Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.03.22. 17:50:55

Blaugrana24 írta:
válaszom röviden...
mindhárman egy korosztály..együtt kerültek fel az első csapathoz, sőt, hármuk közül Bojan legelőször...nos csak egy kérdésem van eszmefuttatásodhoz.
Hármuk közül, ki az aki ma abszolúte kihagyható a csapatból.és a másik kettő kezdő tagsága megkérdőjelezhetetlen, tovább megyek, saját posztján világklasszis?
sgitek :)
Bojan
erről ennyit
Erre meg csak annyit, hogy melyikük kapta Peptől a legkevesebb lehetőséget? Busi azért lett ekkora ász, mert Pep képes volt folyamatosan padoztatni a világ akkori - és talán ma is - legjobb vkp-ját, egy bizonyos Yaya Tourét. És Pedro felnőtt karrierje elején mezőnyben annyit se ért mint Oleguer. Mégis ki játszott Henry helyett folyamatosan? Bojan? Nem, hanem Pedro. Pedig akkoriban bőven jobb teljesítményt nyújtott a kicsi... :wink:

Amúgy meg egyáltalán nem egy korosztály, Busi és Pedro is 24 éves. Egy 24 éves játékos pedig fejben sokkal érettebb, mint egy 20 - de nézzük úgy, hogy mióta mondhatóak kihagyhatatlannak, akkor 23 éves játékosról beszélünk. Mindezt folyamatos játéklehetőséggel érték el úgy, hogy az edző minden egyes hibájuk után bizonyította őket a bizalmáról, mivel folyamatosan JÁTÉKPERCEKET adott nekik, ha jól játszottak, ha rosszul. Bojan tavaly hosszú idő után játszott kezdőként a Tenerife ellen, adott 3 gólpasszt. A következő meccsen csereként se állt be ha jól emlékszem. :wink: Ezt egy 19 éves ember még nehezebben dolgozza fel, hogy csinálhat akármit, nem kerül be... Aztán év végén, miután Ibra 3 hónapja szenvedett a pályán elkezdte kapni folyamatosan a lehetőséget, s láss csodát majdnem minden meccsen gólt lőtt. Micsoda véletlen... De mivel te nem szereted - enyhe kifejezés szerintem - ezért úgyse győzlek meg semmiről...
Blaugrana24
Barça C

2011.03.22. 17:39:47

palesz77 írta:
Blaugrana24 írta: nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is (mármint Spanyolországban) de ha neked tetszik a játéka, akkor nézzed csak sokat, remélem jövőre egy másik csapatban :D
Na erre muszáj reagálnom... Legutóbb ki volt az a 2 ember, aki megosztotta a véleményt és saját nevelés volt? Gondolkozzunk csak... Ááááá! Megvan! Busquets volt a legtöbbet támadott játékos bő másfél éve még, és egy bizonyos Pedro is a szurkolók célkeresztjében volt. :wink: Busquetsről emlékszem volt olyan cikk, amiben azt elemezték, hogy csak egy középszerű vkp lehet belőle. Pedroba volt aki még kevesebbet látott. S láss csodát, egész jól megy nekik mostanság nem? :roll:

Az meg hogy Bojan nem illik ide... Ibra nem illett ide, lassú mozgása volt, és a beindulásokat se érezte nagyon. Bojan nem nevezhető lassúnak - gyorsnak se, átlagos -, és lyukra nála talán egyik csatárunk sem fut, ezt bátran állítom! Ha rendszeresen kap lehetőséget, a helyzetkihasználására sem lehet panasz. És csak 20 éves! Villa hol volt 20 évesen? Sőt, akár Pedrot is felhozhatnánk... Nem hiszem el, hogy van aki semmi potenciált nem lát benne. Az nézze a játékot, ne csak a labdás embert... Labda nélkül rengeteget helyezkedik, próbál mindig befutni a résbe. Ezt persze csak akkor tudja ha nem a jobbszélen toporog, hanem középen futkoshat. De a legutóbbi meccsen is volt legalább 4-5 olyan befutása, ami a társakon múlt csak. Arról nem tehet, hogy nem kap ilyenkor labdát...
válaszom röviden...
mindhárman egy korosztály..együtt kerültek fel az első csapathoz, sőt, hármuk közül Bojan legelőször...nos csak egy kérdésem van eszmefuttatásodhoz.
Hármuk közül, ki az aki ma abszolúte kihagyható a csapatból.és a másik kettő kezdő tagsága megkérdőjelezhetetlen, tovább megyek, saját posztján világklasszis?
sgitek :)
Bojan
erről ennyit
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.03.22. 17:35:09

