Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre meg csak annyit, hogy melyikük kapta Peptől a legkevesebb lehetőséget? Busi azért lett ekkora ász, mert Pep képes volt folyamatosan padoztatni a világ akkori - és talán ma is - legjobb vkp-ját, egy bizonyos Yaya Tourét. És Pedro felnőtt karrierje elején mezőnyben annyit se ért mint Oleguer. Mégis ki játszott Henry helyett folyamatosan? Bojan? Nem, hanem Pedro. Pedig akkoriban bőven jobb teljesítményt nyújtott a kicsi...Blaugrana24 írta:
válaszom röviden...
mindhárman egy korosztály..együtt kerültek fel az első csapathoz, sőt, hármuk közül Bojan legelőször...nos csak egy kérdésem van eszmefuttatásodhoz.
Hármuk közül, ki az aki ma abszolúte kihagyható a csapatból.és a másik kettő kezdő tagsága megkérdőjelezhetetlen, tovább megyek, saját posztján világklasszis?
sgitek![]()
Bojan
erről ennyit
válaszom röviden...palesz77 írta:Na erre muszáj reagálnom... Legutóbb ki volt az a 2 ember, aki megosztotta a véleményt és saját nevelés volt? Gondolkozzunk csak... Ááááá! Megvan! Busquets volt a legtöbbet támadott játékos bő másfél éve még, és egy bizonyos Pedro is a szurkolók célkeresztjében volt.Blaugrana24 írta: nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is (mármint Spanyolországban) de ha neked tetszik a játéka, akkor nézzed csak sokat, remélem jövőre egy másik csapatbanBusquetsről emlékszem volt olyan cikk, amiben azt elemezték, hogy csak egy középszerű vkp lehet belőle. Pedroba volt aki még kevesebbet látott. S láss csodát, egész jól megy nekik mostanság nem?
![]()
Az meg hogy Bojan nem illik ide... Ibra nem illett ide, lassú mozgása volt, és a beindulásokat se érezte nagyon. Bojan nem nevezhető lassúnak - gyorsnak se, átlagos -, és lyukra nála talán egyik csatárunk sem fut, ezt bátran állítom! Ha rendszeresen kap lehetőséget, a helyzetkihasználására sem lehet panasz. És csak 20 éves! Villa hol volt 20 évesen? Sőt, akár Pedrot is felhozhatnánk... Nem hiszem el, hogy van aki semmi potenciált nem lát benne. Az nézze a játékot, ne csak a labdás embert... Labda nélkül rengeteget helyezkedik, próbál mindig befutni a résbe. Ezt persze csak akkor tudja ha nem a jobbszélen toporog, hanem középen futkoshat. De a legutóbbi meccsen is volt legalább 4-5 olyan befutása, ami a társakon múlt csak. Arról nem tehet, hogy nem kap ilyenkor labdát...
Na erre muszáj reagálnom... Legutóbb ki volt az a 2 ember, aki megosztotta a véleményt és saját nevelés volt? Gondolkozzunk csak... Ááááá! Megvan! Busquets volt a legtöbbet támadott játékos bő másfél éve még, és egy bizonyos Pedro is a szurkolók célkeresztjében volt.Blaugrana24 írta: nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is (mármint Spanyolországban) de ha neked tetszik a játéka, akkor nézzed csak sokat, remélem jövőre egy másik csapatban
na végre egy admin..kicsoda is a kretén??Fecooo írta:nagyon veszélyes kombó: kretén+beképzelt+szorgalmas+hazudozó...
gondolom nem ismeri a történetet az autópályáról, amikor az "okos" sofőr káromkodik, h 100 barom megy vele szemben... (vagy esetleg róla szól? sanszos ez is...)
az ilyen retardálthoz méltó hegyibeszéddel nem érsz el semmit, aki lát is, nem csak néz, az látja Bojan erényeit... ennyi és kész
(bocsi modik, de nagyon nehéz megállni, pedig már megfogadtam, h nem reagálok a kretének hsz-eire...)
Csigrinszkijt meg Ibrát is védte....Facsy írta:És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.
írok máshová is ne izgulj....Tocy írta:Negyedszerre miért próbálkozol? És miért nem tudsz máshova mást írni, csak ide? Pláne hogy baromságot írsz. Az, hogy úgy van 100 meccse, hogy 10 perceket játszik...ennek tükrében nem tűnik gyönyörűnek a 25 lőtt gólja? Mert szerintem nagyon jó arány.Blaugrana24 írta:Már elnézést, de nehogy már hasra essünk attól, hogy egy lövése, ami egyébként csak azért lett gól,mert megpattant a védőn, végre gól lett...a játékból szinte alig veszi ki a részét, rendere elpattan tőle a labda, van egy két jó indítása néha, de aztán ennyi...persze ezért a véleményemért a tisztelt adminisztrátorok majd megint kizárnak (negyedszer...) de azért néha lehet valakinek más véleménye,mint nekik...
ez a gyerek semmit sem fejlődött 3 év alatt, és az hogy van 100 meccse a Barcában csak azért van, mert abból 80 meccsen max 5 percet játszott, a többi meg kupa, meg olyan BL meccs amint, már minden eldőlt...
egy darabig bíztam benne, de ez már a múlt..az meg aztán egyenesen vérforraló, hogy le kell cserélni 60 perc után, mert elfáradt..kérdem én miben?
