Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs, hogy kiragadom, de csak erre reagálnék! Az ellenfél tiszteletének is megvannak a maga határai. Ahogyan becsmérelni sem kell az ellenfelet, úgy hazudni sem szabad róla. Ha nem tudsz jót mondani, akkor inkább semmit ne mondj. Még hogy nem lenne ellenfele a BL-ben!Gauchomester írta:...és a BL-ben sem lenne ellenfele, ha nem pont a Barcát sodorta volna útjába a sorsolás. ...
Pep bácsi arra tanítja a játékosait, szurkolóit, hogy sose mondjunk ilyeneket. Sehol sincs? 31 meccs alatt 73 pontot szereztek és még hátravan 7 meccs!fcjoc írta:1:1meg 1:2?? OMFG.. miről beszéltek??? 0:4 alsóhangon.. esetleg 1:5.. Ez a real még mindig sehol nincs. Középpályán megint eldől minden, Messi meg Villa meg lő 2-2 gólt..
"Ha már Real, akkor legyen ÖT!"
Ébredjetek! HISZ CSINÁLJA
Ez hülyeség. Mért lennénk nagyképűek? 5-0 után elvileg itt kéne annak lenni, de nem vagyunk. Mi nem a Madrid vagyunk..... na mind1.Tocy írta:De Keita NEM FOG szűrőt játszani, tegnap sem oda érkezett...az csak egy ilyen kényszerfelállás volt. Bár így még annyira sem értem a játszatását, mert nem vkp, nem védő, a labdatartós játékban meg gyengébb mint Thiago. Na mind1. Szerintem kikapunk Madridban, aztán felpörgünk a kupadöntőre. Véleményem szerint, ha nyerünk a Bernabeuban, akkor elúszott a Kupa...akkor a játékosok is nagyképűen állnak hozzá, hogy ők verhetetlenek...aztán a vért ivott Madrid átgázol rajtunk.S.Agüero írta:Kezdő:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Keita ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
1-1
Messi, Di María
Te más meccset néztél? Egyik legjobb volt a pályán, gólt is szerzett, mi kell még?gergo9 írta:Thiago súlytalan,könnyelmű és gyenge sztem a leggyengébb meccse volt a Barcában.
Vkinek muszáj lesz vkp-t játszania. Vagy Sergio lesz a szűrő és Milito hátul, vagy Sergio hátul és a Keita-Thiago 2-ős közül vki vkp. Gondolom ezt fogja is tesztelni a Sahtar ellen Pep.Tocy írta:De Keita NEM FOG szűrőt játszani, tegnap sem oda érkezett...az csak egy ilyen kényszerfelállás volt. Bár így még annyira sem értem a játszatását, mert nem vkp, nem védő, a labdatartós játékban meg gyengébb mint Thiago. Na mind1. Szerintem kikapunk Madridban, aztán felpörgünk a kupadöntőre. Véleményem szerint, ha nyerünk a Bernabeuban, akkor elúszott a Kupa...akkor a játékosok is nagyképűen állnak hozzá, hogy ők verhetetlenek...aztán a vért ivott Madrid átgázol rajtunk.S.Agüero írta:Kezdő:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Keita ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
1-1
Messi, Di María
De Keita NEM FOG szűrőt játszani, tegnap sem oda érkezett...az csak egy ilyen kényszerfelállás volt. Bár így még annyira sem értem a játszatását, mert nem vkp, nem védő, a labdatartós játékban meg gyengébb mint Thiago. Na mind1. Szerintem kikapunk Madridban, aztán felpörgünk a kupadöntőre. Véleményem szerint, ha nyerünk a Bernabeuban, akkor elúszott a Kupa...akkor a játékosok is nagyképűen állnak hozzá, hogy ők verhetetlenek...aztán a vért ivott Madrid átgázol rajtunk.S.Agüero írta:Kezdő:
1-1
Messi, Di María
Úgy látom akkor mi nem ugyanazokat a meccseket látjuk egyáltalán. Milito tényleg nem jó, de a tegnapi teljesítményére panasz nem lehet. A gólról nem tehetett, más meg egyáltalán nem ugrik be róla, amikor "feltételesen" hibázott. Thiagot meg egyáltalán nem értem miért mondod, hogy súlytalan volt. Fejelt egy gólt és rengeteg labdát szerzett a kp-n, eladott labdájára sem igazán emlékszem. Az MVP osztását meg végképp nem értem. Messi sztem rendkívül jól játszik mostanában, az csak más kérdés, hogy a gólok annyira nem jöttek neki, de a Sahtar ellen sem lőtt és mégis mekkora mezőnymunkát végzett. Pedro sérült volt (bár a helyzetét be kellett volna lőni) csak játszatni kell. Villa tényleg nincs vmi csúcsformában, de azt észre kell venni, hogy rengeteget segít be a védekezésben! Már többször észrevettem, hogy ő szerelt hátul.gergo9 írta:Hát hasonló felfogásban játszottak a srácok mint ami mostanában a médiában lejön tőlük. Pozitív oldalon nem lehet megemlíteni igazából senkit sem. Milito hihetetlen tavaly egyszerűen nem tudott párharcot veszteni földön idén meg nyerni nem tud. Olyan meccseken amikor minimális lenne a feladata akkor is fatális hibák teljesen fölösleges volt a maradása.
Bojan meg a szezonban talán először volt valós remény a játékában erre kidől egész évre emelett bőven meg van az a sansz is hogy ez a búcsúmeccse volt.
Thiago súlytalan,könnyelmű és gyenge sztem a leggyengébb meccse volt a Barcában.
Ami a klasszikusok előtt aggaszt hogy a csapat elég messze van a csúcstól , Messi-Villa-Pedro mind a mezőnyben mind a kapu előtt fényévekre önmaguktól.
Puyol ha 100%-an egészséges lesz a hétvégre a meccshiány ellenére is játszatni kell formába kell hogy lendüljön a kupadöntőre,béelre.
Igazából azt sem bánnám ha kapnánk egy kisebb taslit a hétvégén fejben legalább helyrebillennénk.
Gyerekek én nagyon sajnálom Bojant...kapott hideget meleget a szurkolóktól,és tegnap szerintem jól ment a játék neki, mérges is volt mint láttuk.. végre amikor jól játszik jön egy sérülés...remélem nem komoly...messideco írta:Uff Bojan, ez nem jó![]()
Jeffren és Afellay biztosan tudja hozni majd a szintjét, ez 100%...
Meglepetést tényleg okozhat a kezdőt tekintve Pep, mondjuk amit írtál kezdőt, abban nem sok van.LM10 írta:Vmiért érzem, hogy a tavalyi madridi Clasicohoz hasonlóan most is tele lesz majd a kezdőnk meglepetésekkel. Én így lépnék fel:
V.V.-Alves-Piqué-Milito(Puyol)-Adriano-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.
De azt is eltudom képzelni, hogy Keita, és Iniesta feljebb megy, ezzel kimarad Pedro vagy Villa. Lesz ami lesz, még egy ukrán kiruccanás hátra van, és én Pepben vakon megbízom