Blaugrana24 írta: nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is (mármint Spanyolországban) de ha neked tetszik a játéka, akkor nézzed csak sokat, remélem jövőre egy másik csapatban :D
Na erre muszáj reagálnom... Legutóbb ki volt az a 2 ember, aki megosztotta a véleményt és saját nevelés volt? Gondolkozzunk csak... Ááááá! Megvan! Busquets volt a legtöbbet támadott játékos bő másfél éve még, és egy bizonyos Pedro is a szurkolók célkeresztjében volt. :wink: Busquetsről emlékszem volt olyan cikk, amiben azt elemezték, hogy csak egy középszerű vkp lehet belőle. Pedroba volt aki még kevesebbet látott. S láss csodát, egész jól megy nekik mostanság nem? :roll:

Az meg hogy Bojan nem illik ide... Ibra nem illett ide, lassú mozgása volt, és a beindulásokat se érezte nagyon. Bojan nem nevezhető lassúnak - gyorsnak se, átlagos -, és lyukra nála talán egyik csatárunk sem fut jobban, ezt bátran állítom! Ha rendszeresen kap lehetőséget, a helyzetkihasználására sem lehet panasz. És csak 20 éves! Villa hol volt 20 évesen? Sőt, akár Pedrot is felhozhatnánk... Nem hiszem el, hogy van aki semmi potenciált nem lát benne. Az nézze az egész meccset és a csapatot, ne csak a labdás embert... Labda nélkül rengeteget helyezkedik, próbál mindig befutni a résbe. Ezt persze csak akkor tudja ha nem a jobbszélen toporog, hanem középen futkoshat - esetleg balról betör, lévén hogy jobblábas. De a legutóbbi meccsen is volt legalább 4-5 olyan befutása, ami a társakon múlt csak. Arról nem tehet, hogy nem kap ilyenkor labdát...
Blaugrana24
Barça C

2011.03.22. 17:33:14

Fecooo írta:nagyon veszélyes kombó: kretén+beképzelt+szorgalmas+hazudozó...

gondolom nem ismeri a történetet az autópályáról, amikor az "okos" sofőr káromkodik, h 100 barom megy vele szemben... (vagy esetleg róla szól? sanszos ez is...)

az ilyen retardálthoz méltó hegyibeszéddel nem érsz el semmit, aki lát is, nem csak néz, az látja Bojan erényeit... ennyi és kész

(bocsi modik, de nagyon nehéz megállni, pedig már megfogadtam, h nem reagálok a kretének hsz-eire...)
na végre egy admin..kicsoda is a kretén??
sjd
Llegenda del Barça

2011.03.22. 17:33:07

Facsy írta:És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.
Csigrinszkijt meg Ibrát is védte....
Remélem, hogy lát benne valamit, mert ez a meccsvégi 10 perces játék nem jó senkinek, vagy kapjon rendes lehetőséget (mint a Getafe, Sevilla ellen) vagy menjen
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.22. 17:28:22

nagyon veszélyes kombó: kretén+beképzelt+szorgalmas+hazudozó...

gondolom nem ismeri a történetet az autópályáról, amikor az "okos" sofőr káromkodik, h 100 barom megy vele szemben... (vagy esetleg róla szól? sanszos ez is...)

az ilyen retardálthoz méltó hegyibeszéddel nem érsz el semmit, aki lát is, nem csak néz, az látja Bojan erényeit... ennyi és kész

(bocsi modik, de nagyon nehéz megállni, pedig már megfogadtam, h nem reagálok a kretének hsz-eire...)
Blaugrana24
Barça C

