játéka, ketten együtt nagyjából 10 gólt kellett volna hogy verjenek egy ilyen gyötrelmesen rossz Racingnak.
Jó...szerintem meg 20at...
Az aranylabdások legtöbbjénél a látványos visszaesés mögött legalább annyira ott vannak a labda utáni irreális elvárások, mint az, hogy esetleg megelégedett kicsit magával. Xavi teljesítménye kb egyenlő volt Messiével, max. Iniesta nyújtott egy szemernyivel többet, mint az átlagos. Mégis az aranylabdás van elővéve. A Villa része meg a dolognak továbbra is ugyanaz szerintem. Hajtott, próbálkozott, most nem mentek be, legközelebb bemegy. Ennyi.

Gergő: Amiket legutóbb írtál azzal nincs is gond, a futás része jogos lehet Messinél (bár 90 perc sétának azért nem nevezném), de tényleg muszáj tartalékolni néha, másrészt pedig nem tudom elképzelni, hogyha arra lesz szükség, hogy 90 percig sprinteljen, akkor ne tenné meg. Ha olyan meccseken, sorozatban nem fogja tudni hozzátenni a klasszisát/sétálgat amikor nagyon nagy szükség lesz rá, akkor lehet majd arról beszélni szerintem, hogy Messi gyenge/katasztrófa.
A többi dolog meg amit írtál még Messihez nála is olyan szerintem, hogy következő meccsen bejön, felesleges problémázni. Nem mondtam, hogy jó produkciót nyújtottak, írtam is, hogy egy közepes volt mindkettő. Csak azt mondom amit többen mások is, hogy ettől nem kell túldramatizálni a szitut.
Xavi már hosszú meccsek óta közelében sincs önmagának, és mégsem szól senki semmit. Messi játszik 3 nem kiemelkedő meccset és már le is van szúrva meg okádékozva. Iniesta 2011 eddigi legjobb játékosa, fenomenális. Villánál sem látok semmi komoly hibát, az egész csapat gyengébb mint az 5 gólos meccseinknél, de még ezzel is Európa legjobbja. Tényleg el vagyunk kényeztetve, hogy egy sima 3-0-s győzelem után tele van a fórum fikázó hangokkal.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.23. 17:27:14

Andris írta: Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
Katasztrófa volt mindkettejük játéka, ketten együtt nagyjából 10 gólt kellett volna hogy verjenek egy ilyen gyötrelmesen rossz Racingnak.
Jó...szerintem meg 20at...
Az aranylabdások legtöbbjénél a látványos visszaesés mögött legalább annyira ott vannak a labda utáni irreális elvárások, mint az, hogy esetleg megelégedett kicsit magával. Xavi teljesítménye kb egyenlő volt Messiével, max. Iniesta nyújtott egy szemernyivel többet, mint az átlagos. Mégis az aranylabdás van elővéve. A Villa része meg a dolognak továbbra is ugyanaz szerintem. Hajtott, próbálkozott, most nem mentek be, legközelebb bemegy. Ennyi.

Gergő: Amiket legutóbb írtál azzal nincs is gond, a futás része jogos lehet Messinél (bár 90 perc sétának azért nem nevezném), de tényleg muszáj tartalékolni néha, másrészt pedig nem tudom elképzelni, hogyha arra lesz szükség, hogy 90 percig sprinteljen, akkor ne tenné meg. Ha olyan meccseken, sorozatban nem fogja tudni hozzátenni a klasszisát/sétálgat amikor nagyon nagy szükség lesz rá, akkor lehet majd arról beszélni szerintem, hogy Messi gyenge/katasztrófa.
A többi dolog meg amit írtál még Messihez nála is olyan szerintem, hogy következő meccsen bejön, felesleges problémázni. Nem mondtam, hogy jó produkciót nyújtottak, írtam is, hogy egy közepes volt mindkettő. Csak azt mondom amit többen mások is, hogy ettől nem kell túldramatizálni a szitut.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.23. 16:08:38

Gergő! azért nem ilyennek ismerlek :lol:

engem vhogy hidegen hagy,ha Messi pár meccsen nem futja ki a belét,főleg olyanokon amit ha 11 emberünkből 10végigsétál,akkor is megvan.

