2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem jelenleg húszat se ér!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... et-2066321
Mert fizetnének érte ennyit...![]()
Szeretem Bojan-t, de utóbbi időkben már kezd elmenni tőle a "kedvem", ha jönne egy JÓ ajánlat, akkor mehetne. De mondjuk csak 20 fölött
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... et-2066321
Mert fizetnének érte ennyit...![]()
Szeretem Bojan-t, de utóbbi időkben már kezd elmenni tőle a "kedvem", ha jönne egy JÓ ajánlat, akkor mehetne. De mondjuk csak 20 fölött
Csak egy nagy különbség van a kettő között. A góllövésnél gyengébb szorzójú bajnokságokban sok gólt lehet lőni, és igy akár pontban meg is előzni egy erősebb szorzojú bajnokság gólkirályát is. Na de egy bajnokságban pl. a Porto első helynél már jobbat nem érhet el, így itt igazságtalan, ha ők csak eleve kevés pontot kapnak.Lionel85 írta:Én arra tippelek, hogy a bajnokságok szorzói itt is számítanak, akárcsak a góllövőknél. Ebben az esetben erősebb ugyebár az olasz a portugálnál és hiába a Porto kiemelkedő eredményei, mégis a Róma áll jobban. Azt viszont gondolom, hogy ez az IFFHS statisztikája, ami mint tudjuk, nem mérvadó.
Igazad van, én is arra gondoltam, csak elírtam. Az Inter azért játsott elődöntőt 2003-ban is pl. Amúgy a BL-t gondolom leglejelentőbbnek, de bajnoki címeket is beleszámoltam. Ami tény: a Roma egyik fronton sem volt meghatározó, a Pool a BL-ben igen, de a bajnokságban közük sem nagyon volt a bajnoki címekhez, míg az Inter 2006 óta uralja Olaszországot.Fecooo írta:a Roma esetében inkább negyeddöntők, mint nyolcaddöntők... egyébként, ha a BL a legfontosabb, akkor a Pool is az Inter előtt van... amiatt a tavalyi kifutott év miatt nehogymár 4. helyre kerüljenek...LG írta:De a Roma mégis mit mutatott fel a 21. században. 1 db bajnoki címet, meg néhány második helyet, a BL-ban meg pár nyolcadöntőt. Mig a Porto pl. nyert egy BL-t azért, egy Uefa kupát, és általánosságban is eredményesebb nemzetközi szinten, mint a Roma, hazájukban meg uralkodók. A Lyont, és a Juventust is mindenképp eléjük helyezném, de még más csapatokon is elgondolkodnék.
Az én listám igy nézne ki:
1. Barca
2. Milan
3. Mu
4. Inter
5. Bayern
6. Pool
7. Real
8. Porto
9. Chelsea
10. Arsenal
a Roma esetében inkább negyeddöntők, mint nyolcaddöntők, a bajnokságban meg 2-3 évtől eltekintve mindig 2.-ak voltak... egyébként, ha a BL a legfontosabb, akkor a Pool is az Inter előtt van... amiatt a tavalyi kifutott év miatt nehogymár 4. helyre kerüljenek...LG írta:De a Roma mégis mit mutatott fel a 21. században. 1 db bajnoki címet, meg néhány második helyet, a BL-ban meg pár nyolcadöntőt. Mig a Porto pl. nyert egy BL-t azért, egy Uefa kupát, és általánosságban is eredményesebb nemzetközi szinten, mint a Roma, hazájukban meg uralkodók. A Lyont, és a Juventust is mindenképp eléjük helyezném, de még más csapatokon is elgondolkodnék.
Az én listám igy nézne ki:
1. Barca
2. Milan
3. Mu
4. Inter
5. Bayern
6. Pool
7. Real
8. Porto
9. Chelsea
10. Arsenal
Nem értek ezzel teljesen egyet, de nem is olyan rossz ez a sorrend. Egy vmibe azonban nagyon bele köznék: Roma. Semmi keresnivalójuk nincs itt, akkor már inkább Porto, v. Lyon.ozsimiki írta:Barca the best team in the first decade of XXI century
Rating:
.1. FC Barcelona (ESP) 2550.0
.2. Manchester United (ING) 2523.0
.3. Liverpool (ING) 2414.0
.......4. Arsenal (ING) 2410.0
.5. Inter Milan (ITA) 2358.0
.6. Bayern Munich (GER) 2315.0
.7. AC Milan (ITA) 2296.0
.8. Real Madrid (ESP) 2257.0
.9. Chelsea (ING) 2235.0
10. Rome (ITA) 2028.0
Az első kettő teljesen oké. A Real nyert két Bl-t és pár bajnokságot is, a Milannak is van Bl győzelme, plusz döntője. Az Arsenanak egy Bl döntő és asszem egy bajnokság jutott, de max kettő, őket jóval hátrébb rangsorolnám.ozsimiki írta:Barca the best team in the first decade of XXI century
Rating:
.9. Chelsea (ING) 2235.0
10. Rome (ITA) 2028.0
Valóban. És a Milant ill. a Realt előrébb sorolnám. Ha a BL és bajnoki szereplést nézzük, akkor Milan a 3., Real kábé úgy áll mint a Pool, de a bajnokságban jobban szerepelt. Simán előrébb kéne lennie a Poolnál és az Arsenalnál, aminek a 4. helye pedig érthetetlen számomra....daffy írta:nehéz belekötni,talán a liverpool és az arsenal helyét érheti kritika.ozsimiki írta:Barca the best team in the first decade of XXI century
Rating:
.9. Chelsea (ING) 2235.0
10. Rome (ITA) 2028.0
Ez honnan van?ozsimiki írta:Barca the best team in the first decade of XXI century
Rating:
.9. Chelsea (ING) 2235.0
10. Rome (ITA) 2028.0
nehéz belekötni,talán a liverpool és az arsenal helyét érheti kritika.ozsimiki írta:Barca the best team in the first decade of XXI century
Rating:
.9. Chelsea (ING) 2235.0
10. Rome (ITA) 2028.0
+ Victor Sanchez (kp)andris871120 írta:Keirrison, Hleb, Cáceres, Henrique. Ez a négy játékos van kölcsönadva???
