Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.06. 22:42:36

Sanama írta:Sajnálatos,h Afellay is előtte van már a sorban...
Még szerencse hogy ez nincs összefüggésben a pályán mutatott teljesítményével.

:)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.06. 22:38:03

bence-barca írta:
Lehet az is benne van (legalábbis remélem), h nem teljesen 100% és ink pihentette Pep :)
Ja vagy Bojan már nem bírja azt a 115 másodpercet egy meccs alatt :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.04.06. 22:37:08

Hát igen, pedig az ő dolga, hogy beálljon a meccs végén 1 percre, és világklasszissá váljon :D

De szerintem lesz még jövője itt a kicsinek.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.06. 22:36:37

Lehet az is benne van (legalábbis remélem), h nem teljesen 100% és ink pihentette Pep :)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.06. 22:35:06

Sajnálatos,h Afellay is előtte van már a sorban...
solyi
Barça C

2011.04.04. 17:22:08

éédi!! mint vmi 17 éves srác. nagyon jol jatszik. :)
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.30. 12:06:40

kristop írta:ott az indokolhatta a sok játékpercet, hogy benne látta azt, amivé mostanra vált. tökéletesíteni a középpályát, és bejött. bojan meg egyelőre egy húsz éves srác. hova kapjon ennél több játéklehetőséget a világ legjobb csapatában, ha még a mostani mennyiséggel se győz meg mindenkit? (nekem tetszik, amit csinál most, de még kevés)

például iniesta 19 évesen 500percet kapott, 20 évesen 1600percet, 21 évesen megint 1600at(amennyi bojannak is lesz év végén körülbelül) és csak 22 évesen lett ténylegesen több, mint egy kiegészítő ember. ezért engem túlzottan nem érdekel, ha itt néhányan el akarják adni, meg kölcsön mindenhova, mert a vezetőség úgyis képes mondjuk 23 éves koráig várni és egyengetni a karrierjét.
Ezzel szóról-szóra egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy sokak sztem azért kritizálják, mert régebben korához képest, sokat tett le az asztalra. Tehát már bebizonyította hogy nem egy tehetségtelen kis senki. Ha most került volna fel és ennyi játékpercet kapna, nem hiszem, hogy így kapná az ívet.
Forca Barca!!!!
albicelesteX
A Vadász

2011.03.30. 11:52:24

Sziasztok.Én is úgy látom,hogy Pepnél pofára jár a játékperc,mint a suliban a jó vagy a rossz jegy.Mondjuk nem tudom Bojannal mi lehet a baja?Lehet az a fránya pici szerb vér.... :D
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2011.03.30. 11:17:43

ott az indokolhatta a sok játékpercet, hogy benne látta azt, amivé mostanra vált. tökéletesíteni a középpályát, és bejött. bojan meg egyelőre egy húsz éves srác. hova kapjon ennél több játéklehetőséget a világ legjobb csapatában, ha még a mostani mennyiséggel se győz meg mindenkit? (nekem tetszik, amit csinál most, de még kevés)

például iniesta 19 évesen 500percet kapott, 20 évesen 1600percet, 21 évesen megint 1600at(amennyi bojannak is lesz év végén körülbelül) és csak 22 évesen lett ténylegesen több, mint egy kiegészítő ember. ezért engem túlzottan nem érdekel, ha itt néhányan el akarják adni, meg kölcsön mindenhova, mert a vezetőség úgyis képes mondjuk 23 éves koráig várni és egyengetni a karrierjét.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.29. 15:38:51

Vito,
Ez az eszmefuttatásod ott veszíti értelmét,hogy 2éve Yaya Toure klasszisokkal jobb volt,mint Busi,utóbbi mégis sorra kapta a lehetőséget.Bojan esetében 3másik jáékosból is választhat Pep,de nem...

