Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, most határozottan bátran és lendületesen játszott, gólt is rúgott. A legjobbkor lendül/lendült formába!LM10 írta:Minden dicséretet megérdemel Pedro, szép volt a gólja, és a mezőnyben is jól teljesített. Az a becsúszása tényleg nem volt szép, de meg is kapta érte a sárgát. Ez már közel a bomba formához, kell is majd egy jó Pedro a BL döntőre, csak így tovább!
nem tudom én sem, de jó volna már újra látni a pályán! azt hiszem sérve van! vagy mi! de a lahatő leghamarabb várom a visszatérését...bali 15 írta:Meddig lesz még sérült, Don Pedro?
Teljesen egyet értek nagyon sokat mozgott és sok labdát szerzett,ami nagyon fontos voltGauchomester írta:Amit ez az ember művel a letámadásoknál, az valami fergeteges. Sprintel, csúszik, mászik már az ellenfél 16-osánál, és ez akkora terhet vesz le a védők válláról, hogy az nem igaz. Csupaszív, szerény, és rettentően gyors. Masch mellett őt emelném ki. Csak így tovább
Tenerifén nem ünnepel, az egy másik sziget. Mallorca a Baleári szigeteken van, Tenerife a Kanári szigeteken.Capon írta:Pedig régebbi Pedros cikkben már volt szó róla, hogy ha gólt lőne Mallorcán, akkor nem fogja megünnepelni. Nem tudom mikori cikk, de nem mostanában volt.
Ennek nem sok köze van a dologhoz... mert a két szigetet Mallorca-t és Tenerife-t vagy 2000 km választja el egymástólCapon írta:Srácok Pedro tenerifei születésű ugye, ezért nem ugrált örömében!AndrésGerardHernandez írta:Sztem Pedro meghúzódhatott egy kicsit, ezért nem ugrált örömében, meg aztán már elég hamar elkezdtek utazni rá a M védői, olyan volt, mintha ő lett volna célpont lett vna a kezdettől. -csak egy észrevétel-
Nagyon szép gól volt, iszonyat bevágta. Már rég nem rúgott ilyen nagy gólt.
Srácok Pedro tenerifei születésű ugye, ezért nem ugrált örömében!AndrésGerardHernandez írta:Sztem Pedro meghúzódhatott egy kicsit, ezért nem ugrált örömében, meg aztán már elég hamar elkezdtek utazni rá a M védői, olyan volt, mintha ő lett volna célpont lett vna a kezdettől. -csak egy észrevétel-