2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm, itt az igazságViszont!!! Ami nem tetszett, az az őszi óraműpontosságú csapat teljes megbontása. Puyolt lehetett volna Abidallal pótolni bent, vagy Militoval 1az1ben és kész. Ehelyett Busquets lett a balhátvéd, Pedro balszélső, Villa középcsatár, Messi semmi, és az egész jobbszélt egyedül rábízta Pep Alvesre. Persze, hogy védekezni nem ért vissza, mikor kb Pedro helyén játszott...Kell az újítás, de ez most így kicsit túl lett bonyolítva.
Különösebben nem akarom túlragozni a tegnapi meccset. Ugyanígy gondolom. Elért a hullámvölgy ami teljesen természetes, nyilván ilyenkor a játékosok frusztráltabbak, és persze mi szurkolók is.LM10 írta:Nem kell itt szerintem Piquére kihegyezni a dolgokat, meg Afellay játékára pl a Gijon ellen. Hullámvölgyben vagyunk, amit már megszokhatunk ez idő tájt. Egyszerűen az egész csapat nem olyan ekkor ,mint amit elvárnánk. Ez pár meccs múlva megint a régi lesz, és Piqué és társai is csúcsformába lendülnek.
Igen, de sajnos az Ő eladott labdájára mozdult Busi.Rewolution5 írta:az Busquets megmozdulásáért járt!Hayabusa írta:Igaz, hogy a 11-es az Ő megmozdulásával hozható összefüggésbe, de ettől eltekintve az egész meccsen egyenletes, jó teljesítményt nyújtott
A La Liga szabályzatában feketén-fehéren le van írva, hogy Keitának minden meccsen pontosan a 80. percben kell beállnia, Afellaynak a 88-90. perc környékén, Militónak pedig tilos játszania, még ha előle ki is esnek a védők sérülés, illetve eltíltások miatt. Pep csak betartja a szabályokat!Ilúvatar írta:Azt még mindig nem értem, hogy miért áll be Afellay a 90. percben... Inkább nem a Keitát kellene beküldeni Villa helyére, hanem Afellayt.
az Busquets megmozdulásáért járt!Hayabusa írta:Igaz, hogy a 11-es az Ő megmozdulásával hozható összefüggésbe, de ettől eltekintve az egész meccsen egyenletes, jó teljesítményt nyújtott
Igen, és ne feledjük egy világbajnoki éven vagyunk túl, ahol a Barca adta a késöbbi győztes Spanyol válogatottnak a gerincét itt jön ki...puma írta:Sziasztok!
Szerintem nagy baj nincs, tavaly ugyanez történt egy évvel ezelőtt. Sok a meccs és mindig ugyanazt az eredményt szállítani szerintem lehetetlen. Nem mondom hogy elégedett vagyok, inkább optimista. Az nagyon látszott, hogy Abi Piqué Pedro nem voltak 100%-os formában. Leo még inkább próbálkozott, de elég enerváltan csinálta. Lesz ez jobb még:)
Ezek a gondolatok kavarognak bennem is. Ekkora hülyeséget, Keitát Villa helyére a múltor is kiakadtam, most ezt fogja erőltetni Pep?Ilúvatar írta:Azt még mindig nem értem, hogy miért áll be Afellay a 90. percben... Inkább nem a Keitát kellene beküldeni Villa helyére, hanem Afellayt.