Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11
-
- Entrenador del Barça
Valaki van eltiltas veszelyben?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Legyen sok sárga és piros lap, akárki is jut tovább - ez a tuti.
Ez az! Még 3-at lő gyorsan a Schalke, és annyi! 

-
- Director del Fútbol
nem is tudtam, hogy Pep is élőben nézi a meccset

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Kész, már le se kell játszani a meccset, már ki is jött a győztes.MichaaBee írta:Valdés - Van der Sar X
Alvés - Rafael 1
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Abidal - Evra X, ha nincs Abi, akkor 2
Busquets - Fletcher 1
Iniesta - Carrick 1
Xavi - Scholes? 1 (mondjuk Xavi ellen mindegy, hogy kit veszek.)
Pedro - Giggs 2
Messi - Rooney 1
Villa - Chicharito 2
Így egy picivel objektívabban mondjuk azt, hogy 5-3... Kijön, hogy egyénileg jobbak vagyunk, de nagyon össze van rakva ez a MU, nem biztos, hogy olyna sokat jelent ez.

-
- Llegenda del Barça
Ezt elfelejtett leszögezni az elején, h ezt nem azért csináltam, mintha ez döntene! Azt hittem ez nyilvánvalóLG írta: Nem esek neked, de ez olyan mind1, nem ez fog dönteni. Lehet mind a 11 poszton jobb játékosunk, attól még simán kikaphatunk.
+ még egy lényeges dolog: Pep-Alkesz 2....és ezzel véletlenül sem a mesterünket akarom lehúzni, de a Sir nem ma kezdte...
A másik dolog: Evra tényleg nagyon jó a posztján, de ha Abidal lenne a balbekk, és úgy játszana, mint a műtétje előtt, akkor hatalmas 1-s lenne az is. Ugyanis a szezonban akkora formában játszott, h akár középen, akár balon a legjobb volt a posztján!
Persze véletlenül sem várom el Abidaltól, h rögtön ilyen formába legyen.

Edzőt meg elfelejtettem, de igazad van.
Pep - SAF 2
szerk.: MichaaBee: Attól is függ, h kit raksz be és kivel párosítod. Én Scholes-t, te Nanit hagytad ki

Valdés - Van der Sar X
Alvés - Rafael 1
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Busquets - Fletcher 1
Iniesta - Carrick 1
Xavi - Scholes? 1 (mondjuk Xavi ellen mindegy, hogy kit veszek.
)
Pedro - Giggs 2
Messi - Rooney 1
Villa - Chicharito 2
Így egy picivel objektívabban mondjuk azt, hogy 5-3... Kijön, hogy egyénileg jobbak vagyunk, de nagyon össze van rakva ez a MU, nem biztos, hogy olyna sokat jelent ez.
Alvés - Rafael 1
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Busquets - Fletcher 1
Iniesta - Carrick 1
Xavi - Scholes? 1 (mondjuk Xavi ellen mindegy, hogy kit veszek.

Pedro - Giggs 2
Messi - Rooney 1
Villa - Chicharito 2
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nem esek neked, de ez olyan mind1, nem ez fog dönteni. Lehet mind a 11 poszton jobb játékosunk, attól még simán kikaphatunk.Lionel85 írta:Balhátvédben sajnos bárki legyen nálunk, Evra nagyon masszív, így szerintem mehet oda a pont. A csatárposzton jelenleg Berbatov vitathatatlanul jobb, bár az összjáték és a csapatszerkezetbe való passzolás talán Villánál erősebb. Giggs helyett talán Andersont lehetne tenni, de akkor is Xavié lenne a győzelem.bence-barca írta:Egy kis megelőlegezett összehasonlítás a döntő előtt: (a döntések, az én véleményeim, nem a tied, ha zavar légyszi ne ess nekem, h ez miért ilyen)
Valdes - Van der Sar 2
Dani A. - Rafael/ Fábo (sosem tudom melyik melyik) 1
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Balhátvédet nem osztályzom, kérdés ki fog ott játszani.
Busquets - Fletcher 1 (igaz Fletchert nem szoktam figyelni, ha MU meccset látok)
Iniesta - Carrick 1
Xavi - Giggs 1 v. X (igazából más poszt)
Pedro - Nani X
Messi - Rooney 1
Villa - Berba 1 (kívül hagyva ki milyen formában van)
+ még egy lényeges dolog: Pep-Alkesz 2....és ezzel véletlenül sem a mesterünket akarom lehúzni, de a Sir nem ma kezdte...
A másik dolog: Evra tényleg nagyon jó a posztján, de ha Abidal lenne a balbekk, és úgy játszana, mint a műtétje előtt, akkor hatalmas 1-s lenne az is. Ugyanis a szezonban akkora formában játszott, h akár középen, akár balon a legjobb volt a posztján!
Persze véletlenül sem várom el Abidaltól, h rögtön ilyen formába legyen.
ha az előző meccset vesszük alapul vagy a német bajnokságot vagy az angol...egyszóval bármit,akkor a mu-nak 9 emberrel is ki kell bírnia a 2 gólos előnnyel.Mikaos írta:Mindenki biztosra veszi a Barca-MU döntőt?
Nincs ilyen, hogy biztos. Pl. első percben kiállítják Van Der Sar-t + 11-es, amit értékesítenek a németek. Nyilván ez egy nagyon szélsőséges eset, de ez a szép a fociban.
Manchester - Schalke 0-4
Na, gyerünk, Raul és társai!
Mindenki biztosra veszi a Barca-MU döntőt?
Nincs ilyen, hogy biztos. Pl. első percben kiállítják Van Der Sar-t + 11-es, amit értékesítenek a németek. Nyilván ez egy nagyon szélsőséges eset, de ez a szép a fociban.
Manchester - Schalke 0-4
Manchester - Schalke 0-4

