Ibrahim Afellay
- davidvillabest
- Jugador del Barça
- Deus
- Boixos Nois
Minden szavaddal egyetértek. Nagyon penge volt a gyerek ma. Nálam is ő a MOM.galamb írta:Egyre jobban tetszik a játéka. Küzdött, hajtott, jól cselezett, jó passzokat adott és még gólt is szerzett. Nálam ő volt a legjobb a mai napon. Csak így tovább.

Egyre jobban tetszik a játéka. Küzdött, hajtott, jól cselezett, jó passzokat adott és még gólt is szerzett. Nálam ő volt a legjobb a mai napon. Csak így tovább.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is "Cesc-ellenes-hangoztató" vagyok, azért nekem is kétséges, hogy Thiago, vagy dos Santos megfelelően tudná minőségileg pótolni Xavit. Ugyan van még benne pár év, az utódlásról nem most kell dönteni, hiszen addig berobbanhat még Thiagónál is nagyobb tehetség. Dos Santos pedig nem szerepel Pep terveiben, nagyon meglepődnék azon, ha alapemberré válna valamikor is ebben a csapatban!
Afellayról sok szót nem tudok mondani, eddig a Betis elleni sevillai meccsen játszott többet, ott jó volt amit tolt a maga szintjén, még nem volt csapatjáték, de a potenciál megvan benne. Csak nem 5-10 percek kellenek neki. Remélem az Almería ellen is kezd!
Afellayról sok szót nem tudok mondani, eddig a Betis elleni sevillai meccsen játszott többet, ott jó volt amit tolt a maga szintjén, még nem volt csapatjáték, de a potenciál megvan benne. Csak nem 5-10 percek kellenek neki. Remélem az Almería ellen is kezd!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én nem mondom feltétlenül,h jöjjön Cesc meg azt se,h ne jöjjön.De azt azért szerintem erős kijelenteni,h Thiago,Affelay vagy akárki meg fogja tudni oldani a dolgokat olyan szinten mint Xavi.Ez még csak találgatás.
Fabregas esetében ez nagyobb biztonsággal kijelenthető sztem.Ráadásul sokkal inkább vezető típus mint a fent említettek.Ami pedig sztem fontos,főleg ha Xavi pótlásáról beszélünk.
És,h valamit Affelayról is mondjak.
Számomra eddig rendkívül pozitív.Megjegyeztem hétvégén,h nekem számomra már az a bőrös is megérte azt a 3 millió eurót.
Ráadásul eddig majd minden meccsen adott olyan forintos labdákat amikből a társak ha jobban figyelnek gólokat rúghattak volna.Remekek az első benyomások.Remélem csak egyre jobb és jobb lesz.Azt azonban nem tudom,h hol lesz helye a csapatban és nagyon sajnálnám ha eltékozolná a tehetségét.
Fabregas esetében ez nagyobb biztonsággal kijelenthető sztem.Ráadásul sokkal inkább vezető típus mint a fent említettek.Ami pedig sztem fontos,főleg ha Xavi pótlásáról beszélünk.
És,h valamit Affelayról is mondjak.
Számomra eddig rendkívül pozitív.Megjegyeztem hétvégén,h nekem számomra már az a bőrös is megérte azt a 3 millió eurót.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ne jöjjön Cesc! Van még bőven elég Xaviban és a pótlását nyugodt szívvel rá lehet bízni Thiagóra, Afellayra és Jonathanra.
Minek vegyünk 50 milláért egy olyan játékost, akire csak 2 év múlva lehet szükségünk (és jelzem, akkor sem biztos!), pláne ha akkor talán csak 30-40-be kerülne...
Minek vegyünk 50 milláért egy olyan játékost, akire csak 2 év múlva lehet szükségünk (és jelzem, akkor sem biztos!), pláne ha akkor talán csak 30-40-be kerülne...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
3 év alatt Thiagot meg Afellayt is simán be lehet építeni. De ha már három év, akkor Cesc 2014-től ingyen igazolható, 2013-tól meg érzésem szerint már ár alatt. Sztem fölösleges kapni. Ráadásul még itt van Mascherano meg Keita is. Ők se olyan rosszak, még ha nem is Xavi szintűek.Sanama írta:Az igaz,hogy Xavi is jobb és Iniesta is jobb,mint Cesc. De Xavinak (sajnos) innen már csak lejjebb van,és még vagy 3éve.
Szóval szerintem nyáron ugyanűgy téma lesz Cesc.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Valóban benéztem. Elnézést Fernando!geridoss írta:
Fernando arra gondolt, hogy Fabregas posztja nem egyenlő Thiagoéval és Afiéval. A mindkettő sokkal jobb, pedig Xavira és Iniestára vonatkozott.
Egy kis szövegértés, emberek!
Cserének fölösleges elhozni egy embert 50 millióért...
Egyébként, hogy ne legyen teljesen off. Afellay ha beépül a csapatba, akkor óriási üzletet bonyolítottunk le vele. Az eddigi meccsei igen meggyőzőek, csak ne törjön meg a lendülete...
Ettől függetlenül szerintem szükség van Fabregasra,és most nem feltétlen azt az első 2évet kell nézni,amikor a meccsek 65%-t padon fogja kezdeni,hanem az azon túlmenő éveket.
Most is olvasom a Pep topikban,hogy miért nem pihenteti Xavit. Mert nincs olyan játékos a keretben,akit nyugodt szívvel küldhetne a helyére.
Az igaz,hogy Xavi is jobb és Iniesta is jobb,mint Cesc. De Xavinak (sajnos) innen már csak lejjebb van,és még vagy 3éve.
Szóval szerintem nyáron ugyanűgy téma lesz Cesc.
-
- Barça C
Én is reménykedek benne!
Az almería nem egy túl nagy csapat, ellenük lehet játszatni. A királykupában nem a legjobb csapatot szokta kiküldeni Pep.
Az almería nem egy túl nagy csapat, ellenük lehet játszatni. A királykupában nem a legjobb csapatot szokta kiküldeni Pep.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
24!DarkPanther írta:Abban igazad van, hogy van még mit tanulnia
Viszont előtte az élet, ha jól tudom még csak 25 (javítsatok ki ha tévedek) éves!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Barça C
Abban igazad van, hogy van még mit tanulnia 
Viszont előtte az élet, ha jól tudom még csak 25 (javítsatok ki ha tévedek) éves!