az arsenal 2 meccs alatt nem fogja megúszni a minimum 5 kapott gólt.torrentkiller írta:...
Szerintem csak egy olyan csapat jelenthet veszélyt, aki döntő többségben tudja a labdát birtokolni, különösen attraktív a játéka (ahogy te is írtad), és a védekezése is atombiztos. Mert ha csak az első 2 tényező lenne meg, akkor az még nem jelentene győzelmet.daffy írta:a barcára állandó veszélyt csak egy rendkívül kreatív csapat jelentene. ilyen pedig nincs. ma sablonfoci van,1-1 játékos kivétellel. nálatok őt messinek hívják. a többiek teszik,amire 6éves koruk óta készítik őket. passzolnak,míg rés nem nyílik a pajzson. igazán kreatív csapattal nem tudnátok szembekerülni,mert nincs(brazíliával ugye nem játszhattok). amíg ilyen egysíkú és sablon foci van,addig nem lehet nagyon ellenfeletek,1-1 meccset kivéve persze.
erről fogalmunk sem lehet,mert nincs ilyen csapat,így nem tudni,mit kezdenétek vele,de azt gondolom nem hiszed,hogy nincs olyan rendszer,melynek ne lenne gyenge pontja. nektek is van,csak még nem egyértelmű hogy mi az.mes írta:Nem haragbol, de lehetsz olyan kreativ, hogy kezen allva loned a golokat, ha nincs nalad a labda, es ha hozzad is kerul, mar 2 ember van a nyakadon.daffy írta:a barcára állandó veszélyt csak egy rendkívül kreatív csapat jelentene. ilyen pedig nincs. ma sablonfoci van,1-1 játékos kivétellel. nálatok őt messinek hívják. a többiek teszik,amire 6éves koruk óta készítik őket. passzolnak,míg rés nem nyílik a pajzson. igazán kreatív csapattal nem tudnátok szembekerülni,mert nincs(brazíliával ugye nem játszhattok). amíg ilyen egysíkú és sablon foci van,addig nem lehet nagyon ellenfeletek,1-1 meccset kivéve persze.
Nem haragbol, de lehetsz olyan kreativ, hogy kezen allva loned a golokat, ha nincs nalad a labda, es ha hozzad is kerul, mar 2 ember van a nyakadon.daffy írta:a barcára állandó veszélyt csak egy rendkívül kreatív csapat jelentene. ilyen pedig nincs. ma sablonfoci van,1-1 játékos kivétellel. nálatok őt messinek hívják. a többiek teszik,amire 6éves koruk óta készítik őket. passzolnak,míg rés nem nyílik a pajzson. igazán kreatív csapattal nem tudnátok szembekerülni,mert nincs(brazíliával ugye nem játszhattok). amíg ilyen egysíkú és sablon foci van,addig nem lehet nagyon ellenfeletek,1-1 meccset kivéve persze.
Ez így van egyébként. Ezek után nem értem, amikor vannak, akik felháborodnak, h sok csapat nagyon defenzíven, és a játék rombolására koncentrálva játszanak ellenünk. Meg kell érteni, h csak ez vezethet sikerhez a Barca ellen, nyílt sisakos játékkal csak nagy verésbe lehet beleszaladni.detabarca írta:Tulajdonképpen mondták sokan: "megölni a Barcát=megölni a focit". Nagyon nagy igazság van benne, amit már régóta tudunk, mégpedig hogy a Barca ellen a leghatásosabb védelem az 1 kapus és 10 védő 20 méterre a saját kapujuktól. Ilyen szépen megfogalmazva viszont még nem láttam én se.Fecooo írta:olvastam egy fórumon, h egy illető az alábbi módon definiálta a Barcát:
"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
sztem rohadt jó