2011.03.22. 17:23:34

Tocy írta:
Blaugrana24 írta:Már elnézést, de nehogy már hasra essünk attól, hogy egy lövése, ami egyébként csak azért lett gól,mert megpattant a védőn, végre gól lett...a játékból szinte alig veszi ki a részét, rendere elpattan tőle a labda, van egy két jó indítása néha, de aztán ennyi...persze ezért a véleményemért a tisztelt adminisztrátorok majd megint kizárnak (negyedszer...) de azért néha lehet valakinek más véleménye,mint nekik...
ez a gyerek semmit sem fejlődött 3 év alatt, és az hogy van 100 meccse a Barcában csak azért van, mert abból 80 meccsen max 5 percet játszott, a többi meg kupa, meg olyan BL meccs amint, már minden eldőlt...
egy darabig bíztam benne, de ez már a múlt..az meg aztán egyenesen vérforraló, hogy le kell cserélni 60 perc után, mert elfáradt..kérdem én miben?
Xavi, meg Ini meg a teljes kp.miért nem fárad el 30 évesen?
Negyedszerre miért próbálkozol? És miért nem tudsz máshova mást írni, csak ide? Pláne hogy baromságot írsz. Az, hogy úgy van 100 meccse, hogy 10 perceket játszik...ennek tükrében nem tűnik gyönyörűnek a 25 lőtt gólja? Mert szerintem nagyon jó arány.
írok máshová is ne izgulj....
Minden tiszteletem a Barcáé és minden játékosa nagyszerű, persze vannak jobbak és gyengébbek
Voltam Barcelonában meccsen (nem egyszer, de ez most mindegy) hidd el az emberek nem azért tapsoltak, mert Bojan jól játszott, hanem mert végre lement a pályáról...
nem 0 25 góllal van a bajom, hanem a mutatott (pontosabban a nem mutatott) játékával. nem id illik és kész.
nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is (mármint Spanyolországban) de ha neked tetszik a játéka, akkor nézzed csak sokat, remélem jövőre egy másik csapatban :D
Facsy
Jugador d'estrella

2011.03.22. 17:06:45

Daweed írta:Én amondó vagyok, hogy ha valaki igazán szeret egy csapatot, akkor az nem köt bele folyton mindenbe, pl. hogy néha csak egy döntetlen jön össze és akkor elkezd sírni h h lehet így játszani...

Vagy ha valaki formáján kívül játszik (Bojan volt ezzel így) , egyből elkezdik fikázni, aztán ha gólt lő vagy kezd javulni nem azt mondják h ez igen szép volt, hanem a szerencsének tudják be a dolgot...

Na az ilyeneket hívják divatdrukkernek!!
én Forma 1et nézem mondhatni régóta és ott is vannak ugyanilyen emberek :D(divatszurkolók)De mindegy h szép győzelem/szép gól, vagy csak szerencse győzelem/szerencse gól akkor is győzelem/gól. ugyan ugy megadják érte a 25/3 pontot. De azért szívesebben néz egy szurkoló egy gyönyörű 5-0 os győzelemet (legutobbi El Classico) mint pl egy 1-1es döntetlent mint amit Sevilla ellen játszottunk :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.22. 17:01:57

Szerintem nem kell ezt túlragozni. Némi javulás látható rajta, több percet kapott, és azok, amik ősszel meg úgy általában mellémennek, vagy bele a kapusba, azok most betaláltak a kapuba. Semmi extra. Nekem nagy álmom, hogy Pedro-Messi-Bojan csatársorunk legyen, de erről idén már lemondtam...valami el van szabva Bojannál, lehetnek ilyen gólgazdagabb periódusai, de nem képes igazán jó lenni tartósan.
Facsy
Jugador d'estrella

