Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.haziallat.hu/nagyemlos/egzot ... ajom/2343/Rewolution5 írta: Hány kilós? Milyen magas? Hol él? Hogyan él?
Azért a mosómedvénél még mindig jobb tipp volt.Ilúvatar írta:Nem.fcbarca0827 írta: Amúgy szerintem szurikáta.
Ez lajhármaki. (állattani neve: nycticebus coucang)
Hány kilós? Milyen magas? Hol él? Hogyan él?Ilúvatar írta:Ez lajhármaki. (állattani neve: nycticebus coucang)
Mosómedvefcbarca0827 írta:Tudja a fene, nekem, ahogy megláttam egyből egy szurikáta jutott eszembe. Pontosabban a denevér után.LG írta:Dehogy szurikáta. Ez egy maki. Legalábbis sztem.De utánanézve a makinak, könnyen lehet, hogy az.
De ez, már az állatvilág topik.
Tudja a fene, nekem, ahogy megláttam egyből egy szurikáta jutott eszembe. Pontosabban a denevér után.LG írta:Dehogy szurikáta. Ez egy maki. Legalábbis sztem.
Dehogy szurikáta. Ez egy maki. Legalábbis sztem.fcbarca0827 írta:Először denevérnek hittem.MessiFan írta:
Már korábban linkeltem egy videót ahol egy ugyan ilyen állat egyk is esernyővel bohóckodott..
Ez milyen állat?:DAmúgy szerintem szurikáta.
Fecó azok a képek nagyon jók.
Szerintem nem, ennek talán nagyobbak a szemei. De aztán kitudja...fcbarca0827 írta:Először denevérnek hittem.MessiFan írta:
Már korábban linkeltem egy videót ahol egy ugyan ilyen állat egyk is esernyővel bohóckodott..
Ez milyen állat?:DAmúgy szerintem szurikáta.
Először denevérnek hittem.MessiFan írta:
Ez milyen állat?:D
FtcSikiHun írta: