Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezesetben boldogat!sjay írta:Szia, nem csalmessideco írta:Isten éltessen sjay! Boldog szülinapot! (ha a facebook nem csal)
Köszönöm
Egy 5-el fel is avattam:PNorberto 25 írta:Megjott a Give Me 5 polom szuper este avatom
Tim írta:Az az igazság (ezt most az ő engedélyével írom),hogy ez az ő második születésnapja,mivel 3 éve áttért a muzulmán vallásra,és így újjászületett.
Kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben,és ne űzzetek belőle tréfát!
Aki kíváncsi a részletekre,annak Ozsi szívesen ad felvilágosítást privátban!
ozsimiki írta: írta:
Boldog Bolondok Napját, nekem 2. szülinapom, szóval igyatok az egészségemre, én is a tiétekre!
No elmentek ti a csába, volt szerencsém olyan napot kifogni (mára), hogy azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e, vagy lány. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy fogtunk egy rekesz zsiráfot, és elkezdtük a növekedési hormonjait csökkenteni, annyira sikerült, hogy a fenti dumát simán elhittem. A másik, pedig az, hogy kb fél óra kellett ahhoz, hogy leírjam ezt. Szóval kabbe Miki, és boldogságos 2. születésnapot kívánok!ozsimiki írta:ezt szintén a Tim által említett zártkörű modi&admin bulin írtam, amit úgy kell elképzelni, hogy a Staff összeült, és végrehajtotta az első online eurobarca koccintúrát, elsőnek Miihii dőlt ki, a további részleteket majd a győztes nyilvánosságra hozza.
Nah de Boldogat nektek is skacok, ti már régebb óta ünneplitek eme napot, mint én
Istenem, miert baj ,ha valakit beugratnak?Epp ez a lenyege a mai napnak...Nem kell ilyen pesszimistan nezni a vilagot.Lebron írta:Még jó hogy tegnap direkt szóltam...
ezt szintén a Tim által említett zártkörű modi&admin bulin írtam, amit úgy kell elképzelni, hogy a Staff összeült, és végrehajtotta az első online eurobarca koccintúrát, elsőnek Miihii dőlt ki, a további részleteket majd a győztes nyilvánosságra hozza.ozsimiki írta:
Boldog Bolondok Napját, nekem 2. szülinapom, szóval igyatok az egészségemre, én is a tiétekre!
Csak egy picit kellett volna lejjebb olvasni....messideco írta:Isten éltessen Ozsimiki!
sjay írta:Tim jól beugratta a népet![]()
![]()