2011.03.22. 17:00:46

torrentkiller írta:
Facsy írta: tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képest :) de jogos a kérdés,előtte nem tom miit csinált csak az össze vágott vidik alapján :D a tavalyi szezont láttam,és ott klasszisokkal jobb volt,meg nyáron mikor Ibrával volt "sokat".
Szerintem nem tavaly év végén volt csúcsformában (bár jól tolta), hanem még Frankie-boy utolsó évében amikor felkerül. Folyamatosan játszott, és rúgott is asszem 10en akárhány gólt, meg volt pár gólpassza is... 17 évesen.
De aztán jött Pep, a többit már ismerjük...
hát akkor még sajnos nem néztem focit illetve Barca meccseket :D ugy hogy ezt az "igazi Bojan" kifejezést átjavítanám ugy h "Türelem és újra láthatjuk Bojant szépen játszani" és azt hiszem igy nem lehet bele kötni :P én már várom :D
Daweed
Jugador del Barça

2011.03.22. 16:59:54

Én amondó vagyok, hogy ha valaki igazán szeret egy csapatot, akkor az nem köt bele folyton mindenbe, pl. hogy néha csak egy döntetlen jön össze és akkor elkezd sírni h h lehet így játszani...

Vagy ha valaki formáján kívül játszik (Bojan volt ezzel így) , egyből elkezdik fikázni, aztán ha gólt lő vagy kezd javulni nem azt mondják h ez igen szép volt, hanem a szerencsének tudják be a dolgot...

Na az ilyeneket hívják divatdrukkernek!!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.03.22. 16:56:29

Facsy írta: tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képest :) de jogos a kérdés,előtte nem tom miit csinált csak az össze vágott vidik alapján :D a tavalyi szezont láttam,és ott klasszisokkal jobb volt,meg nyáron mikor Ibrával volt "sokat".
Szerintem nem tavaly év végén volt csúcsformában (bár jól tolta), hanem még Frankie-boy utolsó évében amikor felkerül. Folyamatosan játszott, és rúgott is asszem 10en akárhány gólt, meg volt pár gólpassza is... 17 évesen.
De aztán jött Pep, a többit már ismerjük...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Facsy
Jugador d'estrella

2011.03.22. 16:43:58

bence-barca írta:
Facsy írta:én nem régóta nézem a Barca mecceket meg ugy általába afocit,de én nagyon úgy szűrtem le h Pep tudja mikor kit kell rakni meik posztra,és kik azok az emeberek akik a Barcaba kellenek.És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.én annyit mondok h türelem és lassan újra a régi Bojant láthatjuk :) de én még amatőr vok nagyon :D Visca el Barca!!
Bocsi, de ha nemrég óta nézel focit, honnan tudod, h milyen az "igazi" Bojan? :D
tavaly évvégén volt topformában sztem. ahoz képest :) de jogos a kérdés,előtte nem tom miit csinált csak az össze vágott vidik alapján :D a tavalyi szezont láttam,és ott klasszisokkal jobb volt,meg nyáron mikor Ibrával volt "sokat".
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.22. 16:39:07

Facsy írta:én nem régóta nézem a Barca mecceket meg ugy általába afocit,de én nagyon úgy szűrtem le h Pep tudja mikor kit kell rakni meik posztra,és kik azok az emeberek akik a Barcaba kellenek.És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.én annyit mondok h türelem és lassan újra a régi Bojant láthatjuk :) de én még amatőr vok nagyon :D Visca el Barca!!
Bocsi, de ha nemrég óta nézel focit, honnan tudod, h milyen az "igazi" Bojan? :D
Facsy
Jugador d'estrella

2011.03.22. 16:25:18

én nem régóta nézem a Barca mecceket meg ugy általába afocit,de én nagyon úgy szűrtem le h Pep tudja mikor kit kell rakni meik posztra,és kik azok az emeberek akik a Barcaba kellenek.És ne felejtsük el h Pep egy folytába védi Bojan-t sztem nem csak azért mert mien jo pofa fiu az edzéseken hanem mert lát benne vmit.én annyit mondok h türelem és lassan újra a régi Bojant láthatjuk :) de én még amatőr vok nagyon :D Visca el Barca!!
d
Entrenador del Barça