-
- Capitá del Barça
Azért még van mit tanulnia, vagy inkább elhagyni a félelmét, hogy labdát veszít.DarkPanther írta:Én mindig is szerettem Afellayt.
Nagyon örülök az érkezésének!
Remélem, kiharcolja, hogy a kezdőcsapat tagja legyen!
Ez nagyon látszik rajta, s sokszor nem vállalja be az előre passzokat, s a biztosra megy, hátra passzol..
Én legalábbis így látom, de valóban megérte a gyerek

-
- Barça C
Én mindig is szerettem Afellayt.
Remélem szerdán kezdő lesz és jó játékkal rukkol elő. Nagyon drukkolok neki.
- detabarca
- Capitá del Barça
És szegény Ibi vagy fél órát futkosott a pálya mellett....De amikor bejött, majdnem összehozott egy gólt. Eljön még az ő ideje.MessiFan írta:Nem hiszem el, hogy szegény Iniesta 20 percig szenved és nem cseréli be Afellayt csak 90.-ik percben.
Miért csinálja ezt Pep? Olyan bosszantó.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Nem hiszem el, hogy szegény Iniesta 20 percig szenved és nem cseréli be Afellayt csak 90.-ik percben.
- westerngom
- Entrenador del Barça
Fabregas jó lenne ide, mert kiforrt, mentálisan erős, barca szinten képzett és technikás playa!thierryhenry írta:Már megint Cesc...
Nem értem minek ő ide.
Xavit, Init nem tudja kiszorítani,vkp posztra meg inkább Maszk vagy Busi.
Hozzunk cserének egy 50milliós játékost?Kiváló kiegészítő emberek vannak a kp-n + a fiataloktól sem kéne elvenni a lehetőséget...
Szerk.: Most nézem ez Afellay topic, bocsika az OFFolásért.
Arról nem is beszélve, hogy "haza" jönne a gyerekkori és válogatottbeli társaihoz... ja! és persze az a híres barca DNS!
A probléma, hogy az álomnak az 50 misi "váltságdíj" elég drasztikusan vet véget!

DE!, hogy én se "offoljak" az Ibi topicban:
- ez a srác ingyé' volt ár/érték arányban.... a legrosszabb esetben a duplájáért, vagy minimum árában szállunk ki belőle!!
Eddig nem volt rossz amit mutatott, talán még ha adnánk neki egy kis lehetőséget és időt nem 10 - 20 perceket.....
- geridoss
- Director del Fútbol
Sanama írta:Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.Fernando írta: Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.
Minek Ő ide,nem is értem?!?!?!
A kiemelt rész meg... viccAzért jobb Afi nála,mert olcsóbb?!
![]()
Fernando arra gondolt, hogy Fabregas posztja nem egyenlő Thiagoéval és Afiéval. A mindkettő sokkal jobb, pedig Xavira és Iniestára vonatkozott.
Egy kis szövegértés, emberek!

Cserének fölösleges elhozni egy embert 50 millióért...
Egyébként, hogy ne legyen teljesen off. Afellay ha beépül a csapatba, akkor óriási üzletet bonyolítottunk le vele. Az eddigi meccsei igen meggyőzőek, csak ne törjön meg a lendülete...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Már megint Cesc...
Nem értem minek ő ide.
Hozzunk cserének egy 50milliós játékost?Kiváló kiegészítő emberek vannak a kp-n + a fiataloktól sem kéne elvenni a lehetőséget...
Nem értem minek ő ide.
Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.[/quote]
Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.
A kiemelt rész meg... vicc
Azért jobb Afi nála,mert olcsóbb?!
[/quote]
Szerintem nem úgy értett ogy "Afi"-jobb nála, hanem Xavi és Iniesta
Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.
A kiemelt rész meg... vicc

Szerintem nem úgy értett ogy "Afi"-jobb nála, hanem Xavi és Iniesta