LG írta:daffy írta:nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
valencia - schalke nem cifrázom,egygólos spanyol siker
arsenal - barca ha képes a barca kihasználni a helyzeteit,1-3,sima
roma - doneck én döntetlent tippelek,2-2
első hétre ennyit.remélem jó meccsek lesznek
Ezek mind olyan meccsek, h nagy pénzben egyiket sem merném megtenni.
Azt gondolom, h mi nyerni fogunk, legrosszabb esetben egy x-et eltudok képzelni, vereséget semmiképp.
A másik 3 meccs teljesen kiszámíthatatlan, papiron a nagyobb nevű csapatok esélyesebbek, de mind3 esetben benne lehet a meglepetés. De azért mégis tippelek én is.
Arsenal-Barca 0-2
Milan-Spurs 1-1
Valencia-Schalke 0-0
Roma-Doneck 2-1
Nos, a tegnapi meccseket nem találtam telibe, de azért nem jártam egyik esetben sem messze a valóságtól.
Valancia-Schalke-nál ugye az x-t eltaláltam. Tudtam, h két nagyon egyforma csapatról van szó, és úgy gondolom ezért, h a visszavágó is teljesen nyitott, 3 esélyes meccs lesz, és benne van a hosszabitás a pakliban.
Milan-Spurs-Tudtam, h nem kap ki a Tottenham, hanem olyan eredményt ér el, ami kedvező lehet számára a visszavágón, de tiszteltem annyira a Milan-t, h úgy gondoltam, otthon azért ki nem kapnak. Hát kikaptak. Teljesen nem írnám még le őket, de a Spurs ellen idegenben nagyon nehéz dolguk lesz, és sztem inkább benne van egy újabb vereség számukra, ami ezúttal nagyobb arányú is lehet.
Azért a Tottenham szépen helyt áll eddig a BL-ben. Számolni kell velük, favoritnak továbbra sem tartom őket, de, h bárkinek kellemetlen ellenfél, még a Barcának is, azt biztos!
Másrészt mutatja azért angol bajnokság erősségét, h még a 4. számú csapatuk, aki újoncnak szánit a BL-ben is mennyire erős. Szemben pl. egy olasz, v. spanyol 4. számú csapattal, melyek csaknem súlytalanok.