Xavi, meg Ini meg a teljes kp.miért nem fárad el 30 évesen?
én Forma 1et nézem mondhatni régóta és ott is vannak ugyanilyen emberekDaweed írta:Én amondó vagyok, hogy ha valaki igazán szeret egy csapatot, akkor az nem köt bele folyton mindenbe, pl. hogy néha csak egy döntetlen jön össze és akkor elkezd sírni h h lehet így játszani...
Vagy ha valaki formáján kívül játszik (Bojan volt ezzel így) , egyből elkezdik fikázni, aztán ha gólt lő vagy kezd javulni nem azt mondják h ez igen szép volt, hanem a szerencsének tudják be a dolgot...
Na az ilyeneket hívják divatdrukkernek!!
hát akkor még sajnos nem néztem focit illetve Barca meccsekettorrentkiller írta:Szerintem nem tavaly év végén volt csúcsformában (bár jól tolta), hanem még Frankie-boy utolsó évében amikor felkerül. Folyamatosan játszott, és rúgott is asszem 10en akárhány gólt, meg volt pár gólpassza is... 17 évesen.Facsy írta: tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képestde jogos a kérdés,előtte nem tom miit csinált csak az össze vágott vidik alapján
a tavalyi szezont láttam,és ott klasszisokkal jobb volt,meg nyáron mikor Ibrával volt "sokat".
De aztán jött Pep, a többit már ismerjük...
Szerintem nem tavaly év végén volt csúcsformában (bár jól tolta), hanem még Frankie-boy utolsó évében amikor felkerül. Folyamatosan játszott, és rúgott is asszem 10en akárhány gólt, meg volt pár gólpassza is... 17 évesen.Facsy írta: tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képestde jogos a kérdés,előtte nem tom miit csinált csak az össze vágott vidik alapján
a tavalyi szezont láttam,és ott klasszisokkal jobb volt,meg nyáron mikor Ibrával volt "sokat".
tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képestbence-barca írta:Bocsi, de ha nemrég óta nézel focit, honnan tudod, h milyen az "igazi" Bojan?Facsy írta:én nem régóta nézem a Barca mecceket meg ugy általába afocit,de én nagyon úgy szűrtem le h Pep tudja mikor kit kell rakni meik posztra,és kik azok az emeberek akik a Barcaba kellenek.És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.én annyit mondok h türelem és lassan újra a régi Bojant láthatjukde én még amatőr vok nagyon
Visca el Barca!!
Bocsi, de ha nemrég óta nézel focit, honnan tudod, h milyen az "igazi" Bojan?Facsy írta:én nem régóta nézem a Barca mecceket meg ugy általába afocit,de én nagyon úgy szűrtem le h Pep tudja mikor kit kell rakni meik posztra,és kik azok az emeberek akik a Barcaba kellenek.És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.én annyit mondok h türelem és lassan újra a régi Bojant láthatjukde én még amatőr vok nagyon
Visca el Barca!!
Negyedszerre miért próbálkozol? És miért nem tudsz máshova mást írni, csak ide? Pláne hogy baromságot írsz. Az, hogy úgy van 100 meccse, hogy 10 perceket játszik...ennek tükrében nem tűnik gyönyörűnek a 25 lőtt gólja? Mert szerintem nagyon jó arány.Blaugrana24 írta:Már elnézést, de nehogy már hasra essünk attól, hogy egy lövése, ami egyébként csak azért lett gól,mert megpattant a védőn, végre gól lett...a játékból szinte alig veszi ki a részét, rendere elpattan tőle a labda, van egy két jó indítása néha, de aztán ennyi...persze ezért a véleményemért a tisztelt adminisztrátorok majd megint kizárnak (negyedszer...) de azért néha lehet valakinek más véleménye,mint nekik...
ez a gyerek semmit sem fejlődött 3 év alatt, és az hogy van 100 meccse a Barcában csak azért van, mert abból 80 meccsen max 5 percet játszott, a többi meg kupa, meg olyan BL meccs amint, már minden eldőlt...
egy darabig bíztam benne, de ez már a múlt..az meg aztán egyenesen vérforraló, hogy le kell cserélni 60 perc után, mert elfáradt..kérdem én miben?
Xavi, meg Ini meg a teljes kp.miért nem fárad el 30 évesen?
Nekem a gólján kívül egyáltalán nem tetszett, semmit nem csinált, hihetetlen, hogy állandóan csetlik botlik a pályán. Pont ellentéte volt Villának aki viszont mozgott, helyzetekbe került,de mindent kihagyott.ElBartimaeus írta:Nekem nagyon tetszett a játéka, végre a jól megszokott tavaszi Bojan-t láthattuk.Jó volna, ha egyszer ilyen lenne ősszel is.
A cseréjét meg lehet csak én éreztem indokoltnak. Volt 1-1 közeli kép a csere előtt róla és úgy nézett ki, mint aki a seggén veszi a levegőt. Kicsit meg is ijedtem, amikor láttam az arcát, mert azt hittem már sérült.Aztán szerencsére csak fáradt volt. Ezért ment szerintem le.