Üzenetek mindenkinek
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Boldogat Ozsi!

- Messithebest
- Director del Fútbol
Boldogat Ozsi! Egyébként 9Dave, Igaz.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Boldog születésnapot Ozsi!
Ja és sok boldog születésnapot Őrnagy!
Sosem lesznek már ilyen focistáink...

Football, bloody hell. /SAF/
Hölgyeim és uraim!
Különleges a mai nap,mivel szeretett fórumtársunk,és adminunk név szerint
Ozsimiki ma ünnepli 25.-születésnapját. Ezt viszont érthető okokból nem szereti reklámozni(mármint hogy április elsején született).De mi mutassuk meg hogy felette állunk az ilyen beidegződéseken,és köszöntsük őt jószívvel!
U.I:Ezt az üzenetet egy zártkörű modi&admin buliról írom,innen a Borpiacból.
Aki ide ér este 9-ig,az kap egy fröccsöt!
Különleges a mai nap,mivel szeretett fórumtársunk,és adminunk név szerint
Ozsimiki ma ünnepli 25.-születésnapját. Ezt viszont érthető okokból nem szereti reklámozni(mármint hogy április elsején született).De mi mutassuk meg hogy felette állunk az ilyen beidegződéseken,és köszöntsük őt jószívvel!
U.I:Ezt az üzenetet egy zártkörű modi&admin buliról írom,innen a Borpiacból.
Aki ide ér este 9-ig,az kap egy fröccsöt!

- 9Dave
- Capitá del Barça
Ok, bocsilevproff írta:SPORT és a mundo is lehozta.FtcSikiHun írta:Már miért lenne az?![]()
Igaz.
Azt hiszem ez jót tesz a magyar focinak.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- levproff
- Director del Fútbol
SPORT és a mundo is lehozta.FtcSikiHun írta:Már miért lenne az?![]()
Igaz.

szerk.: semmi gond
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.04.01. 17:26:55-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Már miért lenne az?

Igaz.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lehet baromságot mondok, de az az volt amikor a szerencsés 11 Barcelonába utazhatott nem?messideco írta:Topic az van de a hír nem létezik, törölték, megsemmisítették...Nem találom...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- levproff
- Director del Fútbol
Archívumba keressétek meg a "Szerencsés 11" topikot. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Nem a Ronaldinhos story voltDrigo írta: Ha-ha, azt inkább ne emlegessük fel újra. Sokan azóta is pikkelnek rám. Lehet, hogy nem volt túl fair, de szerintem egy jól felépített, kreatív ötlet, kiváló kivitelezése volt. Persze csak szerényen

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visszanéztem az archívumot, de akárhogy is próbálok rájönni, melyik cikkről van szó, nem tudok... 
2007-ig mentem vissza... melyik évben volt? (2007: gál lajos, 2008: schuster-frenkie, 2009: r10 back, 2010: nunez)
kihagytam vmit?
pm-ben megkaphatnám a választ?
köszönöm

2007-ig mentem vissza... melyik évben volt? (2007: gál lajos, 2008: schuster-frenkie, 2009: r10 back, 2010: nunez)
kihagytam vmit?
pm-ben megkaphatnám a választ?

köszönöm

Szerintem vagány voltDrigo írta:
Ha-ha, azt inkább ne emlegessük fel újra. Sokan azóta is pikkelnek rám. Lehet, hogy nem volt túl fair, de szerintem egy jól felépített, kreatív ötlet, kiváló kivitelezése volt. Persze csak szerényen

-
- Eurobarca Staff
Ha-ha, azt inkább ne emlegessük fel újra. Sokan azóta is pikkelnek rám. Lehet, hogy nem volt túl fair, de szerintem egy jól felépített, kreatív ötlet, kiváló kivitelezése volt. Persze csak szerényenmessideco írta:torrentkiller: miről szólt az a cikk? Esetleg tudnál linket?

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
de most komolyan: ennek mi értelme volt? mindenki tudja, h bolondok napja lesz, de itt hagyománya volt a kamuhíreknek és már azért megérte, h vki ezt komolyan vette...
most miért kellett tönkretenni a hagyományt? tavaly esetleg bedőltél a hírnek és most ez bosszúból van? nem értem... gond van a humorérzékeddel, vagy citrom-diétán vagy?

nagyon felesleges volt megduplázni a hsz-eid számát...
most miért kellett tönkretenni a hagyományt? tavaly esetleg bedőltél a hírnek és most ez bosszúból van? nem értem... gond van a humorérzékeddel, vagy citrom-diétán vagy?

nagyon felesleges volt megduplázni a hsz-eid számát...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.03.31. 18:53:14-kor.
Attól függetlenül, hogy ott nincs elég sok barom megkajálja a hülyeségeket.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Gondolom a kolléga nem csak a spanyol sajtóra gondolt, hanem pl az Eurobarcára is. Hiszen itt már lassan hagyomány az ilyen stílusú cikkek írása, és egyéb apróságok (pl azt a 'szerencsés 11' miatt még most is sokan bosszúsak)Messithebest írta:Spanyol oldalak biztosan nem fognak lehozni semmit, mivel spanyolban dec. 28 a bolondok napja....szóval ott a biztos. Ha ott nincs, akkor nem igaz.Lebron írta:Előre is jelezném mindenkinek, hogy holnap semmilyen kamuhírnek ne dőljön be. Mint például elmarad a "Barca - Real" vagy a "Messi az Inter játékosa nyártól" mert holnap van bolondok napja. Még akkor se higgyetek el semmilyen irreális hírt, ha az a madridistán is megjelenik, mert sokszor szokott lenni valami közös cikk, csakhogy méghihetőbb legyen.
pacsi mindenkinek.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Messithebest
- Director del Fútbol
Spanyol oldalak biztosan nem fognak lehozni semmit, mivel spanyolban dec. 28 a bolondok napja....szóval ott a biztos. Ha ott nincs, akkor nem igaz.Lebron írta:Előre is jelezném mindenkinek, hogy holnap semmilyen kamuhírnek ne dőljön be. Mint például elmarad a "Barca - Real" vagy a "Messi az Inter játékosa nyártól" mert holnap van bolondok napja. Még akkor se higgyetek el semmilyen irreális hírt, ha az a madridistán is megjelenik, mert sokszor szokott lenni valami közös cikk, csakhogy méghihetőbb legyen.
pacsi mindenkinek.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James