Barça vs. Real
Hírszerkesztőnek nevezzük magunkat, nem újságírónak. A saját termékeknél www.madridista.hu a forrás.

Én őszintén soha nem olvastam még meccsbeszámolót a Madridistáról, de azt furcsálom hogyha az egyáltalán fordítás. Egy beszámoló esetében ez elég érdekes lenne, vagy akkor annak semmi köze az újságíráshoz...Vito írta:ezért is garatuláltam, mert ezek általában "saját termékek"... így kizárható az újságírói elfogultságSwineherd írta: különben ezek az as-ről vannak...![]()
Most bántani sem akarok senki, mivel azt sem tudom ki írja ott ezeket...
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Llegenda del Barça
úgy látom, hiába írtam oda az első hsz-emhez, hogy "nem buzera"...Colin írta:Már nem azért Vito de ha te ezt abszolut nem provokatív HSZnek írtad akkor NEM ide kellett volna írni, Biztos van olyan topcotok h üzenj nekik. Másik: Ahhoz h mi milyen híreket írunk ahoz nektek semmi közötök (bocs) mi se szóljuk le a ti cikkeiteket.

Colin, Te jó fej vagy!
mégis hova írhatnám a Madrid(istáv)al kapcsolatos észrevételem???
ezzel együtt most is azt mondom, hogy helyénvaló volt a megjegyzésem!
és ez csak egy megjegyzés volt egy Barca-drukker részéről!
ezt fel lehetne fogni akár építő jellegű kritikának is, csak, ezt nyilván nem oda írom.
Nem hiszem, hogy ebből ekkora ügyet kell csinálni!
-Neked azért válaszoltam, mert korrekt vagy, voltál.
most olvastam vissza a tegnapi meccs alatti fórumogatásokat odaát...mit mondjak?!
nem sok ember van nálatok, akiről ez elmondható...
Párszor el lett már magyarázva, hogy ott van a forrás. Ha nem tetszik, akkor a forráscikk nem tetszik, nem pedig a fordító munkája. Vagy az sem? Azt viszont nem értem...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
a mi cikkbeinkben szerintem semmi rossz nincs.Nekem nagyon tetszenek.Colin írta:Már nem azért Vito de ha te ezt abszolut nem provokatív HSZnek írtad akkor NEM ide kellett volna írni, Biztos van olyan topcotok h üzenj nekik. Másik: Ahhoz h mi milyen híreket írunk ahoz nektek semmi közötök (bocs) mi se szóljuk le a ti cikkeiteket.

in to exile
-
- Capitá del Barça
Már nem azért Vito de ha te ezt abszolut nem provokatív HSZnek írtad akkor NEM ide kellett volna írni, Biztos van olyan topcotok h üzenj nekik. Másik: Ahhoz h mi milyen híreket írunk ahoz nektek semmi közötök (bocs) mi se szóljuk le a ti cikkeiteket.
REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
hát, valahogy azért rájöttem, hogy nem nekem szólt...Vito írta:nem Neked szólt, hanem a hírszerkesztőinknek!
van összehasonlítási alapom hidd el!
semmi provokatív célzat nem volt ebben a HSZ-ben, csak én ezt állapítottam meg!
különben ezek az as-ről vannak...
SIEMPRE FIELES
-
- Capitá del Barça
egy az, hogy nézd meg a meccset még1X...Vito írta:beleolvastam a madridistán a 3, tegnapi meccsről szóló cikkbe...![]()
akkor itt szeretnék gratulálni a hírszerkesztőinknek az ellen oldalához képest kifejezetten mértéktartó cikkekért!
ez most nem buzera, vagy fricska! -komolyan mondom!!!!!
kettő, ezek fordítások...
amúgy nem tudom, hogy mi a gond velük

SIEMPRE FIELES
-
- Llegenda del Barça
beleolvastam a madridistán a 3, tegnapi meccsről szóló cikkbe...
akkor itt szeretnék gratulálni a hírszerkesztőinknek az ellen oldalához képest kifejezetten mértéktartó cikkekért!

A Dagi most kétségkívul formában van, ami nekunk nagyon nem joTaibi írta:Ronaldo szép gólt rúgott Venezuelának....
Ilyet a grundon szoktak csinálni, nem VB-selejtezőn...

most néztem meg barca-real 94es meccset ahol 5-0ra nyertünk.
nem semmi focit játszottunk
mondjuk real sem volt rossz(Zamorano és Luis Enrique), csak hát nagyon nem jött össze nekik.

- Charlie
- Öreg Harcos
Miéééééééééééééééééért?Colin írta:Jó estét hölgyeim, jó estét Uraim, szervusztok srácok!![]()
Visszatértem önkéntes száműzetésemből, nevezetesen a nethiányból, ismét van netem, vagyis fórumozgatok veletek...
Miiiiiiiiiiiiéééééért???
Amúgy Üdv!

C.
HelloColin írta:Jó estét hölgyeim, jó estét Uraim, szervusztok srácok!![]()
Visszatértem önkéntes száműzetésemből, nevezetesen a nethiányból, ismét van netem, vagyis fórumozgatok veletek...

- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Taibi írta:Ronaldo szép gólt rúgott Venezuelának....
Igen, ilyet ritkán lehet látni ilyen szinten

Hala Madrid!
Ronaldo szép gólt rúgott Venezuelának....

-
- Jugador del Barça
Tegnap olvastam a HVG-ben egy cikket, hogy a real átvette az MU-tól a világ leggazdagabb klubja címet. Asszem az évi bevétel (275 millió, 17%-kal több.mint tavaly volt). Nagyrészt a kereskedelmi bevételeikből (42%) származik. A jegyeladásukból,a TV közvetítésből származó bevétel csak (24%,26%), míg az Mu-nál ezek voltak a fő bevételi források. A szerző megjegyzi, hogy hiába lett gazdagabb a reál, eredményesség terén nem javult. Asszem úgy fogalmazott, hogy az utóbbi 2 évben több kínos vereségben is volt része.
Magyarul egy kirakatcsapat.
Magyarul egy kirakatcsapat.
Az emberek 90%-a a sikerek miatt kedvel meg egy csapatot. Most például nem hiszem, hogy csökkent volna a Barça-drukkerek száma, hogy bajnokok lettetek
De ha mi leszünk, akkor meg mégtöbben szurkolnak majd a Real-nak. (Bár a mi környékünkön nagyrészt olasz-foci-fanok
vannak, de általánosságban ez igaz, amit írtam.)

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Vagyis divatcsapat vagytok!real_funghi írta:Ha még ettő is többen lesznek, az azt is jelenti, hogy megy a csapatunknak, és az meg nektek nem túlzottan jó!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!