2011.03.22. 16:16:16

Azért Bojant hozta le, mert még nem volt kézben a meccs (ahogy a végeredmény is tükrözte...) és Pep nem az a fajta edző, aki megkockáztatja, hogy a csapat legrosszabb támadóját hagyja fent. Szerintem ez elég egyértelmű volt.
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.22. 15:47:10

Lehet, hogy én nem értem, de azért kritizálják sokan mert elfáradt. Ahogy én látom ez csak egy fórumozótársunk felvetése volt (no offeense, ettől persze lehet még igaz) nem Pep vagy Bojan nyilatkozata. Másfelől, ha csak azért cserélték volna le miért épp Keita jött volna be, miért nem egy támadóbb szellemű játékos.
Sokan már úgy elintézték Bojant, hogy ha 4-esével termelné a gólokat is csak negativ kritika lenne felé.
Végre kap IGAZI játékperceket, és eddig él vele. Én nem azt vettem észre, hogy csak csetlett volna a labdában és egy jó bemozgása se lett volna. Nagyon sokszor helyezkedett jól és jött a támadásokkal. Legjobb példa erre amikor szinte csak ketten voltak a kapussal szemben, csak Villa 5 méterről nem tudta neki oda tenni üres kapura. Bár lehet hogy én látom rosszul.
Lehet, hogy nem lesz a Barca örök kilencese, de az azért látszik, hogy nem kell leírni. Nem olyan régen még Pedro-ról is úgy beszéltek a legtöbben (köztük én is) mint egy jó kiegészítő játékos, akit nyugodtan be lehet cserélni fáradt játékos helyett. És lám, közel sem volt igazunk.
Szóval ne temessük Bojant, főleg most amikor elindult nála valami.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.22. 15:47:08

Én szeretem Bojan-t, de igazából a Sevilla elleni gólját majdnem elszerencsétlenkedte, Getafe elleni gólja, meg megpattant, tehát egyik sem volt egy "rendes" gól. Annyiban jó volt, h visszanyerheti az önbizalmát. Ihgazából nem láttam akkora fejldést nála ezalatt a 2 meccs alatt.
Úgyhogy hajrá Bojan, lesz ez jobb is :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.22. 15:40:53

Blaugrana24 írta:Már elnézést, de nehogy már hasra essünk attól, hogy egy lövése, ami egyébként csak azért lett gól,mert megpattant a védőn, végre gól lett...a játékból szinte alig veszi ki a részét, rendere elpattan tőle a labda, van egy két jó indítása néha, de aztán ennyi...persze ezért a véleményemért a tisztelt adminisztrátorok majd megint kizárnak (negyedszer...) de azért néha lehet valakinek más véleménye,mint nekik...
ez a gyerek semmit sem fejlődött 3 év alatt, és az hogy van 100 meccse a Barcában csak azért van, mert abból 80 meccsen max 5 percet játszott, a többi meg kupa, meg olyan BL meccs amint, már minden eldőlt...
egy darabig bíztam benne, de ez már a múlt..az meg aztán egyenesen vérforraló, hogy le kell cserélni 60 perc után, mert elfáradt..kérdem én miben?
Negyedszerre miért próbálkozol? És miért nem tudsz máshova mást írni, csak ide? Pláne hogy baromságot írsz. Az, hogy úgy van 100 meccse, hogy 10 perceket játszik...ennek tükrében nem tűnik gyönyörűnek a 25 lőtt gólja? Mert szerintem nagyon jó arány.
sneco7
Capitá del Barça

2011.03.22. 15:20:29

Érdekes,h amikor nem lőtt gólt,akkor mindenki azzal jött,h egy csatárt a góljai minősítenek,most,h gólokat lőtt,most az a baj,h csúnya gólokat? :roll:

Abba meg nehogy már belekössünk,h elfáradt egy olyan játékos,akinek egyáltalán nincs meccs erőnléte,mert az elmúlt fél évben csak perceket játszott. Ráadásul rengeteget mozgott,sokat indult be és sokat is lépett vissza. Nem azt mondom,h megváltotta a világot,de bíztatóan mozgott,látszott,h kezdi visszanyerni az önbizalmát és most egyáltalán nem volt jellemző,h elpattant volna tőle a labda vagy elcselezte volna.