Erről én azt tudom csak leszűrni,hogy akit szeret Pep az játszik és kész.
Busi 1. évében semmi nem indikolta azt a sok percet.
Vito
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:56:29

palesz77 írta:
Blaugrana24 írta:
válaszom röviden...
mindhárman egy korosztály..együtt kerültek fel az első csapathoz, sőt, hármuk közül Bojan legelőször...nos csak egy kérdésem van eszmefuttatásodhoz.
Hármuk közül, ki az aki ma abszolúte kihagyható a csapatból.és a másik kettő kezdő tagsága megkérdőjelezhetetlen, tovább megyek, saját posztján világklasszis?
sgitek :)
Bojan
erről ennyit
Erre meg csak annyit, hogy melyikük kapta Peptől a legkevesebb lehetőséget? Busi azért lett ekkora ász, mert Pep képes volt folyamatosan padoztatni a világ akkori - és talán ma is - legjobb vkp-ját, egy bizonyos Yaya Tourét. És Pedro felnőtt karrierje elején mezőnyben annyit se ért mint Oleguer. Mégis ki játszott Henry helyett folyamatosan? Bojan? Nem, hanem Pedro. Pedig akkoriban bőven jobb teljesítményt nyújtott a kicsi... :wink:

Amúgy meg egyáltalán nem egy korosztály, Busi és Pedro is 24 éves. Egy 24 éves játékos pedig fejben sokkal érettebb, mint egy 20 - de nézzük úgy, hogy mióta mondhatóak kihagyhatatlannak, akkor 23 éves játékosról beszélünk. Mindezt folyamatos játéklehetőséggel érték el úgy, hogy az edző minden egyes hibájuk után bizonyította őket a bizalmáról, mivel folyamatosan JÁTÉKPERCEKET adott nekik, ha jól játszottak, ha rosszul. Bojan tavaly hosszú idő után játszott kezdőként a Tenerife ellen, adott 3 gólpasszt. A következő meccsen csereként se állt be ha jól emlékszem. :wink: Ezt egy 19 éves ember még nehezebben dolgozza fel, hogy csinálhat akármit, nem kerül be... Aztán év végén, miután Ibra 3 hónapja szenvedett a pályán elkezdte kapni folyamatosan a lehetőséget, s láss csodát majdnem minden meccsen gólt lőtt. Micsoda véletlen... De mivel te nem szereted - enyhe kifejezés szerintem - ezért úgyse győzlek meg semmiről...
a játékáról, illetve a gyenge teljesítményének okáról eltérhetnek a vélemények.
szerintem kár megmagyarázni, hogy vajon képességbeli hiány, vagy önbizalomhiány miatt nem tud kettőt passzolni, vagy nem tud megcsinálni egy cselt, vagy nem tud hasznos tagja lenni a csapatnak. ez teljesen irreleváns (copyright: Varga Tamás). sokak szerint pep az oka, illetve az, hogy nem játszik eleget. talán villa helyett kezdjen ő? vagy messit, pedrot hagyja a padon? ég és föld a különbség a 3játékos és bojan között, és pep nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ápolja bojan (ezek szerint) nem profi mentalitását. nem ő az első játékos, akinek nem sikerült dobbantania egy jó alapról.. nem törvényszerű, hogy valaki egy jó előélet után felnőtt szinten is hozza ugyanazt a jó teljesítményt. hány ilyen zsugást soroljak?? mindenkinek sokkal jobb lenne, ha ő egy a képességeinek megfelelő csapatban kapna folyamatos lehetőséget.
ha 5 szóban össze kellene foglalnom, hogy miben különbözik bojan a fent említett messi-pedro-villa triótól akkor az ez lenne:
HIÁNYZIK BELŐLE A GYŐZTES MENTALITÁS
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.23. 19:40:45

