Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak néha felejtene el lőni...Barcaman14 írta:Egyetértek, stabil játékot nyújt. Maxvell sem rossz, de nem ez élete idénye. Amit különösen szeretek Adrianoban hogy minden meccsen nagyot küzd. Így tovább!
Gratulálok neki! Remélem a fiút hozza majd a La Masiara!messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/06 ... ore2714972
Adriano másodszor lett apa. Gratulálok neki, egészséget és hosszú boldog életet kívánok a kisfiúnak.
legalább valami jobb indokot írtál volna, mégha nem is lett volna igazMessiFan írta:Mivel tegnap nem láttam a meccset mert inkább aludtam így nem nagyon láttam a meccset.
Tényleg jó volt tegnap a kp-n. Alves meg alig hagy ki néhány meccset az egész szezonban. Sztem az a pár meccs erejéig és esetleg a kupában (nem mostBarcaman14 írta:Eddigi legjobb meccsét játszotta nálunk. Felszabault, jó játékot nyújtott, nagy húzás volt Peptől. A gyorsasága pedig tényleg elképesztő, ezt még sokszor kamatoztathatjuk a jövőben.
A jobbhtávéd posztot viszont el kéne felejteni nála, mivel ott a felét sem nyújtja annak amit tegnap. Csak az a gond hogy lényegében van 3 balhátvédünk Alves megfelelő pótlására meg nincs igazán senki.
Valbali írta:Sztem is jobban fekszik neki a támadó pozíció, mint a védő. Kár erőltetni hátul, elől viszont így jobban lehetne rotálni.
Aha és volt egyszer egy hír arról, hogy Alvés játszott egy filmben, mégpedig egy katonát.Ilúvatar írta: