Pedro Rodríguez
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pedrito nagyon eltalálta.
Kellett neki a gól, utóbbi meccseken helyette lőtte Villa a gólokat, most ő is csatlakozott. Így tovább Pedro!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Nagyon örültem a góljának. Pár meccse gyengébb a formája szerintem de ez a gól lendületet adhat neki. Kell egy csúcsformában lévő Pedro az Arsenal ellen.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
én nem észleltem semmit .. jó meg volt lőve narttal ...cps46 írta:Csak nekem tűnt fel, hogy felpattant a védő lábán? Elég érdekes íve volt a labdának.Lionel85 írta:Eszméletlen nagy gólt lőtt.Ehhez képest eléggé egykedvűen vette a gólörömét.
Remélem nem valami családi gond van nála.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tom, már bennem van egy sör és már nem olyan éles a figyelmem.cps46 írta:Csak nekem tűnt fel, hogy felpattant a védő lábán? Elég érdekes íve volt a labdának.Lionel85 írta:Eszméletlen nagy gólt lőtt.Ehhez képest eléggé egykedvűen vette a gólörömét.

-
- Entrenador del Barça
Csak nekem tűnt fel, hogy felpattant a védő lábán? Elég érdekes íve volt a labdának.Lionel85 írta:Eszméletlen nagy gólt lőtt.Ehhez képest eléggé egykedvűen vette a gólörömét.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Pedro már rég kinőtte a "tehetség" titulust. Bőven beérett és évről évre fejlődik. (akárcsak Messi)
Sztem ennek a csapatnak az egység az erőssége, és nem vagyok benne biztos, h ha szétszednék mondjuk az alap 11-ket, és 11 különböző csapatba küldenénk őket, h mindenki megállná a helyét az új helyen.[/quote]
Ez elvben így igaz és nem mindenki rossz játékos, aki a Barcaban nem vált be. Csakhogy itt egy sor világbajnokról van szó, akik más kapitány vezetésével álltak össze és győztek. Pedrot se szabad úgy kezelni, hogy tehetség stb. mert ő is aranyérmes. Akkor mi más a mérce?
Ez elvben így igaz és nem mindenki rossz játékos, aki a Barcaban nem vált be. Csakhogy itt egy sor világbajnokról van szó, akik más kapitány vezetésével álltak össze és győztek. Pedrot se szabad úgy kezelni, hogy tehetség stb. mert ő is aranyérmes. Akkor mi más a mérce?
Jókiskutya 
Bár tegnap nagyon halványan játszott de látszott, hogy ki akarják venni a játékból őt.
Az a gól nem lett meg de ez semmin nem változtat. Majd jövőre vagy akár idén megint megpróbálja

Bár tegnap nagyon halványan játszott de látszott, hogy ki akarják venni a játékból őt.
Az a gól nem lett meg de ez semmin nem változtat. Majd jövőre vagy akár idén megint megpróbálja

-
- Capitá del Barça
Remélem megdönti Cruyff rekordját.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Grt a cikkhez, nagyon jó írás. Annál már csak tényleg ez a Pedro gyerek a szenzációsabb, őszintén szólva nem szerettem az elején, amikor Henry mellőzésével járt az ő játéka, de ki az a h.lye, aki nem veszi észre, hogy egy eszméletlenül jó játékos lett belőle, és későn érő típus, biztos fejlődik még. Egyszer tényleg majd San Pedroként fogunk róla beszélni.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha nem lenne az a csupasz mellkas, még jó kép is lenne.P.U.Y.O.L. írta:Azon kívül, hogy embertelen jó a kép, teljes mértékben illik is rá, hogy gladiátor...ozsimiki írta:...

Szerintem meg így ahogy van nagyon ül, és nem hiszem,h bármelyik itteni mester kihátrálna a kép mögül, mondván,h gyenge munka

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Azon kívül, hogy embertelen jó a kép, teljes mértékben illik is rá, hogy gladiátor...ozsimiki írta:...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem az én munkám,de gondoltam megosztom, és sokaknak tetszeni fog:

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Rosszul mondod!!!!!!!barca2010 írta:Tudom, hogy ez Pedrito topikja, de többször hasonlították össze Bojannal!
Erről csak annyit akarok mondani, hogy Bojan sokkal régebb óta edz a felnőtt kerettel, és még sem tud robbantani. Pedrito viszont akkorát fejlődött két év alatt, hogy már Don Pedro lett. Fontos láncszeme a csapatnak! Őszinte leszek, ugyanolyan rossz érzésem kezd lenni amikor nem kezd, mint ha Messi nem kezdene. Nagyon beleillik ebbe a csapatba, és Ő tényleg küzd amíg nyelve nem lóg.
Akkor is küzd ha már lóg a nyelve!!!!
Pedrito nagy kedvencem lett!Mesébe illő a története!!!
És a madridisták nem szeretik ismerik el amit különösen szeretek!!sok realos ismim van aki azt mondta hogy gólvonalról ő is betudja passzolni!!Linkeltem egy vidit a góljairól neki azt mondtam hogy nézd;)Valaki azt mondta hogy semmi játéka nincs csak fut:D:D/közbe az a haverom egy tipikus szélső aki gyors és azért jó! nem cselez nem tud cselezni de a gyorsaságával megver bárkit!!/
Igazából szegényeknek savanyú hogy náluk van az isteni granero meg stb és nem villog nálunk meg a semmiből felbukkan egy gyerek és tojja gólokat!!!Csak így tovább kicsi Pedrito!!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
"Te meg ki vagy?"
Utolsó 18meccsén 17 gólt rúgott Pedroka! Messi-féle statisztikát állít fel, lassan felülmúlja mutatókban
C.
Utolsó 18meccsén 17 gólt rúgott Pedroka! Messi-féle statisztikát állít fel, lassan felülmúlja mutatókban

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Tegnap ahogy néztem a meccset, mikor becsavarta azt a kis flintát Pedro, olyan ováció volt a nézőtéren, csak lestem. Az előbb megnéztem, hogy hol van Alicante, hát nem mondhatnám hogy a szomszédban... Mégis, marha sok Barca drukker volt kint a meccsen! Meglepő volt,d e jól esett hallani még idegenben is az ordibálást!
Szép volt Pedro bácsi, jó lesz ez! 

Football, bloody hell. /SAF/
- davidvillabest
- Jugador del Barça
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Kedves Zoli!barca2010 írta:....
Teljesen egyetértek Veled, nagyon lehet szeretni ezt a "gyereket", ziccerben szinte vérprofi és a futball iránti teljes alázat jellemzi! Nekem sohasem volt antipatikus, de erre azért én sem számítottam, tudtam, hogy lesz fejlődés, ha játékperceket kap, de ilyen "orbitális" szintre nem gondoltam! Egyszerüen imádom!
"Mourinhonál láttam már tehetségtelenebb edzőt is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Camp Nouba be sem tehetné a lábát." zoliVaratrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
-Képtelen sport