2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem se, de TORRES IS FELESLEGES igazolás lenne mivel teli vagyunk csatárral csak a maxit kellene többet játszatni hogy formába lendüljön.Los Banditos írta:Szerintem Juhász egyáltalán nem Barca szintü játékos.
Miért, Oleguer az? Láttad Juhászt a Chelsea ellen játszani? Én igen. Drogba semmit nem csinált mellette. De említhetném azt is, hogy a svédek ellen a félidő végére szinte nem is látott, mutatták közelről, teljesen zavart volt a tekintete az agyrázkódás miatt, mégsem kerültek helyzetbe mellette.Los Banditos írta:Szerintem Juhász egyáltalán nem Barca szintü játékos.
Tudom hogy nem téma,de én tartom gerát giuly szintjére,talán még jobb is lenne nálamucs1 írta:Ez még viccnek is rossz!antiimperialista írta:Középső védőnek ne Kompanyt igazoljuk le, mert túl drága, hanem Juhász Rolit. Komolyan mondom, Roli kis időn belül akár a legjobbak között is ott lehet. Komolyan mondom, tudom, hogy páran ki fogtok röhögni, de a srác szerintem még a legnagyobb csapatok egyikében is kiköthet.Presast meg a válogatottba, nem?
Juhász Roli magyar szinten jo futbalista már most is, és elvileg ennél már csak jobb lesz, szoval simán befér egy angol, olasz, spanyol középcsapatba esetleg később, na de hogy a Barcelonába? Azt már tudjuk, hogy a magyar labdarugásban minden elképzelhető,
sőt még annak az ellenkezője is, na de hogy Juhász a Barcában játszon??
Bár ha jol emlékszem, régebben szó volt Babos leigazolásáról is, nem? Mondjuk akkor még jol is játszott a Babos,de ma hol van?kiesőjelölt csapatnál véd. Szerintem az elkövetkező 50 évben nem lesz magyar játékos a Barcában. Maximum a B csapatban, mint Vince Otto anno, ha jol emlékszem.
Bárcsak ne lenne igazam, és valaki eljutna a nagy csapatba!
Ez még viccnek is rossz!antiimperialista írta:Középső védőnek ne Kompanyt igazoljuk le, mert túl drága, hanem Juhász Rolit. Komolyan mondom, Roli kis időn belül akár a legjobbak között is ott lehet. Komolyan mondom, tudom, hogy páran ki fogtok röhögni, de a srác szerintem még a legnagyobb csapatok egyikében is kiköthet.
En serdülőbe jaccok(92-es vOk) de siman beferne a nagycsapatba iSOrdog írta:Ha 2005-ből kivonsz 16-ot akkor megkapod hogy mikor született
Gonzalo Rodriguez szerintem se rossz.Nóbi írta:klasszis védő lehet gonzalo rodriguez. jobbhátvéd daniel alves. egyik sem drága, mégis fiatal, tehetséges és megbízható.
Los Banditos írta:Szerintem nyáron kell egy jó jobbszélső védő.Egy klasszis középső védő Puyol mellé.És Fernando Torrest is idekéne hozni.
Aston Villában keni már!Barcaboy!!! írta:Bouma nem valamelyik angol csapathoz igazoltK.Bálint írta:És mit szólnátok Wilfred Bouma-hoz? Sztem ő is nagyon jó védő és ha sikerülne megszerezni mondjuk Alexet és Boumát sztem nagyon sokat erősődne a védelem. Ketten együtt sokra vihenék Barcelonában.![]()
hol nezted meg, pls mond meg az oldalt ahol lehet kapni jatekosokrol infokatK.Bálint írta:Huh most megnéztem, ez a srác 86-os!![]()
![]()
Nem semmi... Bár enm láttam még játszani, de biztos nagy tehetség.
VincentBarcaboy!!! írta:Viktor Kompany,Anderlechtben jáccik (Juhász csapattársa)Fiatal középhátvéd,nagyon tehetséges,barcán kívül sok nagycsapat érdeklődik iránta...nem lenne rossz vétel...K.Bálint írta:Ki ez a Kopany srác? Ismerős a neve, de nem ugrik be ki ő.