Szerintem amit már a Villával kapcsolatos vitákban is mondtak az itt is megállja a helyét: ~ ha állandóan csak dicsérnénk, az bizony elég unalmas lenne~ (vmi ilyesmire emlékszek, de most nem is a pontos idézet a lényeg)
Aki szerint Bojan nem szolgált rá a kritikákra az szerintem elég súlyos identitászavarban lehet. Ezt az állítást azonnal vissza is vonom, ha az említett illető(k) Krkics közeli hozzátartozói, csapattársai, csajai/pasijai (just a joke :wink: relax!). Máskülönben nehéz felfogni nekem, hogy miért kell egy teljesítmény alapján mérlegelt játék - játékosának a hátsójában nyakig tartózkodni. ( Villa már letett vmit az asztalra idén, nekem ő ezért más tészta)
Az meg igen csak megmosolyogtató, ahogy egyesek olyanokat írnak, kb hogy:
...ez nem segít neki... ; ...ezzel nem vagyunk előrébb...; ...te mit éreznél, ha rólad írnának ilyeneket... stb. stb. :lol: :lol: :lol:
Hát PERSZE!!! Bojan valószínűleg mással se foglalkozik, mint a mi agymenéseinkkel! Éjszaka biztos nehezebben alszik el, ha a magyar Eurobarca fórumozóinak 95%-a nem dícsérte meg. :lol:
Viccet félre téve, véleményem szerint nála azért úszott el a hajó (én legalább is így látom / ezt érzem) , mert nincs a csapatban igazi példaképe, akit követhetne, mint klasszik. csatár. Henry-val asszem eléggé jóban voltak, tanítgatta meg minden, de hogy most nincs neki más. Értem ezt persze úgy, hogy vérbeli centerféleség, mert szerintem ő annak készült.
Egyébként a csetlős-botlós kifejezés is nagyon ül! :lol: Emlékszem olyanokra, hogy símán átesett a ballonon :lol:, a labdavezetése is hagy még némi kívánnivalót, a "labdába-botlós-és-még-így-is-majdnem-kihagyós-gólja" (huhh!) az azért késssz volt! Tudom persze hogy fiatal + minden, csak azért szürreális ilyet látni egy Barca meccsen na.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.23. 19:27:23

bár ez a topic itt bojané de az elöbb említették Sergiot...az egyik kedvencem.. komolyan!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Facsy
Jugador d'estrella

2011.03.23. 19:03:32

Lehet már mutatták,lehet csak kacsa.... http://www.hatharom.hu/article/25d44f-a ... es-vargast rem csak kacsa :S
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.03.23. 17:00:46

Léfe írta:Csak elgondolkoztatoul: ha valaki teljesitménye ekkora vitákat generál - folyamatosan - az már elég negativ dolog. Számos játékos teljesitményét, tehetségét nem kérdöjelezik meg, néha egy-egy gyengébb meccs után sem az vitathatatlanul klasszis. Legalábbis egy Barcánál.
Így van, Busquetset is sokat szidták, húzzon ő is innen a viharba! :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Daweed
Jugador del Barça

2011.03.23. 16:13:38

Én azt nem értem, hogy minek kell valakit olyan szinten fikázni mint ahogy Bojant fikázza ez a Blaugrana24 nevű felettébb intelligens fórumozó, miközben a "kedvenc" csapatának a tajga, ráadásul egy jó srác, nem vergődik mindenért mint cr7, tehát sportszerű is.
Előfordul, hogy valamilyen időközönként nem megy valakinek a játék, de azért még nem kell száműzni az Uránuszra, mert van hogy rosszul játszik.... meg attól h mindenféle [auto_cenzúra] elhordod még nem fog jobban játszani. Szerintem ha Bojan helyében lennél, neked sem biztos h tetszene h folyton baxogtatnak hogy kaki vagy, miközben nem is..
Az meg milyen már hogy elkezdem fikázni annak a csapatnak a tagját vagy tagjait, amelyik csapatot állítólag szeretem...
Ha a csapatot szereti valaki, akkor az ott játszó embereket is, vagy ami a minimum, hogy tisztelni kéne őket.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.23. 11:32:28

Nem csak Bojan teljesítménye alap a kritikákra, d is erre világított rá. Ma már mindenkit elő lehet venni egy-egy gyengébb teljesítmény után. Emlékszem, Keita is sokszor napirenden volt, most Bojan. Hamarosan Villa lesz vagy Maxwell. Nem tudni, ki a következő áldozat. De már törvényszerű, hogy valakiről le kell szedni a keresztvizet.
Kép
Kép
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2011.03.23. 11:21:20

