2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én őszintén soha nem olvastam még meccsbeszámolót a Madridistáról, de azt furcsálom hogyha az egyáltalán fordítás. Egy beszámoló esetében ez elég érdekes lenne, vagy akkor annak semmi köze az újságíráshoz...Vito írta:ezért is garatuláltam, mert ezek általában "saját termékek"... így kizárható az újságírói elfogultságSwineherd írta: különben ezek az as-ről vannak...![]()
úgy látom, hiába írtam oda az első hsz-emhez, hogy "nem buzera"...Colin írta:Már nem azért Vito de ha te ezt abszolut nem provokatív HSZnek írtad akkor NEM ide kellett volna írni, Biztos van olyan topcotok h üzenj nekik. Másik: Ahhoz h mi milyen híreket írunk ahoz nektek semmi közötök (bocs) mi se szóljuk le a ti cikkeiteket.
a mi cikkbeinkben szerintem semmi rossz nincs.Nekem nagyon tetszenek.Colin írta:Már nem azért Vito de ha te ezt abszolut nem provokatív HSZnek írtad akkor NEM ide kellett volna írni, Biztos van olyan topcotok h üzenj nekik. Másik: Ahhoz h mi milyen híreket írunk ahoz nektek semmi közötök (bocs) mi se szóljuk le a ti cikkeiteket.
hát, valahogy azért rájöttem, hogy nem nekem szólt...Vito írta:nem Neked szólt, hanem a hírszerkesztőinknek!
van összehasonlítási alapom hidd el!
semmi provokatív célzat nem volt ebben a HSZ-ben, csak én ezt állapítottam meg!
egy az, hogy nézd meg a meccset még1X...Vito írta:beleolvastam a madridistán a 3, tegnapi meccsről szóló cikkbe...![]()
akkor itt szeretnék gratulálni a hírszerkesztőinknek az ellen oldalához képest kifejezetten mértéktartó cikkekért!
ez most nem buzera, vagy fricska! -komolyan mondom!!!!!
A Dagi most kétségkívul formában van, ami nekunk nagyon nem joTaibi írta:Ronaldo szép gólt rúgott Venezuelának....
Ilyet a grundon szoktak csinálni, nem VB-selejtezőn...
Miéééééééééééééééééért?Colin írta:Jó estét hölgyeim, jó estét Uraim, szervusztok srácok!![]()
Visszatértem önkéntes száműzetésemből, nevezetesen a nethiányból, ismét van netem, vagyis fórumozgatok veletek...
HelloColin írta:Jó estét hölgyeim, jó estét Uraim, szervusztok srácok!![]()
Visszatértem önkéntes száműzetésemből, nevezetesen a nethiányból, ismét van netem, vagyis fórumozgatok veletek...
Taibi írta:Ronaldo szép gólt rúgott Venezuelának....
Ilyet a grundon szoktak csinálni, nem VB-selejtezőn...
Vagyis divatcsapat vagytok!real_funghi írta:Ha még ettő is többen lesznek, az azt is jelenti, hogy megy a csapatunknak, és az meg nektek nem túlzottan jó!