pontosítok Tibi, ha nem gond
Keitának mindig be kell állnia, akkor is, ha :
1. az eredményt kell tartani,
2.akkor is, ha futnunk kell az eredmény után
mivel másféle meccsszitu nem nagyon létezik, így teljesen logikus, h Keita nélkül a csapat nem állhat ki az utolsó 20 percre...
(80. percet írtál, az se pontos, mert inkább a 70-80. perc között szokott pályára kerülni, többnyire a 70. perc körül

)
a meccsel kapcsolatban:
izgalmas meccs volt, a Bilbao és Caparros minden tiszteletet megérdemel! természetesen a soros spori ismét beszívva érkezett a meccsre, de ez mellékes... (oda-vissza tévedett, ismerjük el...)
Dani elől, Abidal hátul(egy hibát leszámítva...), Messi mindenhol végzett munkája mindenképpen kiemelendő! azért lett a meccs szenvedős, mert tényleg a gólvonalig akartuk megint vinni a bogyót, ott meg általában volt egy bilbaoi... Piquét fel kéne pofozni, vagy csak jéghideg vízzel teli ágyúval megsorozni, és akkor talán felébred...
összességében láttam fejlődést, szinte biztos vagyok benne, h márc. 8.-ára meglesz a csúcsforma
alapjában véve folytatódott a lassú labdaadogatás, amiből arra merek
következtetni, h ez a hónap az erőnléti edzésektől hemzseg mindig, ezért tűnnek fáradtabbaknak a játékosok febr-ban, mióta Pep itt van...
ez nem is lenne gond, ha a cseréink játékban lennének, de ezzel a szemlélettel se Milito, se Bojan nem fog sose formába lendülni, és amikor pályára kerülnek, bénáznak, és akkor lehet fikázni őket, h "de bénák, nem Barca-szint, stb..."
Pep szemében a játékosok 3 kategóriára oszthatók:
- gálakezdő
- van 1-2 játékos, akiket rendszeresen becserél minden sorozatban
- vmint azok, akik vagy csak kupameccsen lehetnek kezdők(vagy még ott sem...), vagy csak 5-10 perceket kapnak a bajnokságban és a BL-ben...
nem tudom elhinni, h nincs jobb módszer a cserék teljesítményének növelésére!
lehet fikázni akár Bojant, akár Militot, de le is húzhatjuk magunkat a wc-n, ha EGY-EGY gyengébb formájú, ám biztosan fejlődőképes (Milito esetében ezt úgy kell érteni, h amit mutatott tavaly, arra a teljesítményre "fejlődni)
játékos szerepeltetését nem bírja el a csapat...
ha gyengébbek lennénk, akkor megérteném, h iszonyatosan fontos, h lehetőség szerint ne legyen gyenge láncszem a kezdőben, de ez a csapat a totális focira épít, azaz egymást kisegítik mindig! pontosan ezért lehetne megvalósítani azt, h a perememberek többet szerepeljenek és ha mondjuk 5, folyamatosan TÉTMECCSEN lejátszott 90 perc után se mutatnak fejlődést, akkor el lehet gondolkodni azon, h adjuk el őket...
amíg viszont vagy "B-csapatban", vagy teljesen tétnélküli meccsen kerülnek a kezdőbe, ahol rajtuk kívül senki nem akar focizni, akkor ők se tudják húzni a csapatot, hiszen nem lehet mindenki Messi...
bocsi, ha itt-ott zavaros lett, sok gondolat "jött ki" egyszerre...
szerk: Lionel85-féle Tibinek szántam