Ja és a sport szerint 151 percenként lő gólt,ha ez azt jelentené,h 5meccsenként lő 3 gólt,akkor mindenki elégedett lenne. Így viszont csak azt látja mindenki,h beszáll 10 percekre egy olyan csapatba,aminek az esze már azon van,h csak túl legyen a 90 percen,ilyen körülméynek között könnyen szídjuk,h nem mutat semmit. Érdekes most,h hirtelen többet játszott Pedro helyén elkezdte lőni a gólokat. Egyébként Pedronak is hasonló a gól/perc statisztikája,csak még mielőtt belekötnétek.

Nem azt mondom,h többet kéne játszatni Pedro rovására,de talán többet lehetne rotálni Pedrot és Villát is vele,így ők sem lennének tompák vagy éppen Pedro nem sérült volna meg és Bojannak is meglenne a játékperce. Talán ez a csapat van olyan jó,h ha elbírja a rossz formában lévő Villát,akkor Bojant is elbírná néha-néha.
Blaugrana24
Barça C

2011.03.22. 14:34:43

Már elnézést, de nehogy már hasra essünk attól, hogy egy lövése, ami egyébként csak azért lett gól,mert megpattant a védőn, végre gól lett...a játékból szinte alig veszi ki a részét, rendere elpattan tőle a labda, van egy két jó indítása néha, de aztán ennyi...persze ezért a véleményemért a tisztelt adminisztrátorok majd megint kizárnak (negyedszer...) de azért néha lehet valakinek más véleménye,mint nekik...
barca2010
Jugador d'estrella

2011.03.22. 13:48:34

Legalább most ne bántsuk, amikor ilyen fontos gólokat szerez! Szerintem sem nyújtott eddig nagy produkciót, de nagy szükségünk lehet egy jó Bojanra a bajnokság végén! Rengeteg meccs lesz, és mindenkire szükség van! Ha még rúg 3-4 gólt, akkor azt megköszönöm neki, mert az nagyon sokat érhet! Én is bántottam eleget, de ezt most félre kell tenni, mert csak egységesen lehet címeket nyerni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
menczel
Entrenador del Barça

2011.03.22. 13:19:19

ElBartimaeus írta:Nekem nagyon tetszett a játéka, végre a jól megszokott tavaszi Bojan-t láthattuk. :D Jó volna, ha egyszer ilyen lenne ősszel is. :)

A cseréjét meg lehet csak én éreztem indokoltnak. Volt 1-1 közeli kép a csere előtt róla és úgy nézett ki, mint aki a seggén veszi a levegőt. Kicsit meg is ijedtem, amikor láttam az arcát, mert azt hittem már sérült. :lol: Aztán szerencsére csak fáradt volt. Ezért ment szerintem le.
Nekem a gólján kívül egyáltalán nem tetszett, semmit nem csinált, hihetetlen, hogy állandóan csetlik botlik a pályán. Pont ellentéte volt Villának aki viszont mozgott, helyzetekbe került,de mindent kihagyott.

Az meg eléggé felháborítana ha 20 évesen azért cserélnék le mert fáradt, miközben egész ősszel a padon ücsörgött és 30 éves játékosok már 40 meccset lejátszottak idén...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.22. 09:54:15

Biztos azért játszik keveset, mert ilyen keményen edz:

Kép

:D :D
Kép
Kép
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.03.21. 21:23:09

Nekem nagyon tetszett a játéka, végre a jól megszokott tavaszi Bojan-t láthattuk. :D Jó volna, ha egyszer ilyen lenne ősszel is. :)

A cseréjét meg lehet csak én éreztem indokoltnak. Volt 1-1 közeli kép a csere előtt róla és úgy nézett ki, mint aki a seggén veszi a levegőt. Kicsit meg is ijedtem, amikor láttam az arcát, mert azt hittem már sérült. :lol: Aztán szerencsére csak fáradt volt. Ezért ment szerintem le.
Lezárt