Épp ezt akartam írni a meccsen egy gólban sem volt benne ha bármelyiket kifogta volna az nagy bravúr de ezt most a többiek szórakozták le nem pedig V.V.Az más kérdés h a többi mecscen mit csinál...Enrique írta:Ti már megint .... ?!?!
Volt 3 gól, köze nem lehetett egyikhez sem... A munitis gólja is messze felette szállt be, nem érhette el..
Victor Valdés
-
- Eurobarca Staff
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
háthát..azért mi általában egyet szoktunk érteni a dolgokban,de ebben most nem adok neked igazat...talán csak annyiban,hogyha normális let volna a védelem,akkor valdes nem került volna iylen kiszolgáltatott helyzetekbe..de egy jó kapus attól jó kapus,hogy 3ilyenből min.egyet kifog...na mindegy ez az én véleményem.Enrique írta:Ti már megint .... ?!?!
Volt 3 gól, köze nem lehetett egyikhez sem... A munitis gólja is messze felette szállt be, nem érhette el..
NEM! Vissza lehet lapozni, én utálom Váldést, és nem 1 meccs miatt. Pedig 1 jo kapus láttjuk mire képes: a németeket évekik Kahn vitte a hátán, amikor a reálnak nem ment, Casillas segítette ki oket. Pedig o elottuk is fos volt a védelem...
-
- Jugador d'estrella
Valdez szted jó kapus????????LG írta:En nem mondok semmit1 jo kapusnak nem fér be 1 meccsen 2 potya

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
En nem mondok semmit
1 jo kapusnak nem fér be 1 meccsen 2 potya 

- laci18
- Jugador d'estrella
NA Valdes ma is megmutatta hogy az egész meccsen egy bravúrra sem képes, leg. rámozdulna az elveszettnek hitt labdákra meg ilyenek sztem Victor egy forintot sem ér de ha lenne egy tökéletes védelmünk akkor még az sem érdekelne ha ő védne.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A lővés ereje az utóbbit követelte meg....Mr. Master írta:áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...
A legszörnyűbb, hogy tavaly 35 meccsen 25 gólt kapott, most 6 bajnokin 7-et.... Ebből kettőben alaposan benne volt.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor sem istenítettem... Jó kapus, de semmi több....BlackPriest írta:hm tavaly még nagyon istenítve volt a zamora díjas kapusotokSzerintem nem rossz kapus, viszont túl nagy arca van..
By red
-
- Jugador d'estrella
Mi az utána lévő szitut kritizáltuk!!!Mr. Master írta:áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...redlions írta:Akkor nem tenyérrel kellett volna.... Ha nem akarta volna benttartani, akkor ököllel kellett volna belecsapni.... Jöhet Jorquera! Valdes mostanában mindig elkövet egy-két bakit...Badi írta:nem bent tartani karta, hanem előbb ugrott el a kelleténél...túlugrott rajta
- Mr. Master
- Director del Fútbol
áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...redlions írta:Akkor nem tenyérrel kellett volna.... Ha nem akarta volna benttartani, akkor ököllel kellett volna belecsapni.... Jöhet Jorquera! Valdes mostanában mindig elkövet egy-két bakit...Badi írta:nem bent tartani karta, hanem előbb ugrott el a kelleténél...túlugrott rajta
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Jugador d'estrella
Sztem se rossz kapus!!!Los Banditos írta:Szerintem azért még jó kapus.Csak kinőhetné már ezt a bakizást.
De 3-ból 2meccsen kap 1 potya gólt!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem azért még jó kapus.Csak kinőhetné már ezt a bakizást.
in to exile
-
- Jugador d'estrella
Eléggéretek írta:Valóban jó kapus valdes, egy-egy baki bárkinek becsúszhat bármikor,még Buffonnak vagy Cechnek is.
Csak tééleg nagy az arca...

-
- Jugador d'estrella
Jövőre kéne igazolni 1 jó kapust!!!!retek írta:Nekem is van egy olyan érzésem...Rapika írta:Sztem úgysem teszi ki a kezdőből Rijkaard!
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
hm tavaly még nagyon istenítve volt a zamora díjas kapusotok
Szerintem nem rossz kapus, viszont túl nagy arca van..

Hala Madrid!
Sztem Valdes jó kapus, de én nem bírom. Valahogy nem szimpatikus. Ellenszenves. Lehet, h a rágózása miatt van...
A másik két kapust pedig nem ismerem.
A másik két kapust pedig nem ismerem.
-
- Entrenador del Barça
Valdes helyett már ég Jorquera-nak kellene védenie

Szerintem nem hibáztatható a gólért. Mindent megtett, h kivédje a lövést, és sikerült is. Az már más, h utána az ellenfél elé került a labda. Így sikerült...