Csak elgondolkoztatoul: ha valaki teljesitménye ekkora vitákat generál - folyamatosan - az már elég negativ dolog. Számos játékos teljesitményét, tehetségét nem kérdöjelezik meg, néha egy-egy gyengébb meccs után sem az vitathatatlanul klasszis. Legalábbis egy Barcánál.
Fecó
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.23. 10:58:45

Egyetértek d-vel, én is így látom. Néha túl sok kritika éri a játékosokat. Én sokszor inkább csapatszinten gondolkodom, ha a teljesítményeket kell összevetni. Van pár eset, amikor nagyon kilóg negatív irányba egy játékos teljesítménye, az szóvá is teszem.

De mindenkinél másak a fórumozói szokások. Én se mindig ugyanúgy fórumozok, sokszor befolyásol, hogy milyen napom van, de így is megpróbálok nem dúlni-fúlni és magamra haragítani a többi fórumozót.
Kép
Kép
Kép
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.23. 08:18:42

Nyugi, a fórum azért van, hogy mindenki elmondja a véleményét, bármekkora baromság is az. :D
d
Entrenador del Barça

2011.03.23. 02:12:06

Blaugrana24 írta:nem tűnt fel hogy nagyon hosszú ideje csak egy játékos van aki megosztja a Barca szurkolók véleményét?? és nem csak a szurkolókét, hanem a sajtóét is
Szelektív memória?
Inkább kérdeznék egy olyat, hogy nagyon hosszú ideje már van olyan játékos, aki NEM osztotta meg a Barca szurkolók véleményét?

Valdest isten tudja hány évig kívánták a búsba a drukkerek, Puyol volt megbízhatatlan és lassú, Abidal a tavalyi évig a leggyengébb játékosunknak volt kikiáltva, Busquets a semmirekellő, aki Touré lába nyomát se csókolhatta volna meg, Xavit majdnem eladtuk egy pár éve mert nem volt jó semmire, Iniestát anyázták mert nem tudott egy nyomorult cselt megcsinálni és a szél is lefújta a pályáról, Pedro falábú és szürke játékos, Alves 30 beadásásból egy pontos, Messi [auto_cenzúra] önző alak, Villát meg Piquét pedig éppen napjainkban savazzák bármely "megy a meccs"-es topicban, Keitát már meg sem említem... Bojan lenne a megosztó?

Nem azt mondom, hogy Bojanból a jövő nagy Barca legendája lesz, mert őszintén: nem tudom (bár sejtem, hogy nem), de felhívnám a figyelmet arra, hogy kulcsjátékosaink igen nagy része WC-t se pucolna a Camp Nouban, ha a szurkolók és az újságírók döntenének ezekről a dolgokról. Bojan sem kevésbé megosztó. Csak ő NAGYON korán robbant be a köztudatba. És meglehet irreálisan gyorsan felfelé ívelő pályafutást várunk el tőle.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.22. 18:35:55

jajj "ember" tűnj már a *******************-ba! :evil: Nem csak ide írsz öreg? Akkor mégis h lehet az, hogy az összes hszed itt van? MODIK! CSINÁLJATOK EZZEL AZ "EMBERREL" VALAMIT!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.22. 18:07:56

Nem is tudtam hogy magával a Barca elnökével, Sandro Rosellel állunk szemben..
Blaugrana24
Barça C

2011.03.22. 18:04:57

MessiFan írta:Ééés KO-val győzött palesz.
Figyelj. Akárhányszor fogsz visszatérni, és szidni Bojant, annyiszor fognak megcáfolni téged. Felesleges erőltetni azt ami nem megy :wink:
ez lehet, de akkor csak nézzétek őt bátran még idén, mert már jövőre, már eladjuk,az Almeriának :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.22. 18:00:46

Ééés KO-val győzött palesz.
Figyelj. Akárhányszor fogsz visszatérni, és szidni Bojant, annyiszor fognak megcáfolni téged. Felesleges erőltetni azt ami nem megy :wink:
Lezárt