Sőt el is várom,h pihenjenek a hasonlóan egyértelmű meccseken. Ehhez képest is rengeteg szép megoldást nyújtottak tegnap is.

Max akkor jönnék negatív szájízzel ide,és vésnék pár kritikát pl Messire,vagy Villára,ha ez a hozzáállás (bár azért nagy gondom nem volt vele így sem) következményekkel - értsd vhonnan kieséssel,esetleg pontvesztéssel- járt volna tegnap.

Viszont úgy érzem,hogy ha komolyabb ellenállást tanúsít a Racing,akkor Messi sem sétál ennyit, ok-okozat.

Azért (most nem kifejezetten Rád értve) vicces ami mostanában megy némely topikban, el vagyunk kényeztetve rendesen, és már-már abba is bele fogunk kötni,hogy Busquets miért nem a tarkóján táncoltatva ad gólpaszt, vagy Pep csak félig tűrje be az ingjét miközben odahívja a 86.percben Bojant a cserére.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.23. 15:57:27

Kalap1988 írta: Gergő! Egyetértek veled, hogy nem tegnap nyújtották a legjobbjukat és az átlagot is csak alulról közelítették meg, de alább úgy fogalmaztál, hogy okádék volt a teljesítményük. Ezután ne csodálkozz, ha valaki beleköt, mert így nem igazán ildomos a kiváló szezont futó két játékosról beszélni. Csak a fogalmazással van gond szerintem.
Jó ezt adom hogy a hatás kedvéért néha hajlamos vagyok durván,provokálóan fogalmazni.
A tisztán látás kedvéért elmondom nincs személyes problémám egyik játékossal sem :mrgreen:
OFF vége.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.23. 15:52:36

Zozzy 5 írta:
gergo9 írta:Messi,Villa a toronymagas nyertese a citromdíjnak , Messi sajnos egész januárban átlag alatti látótávolságban sincs a csucsformától.
Tavalyi szezonban ősszel volt egy hasonló időszaka.
Iniesta meg egy kiszabott zseni. 8)
messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Sosem az átlag csatárokhoz vagy bárki máshoz fogják mérni őket, és én sem teszem.
- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.23. 15:48:12

gergo9 írta:
Zozzy 5 írta: áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.
Messitől nem 90percnyi sétát, több üresbe mozgást, keresse és kérje a labdát hamis 9esként meg főleg, vállalja be jobban az 1vs1-eket, játéhelyzetekben döntsön jól ill jobban ha csel kell akkor ne az alibipasszokat nyomja ha passzolni kell akkor ne menjen bele öt ember közé.
Pusztán ennyi dologban volt tegnap bőven az átlag alatt. De egy szóval nem írtam hogy ez komoly probléma lenne nyilvánvaló hogy nem lehet egy évet csucsforma közelében végignyomni a hullámvölgy meg tökéletes időpontban jött neki.
Villanal meg a helyzetkihasználásal volt gond meg jópár szituációban az idegrendszeremre zavaró hatással volt.
De ezeket csak megjegyeztem nála is a szezonjával bőven elégedett vagyok.
De ha szerinted jó produkciót nyujtottak tegnap akkor nem foglak ugysem meggyőzni , ugyhogy befejezném ezt itt.
Gergő! Egyetértek veled, hogy nem tegnap nyújtották a legjobbjukat és az átlagot is csak alulról közelítették meg, de alább úgy fogalmaztál, hogy okádék volt a teljesítményük. Ezután ne csodálkozz, ha valaki beleköt, mert így nem igazán ildomos a kiváló szezont futó két játékosról beszélni. Csak a fogalmazással van gond szerintem.
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.23. 15:30:29

Zozzy 5 írta: áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.
Messitől nem 90percnyi sétát, több üresbe mozgást, keresse és kérje a labdát hamis 9esként meg főleg, vállalja be jobban az 1vs1-eket, játéhelyzetekben döntsön jól ill jobban ha csel kell akkor ne az alibipasszokat nyomja ha passzolni kell akkor ne menjen bele öt ember közé.
Pusztán ennyi dologban volt tegnap bőven az átlag alatt. De egy szóval nem írtam hogy ez komoly probléma lenne nyilvánvaló hogy nem lehet egy évet csucsforma közelében végignyomni a hullámvölgy meg tökéletes időpontban jött neki.
Villanal meg a helyzetkihasználásal volt gond meg jópár szituációban az idegrendszeremre zavaró hatással volt.
De ezeket csak megjegyeztem nála is a szezonjával bőven elégedett vagyok.
De ha szerinted jó produkciót nyujtottak tegnap akkor nem foglak ugysem meggyőzni , ugyhogy befejezném ezt itt.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.23. 13:58:46

gergo9 írta:
Zozzy 5 írta: messi 1 gól 1 gólpassz, villa futott egy csomót, kiharcolt egy büntetőt, mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt. jogos citromdíj, ezen kívül nem csináltak semmit..
Majd ha CSAK statisztikára leszek kíváncsi akkor böngészgetem az eb statisztikai adatbázisát.
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Nem egy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
áruld már el, hogy mit vártál volna akkor tőlük! részletesen, kielemezve mindkét játékos alapvető képességeit és a játékot ami szerinted ez alapján elvárható. valamint, hogy ehhez képest tegnap mi volt. (nem olvasok vissza) csak mert enélkül nagyon úgy tűnik az egész, hogy ok nélküli hőbörgés, lévén, hogy kb. csak 6szor van jobban kinyalva a barca szurkolók feneke mint bármelyik csapaté Európában.

sajnos semmi olyat nem fogsz tudni mondani, ami nem egyszerűen abból adódna, hogy egy játékos nem minden meccsen ugyan úgy teljesít. vannak okádék (a te megfogalmazásodban)meccsei, gyenge, közepes, jó és kiemelkedő. ez a közepes és a jó között mozgott valahol mindkét említett játékosnál. ezek után jössz és olyan szavakkal dobálózol mint az okádék. Villa kihagyott 2 helyzetet? és, akkor mi van? gyakoroljon edzésen ziccert rúgni a világ egyik legjobb csatára? nem..ez a tipikus esete annak, hogy a kövi meccsen bemegy. és tényleg befog, feltéve, ha így állnak hozzá, nem a szemére vetik.

a statisztikáról meg annyit, hogy a gólokat vagy gólpasszokat nem csak odaírják a játékos neve mellé. be kell lőni, üresbe kell mozogni, a kényszerítőt a legjobb ütembe visszatenni, vagy kivárni, amíg a kapus elfekszik és átemelni...ezt pepitába minden egyes meccsen megteszik, csak ha nem 5ször vagy 6szor akkor már ásta volna el inkább magát a kezdő sípszónál...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.23. 13:43:08

gergo9 írta:Messi,Villa a toronymagas nyertese a citromdíjnak , Messi sajnos egész januárban átlag alatti látótávolságban sincs a csucsformától.
Tavalyi szezonban ősszel volt egy hasonló időszaka.
Iniesta meg egy kiszabott zseni. 8)
Én is így érzetem. Messi picit takarékosabbra vette a figurát az utóbbi pár meccsen. Még így is jönnek a gólok, gólapsszok, de láthatóan több a pontatlanság,labdavesztés a játékban, és kevesebbek a megindulások, váratlan megoldások. Nem nagy problémák ezek, főleg nem nála.
Inesta viszont csúcsformában van. Egyértelműen a legjobb a formának örvend jelenleg. A gólok is jönnek, reméljük a sérülséek elkerülik a jövőben.

Összességében a várható győzelem volt. Lesz ennél jobb meccsünk, a győzelem megvan! :)

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 13:24:35

gergo9 írta:
Láttam már mindkét játékost bőven tudom mindkettőtől mi az elvárható , és ehhez képest a tegnapi produkciójuk okádék volt. Okádékabb mint bárkié a csapatból. Negy abszolut szinthez mérve hanem saját magukhoz mérve.
Messi sok labdát veszít ez tény. De azért ha megindult, akkor abból többnyire veszély keletkezett, bár talán picit önző néha. Na de azért, ha ezt olyasvalaki csinálja, akit nem Messinek hívnak, kiemelendő lenne...
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.23. 13:20:54

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2011.01.23. 13:26:37-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 12:59:36

Összhangzatos A-moll jobb lenne :wink:

Off vége...
Kép
"And my heart will leave you never."
Lezárt