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Berba egyáltalán nem jobb mostanában. Ha meg mindkettő csúcsformában van,akkor sem.Lionel85 írta:Balhátvédben sajnos bárki legyen nálunk, Evra nagyon masszív, így szerintem mehet oda a pont. A csatárposzton jelenleg Berbatov vitathatatlanul jobb, bár az összjáték és a csapatszerkezetbe való passzolás talán Villánál erősebb. Giggs helyett talán Andersont lehetne tenni, de akkor is Xavié lenne a győzelem.bence-barca írta:Egy kis megelőlegezett összehasonlítás a döntő előtt: (a döntések, az én véleményeim, nem a tied, ha zavar légyszi ne ess nekem, h ez miért ilyen)
Valdes - Van der Sar 2
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Busquets - Fletcher 1 (igaz Fletchert nem szoktam figyelni, ha MU meccset látok)
Iniesta - Carrick 1
Pedro - Nani X
Messi - Rooney 1

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Egy jóformában lávő Abi szerintem tudná X-re menteni, bár kétségkívűl Evra a legjobbak között van a posztján.Lionel85 írta:Balhátvédben sajnos bárki legyen nálunk, Evra nagyon masszív, így szerintem mehet oda a pont. A csatárposzton jelenleg Berbatov vitathatatlanul jobb, bár az összjáték és a csapatszerkezetbe való passzolás talán Villánál erősebb. Giggs helyett talán Andersont lehetne tenni, de akkor is Xavié lenne a győzelem.
Ha Andersont venném Giggs helyett, Giggs hova menne? Mert, h ő kezdő lesz az sztem holt biztos

Villa-Berbatovnál meg igazad van, azt módosítom egy X-re, mert azért Berba szerintem nem jobb

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Balhátvédben sajnos bárki legyen nálunk, Evra nagyon masszív, így szerintem mehet oda a pont. A csatárposzton jelenleg Berbatov vitathatatlanul jobb, bár az összjáték és a csapatszerkezetbe való passzolás talán Villánál erősebb. Giggs helyett talán Andersont lehetne tenni, de akkor is Xavié lenne a győzelem.bence-barca írta:Egy kis megelőlegezett összehasonlítás a döntő előtt: (a döntések, az én véleményeim, nem a tied, ha zavar légyszi ne ess nekem, h ez miért ilyen)
Valdes - Van der Sar 2
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Iniesta - Carrick 1
Pedro - Nani X
Messi - Rooney 1

-
- Llegenda del Barça
Egy kis megelőlegezett összehasonlítás a döntő előtt: (a döntések, az én véleményeim, nem a tied, ha zavar légyszi ne ess nekem, h ez miért ilyen
)
Valdes - Van der Sar 2
Dani A. - Rafael/ Fábo (sosem tudom melyik melyik
) 1
Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Iniesta - Carrick 1
Pedro - Nani X
Messi - Rooney 1
Villa - Berba X (kívül hagyva ki milyen formában van)

Valdes - Van der Sar 2
Dani A. - Rafael/ Fábo (sosem tudom melyik melyik

Piqué - Ferdinand X
Puyol - Vidics X
Iniesta - Carrick 1
Pedro - Nani X
Messi - Rooney 1
Villa - Berba X (kívül hagyva ki milyen formában van)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.05.04. 20:35:30-kor.
OFFICIAL MUFC TEAM:ozsimiki írta:Hopsz, tegnap bezártam, nehogy eltévedjenek páran, elfelejtődött
Szerintem ma is nyer a M.U., 2-1re tippelek, bár ha nem akarnak nagyon sokat spórolni a bajnoki döntőre (M.U.-Chelsea 7végén), akkor lehet 2-3 közte.
GO M.U.!
Van der Sar, Rafael, Evans, Smalling, O'Shea, Nani, Gibson, Scholes, Anderson, Valencia, Berbatov. ezt olvastam. kicsit tartalékos...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hopsz, tegnap bezártam, nehogy eltévedjenek páran, elfelejtődött 
Szerintem ma is nyer a M.U., 2-1re tippelek, bár ha nem akarnak nagyon sokat spórolni a bajnoki döntőre (M.U.-Chelsea 7végén), akkor lehet 2-3 közte.
GO M.U.!

GO M.U.!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így utólag én is csatlakozom: jó kis meccs volt a Porto-Villarreal! A Portot elismerem, de nagyon sajnálom hogy a Villarreal minden bizonnyal kiesett. Jó lett volna ismét egy spanyol EL győzelem, arról nem is beszélve hogy portugál házi döntőt láthatunk majd, ami engem nem igazán hoz lázba.
A Porto nagyon egyben van, ám a nyáron a hírek szerint távozhat az edző, és biztos hogy jó pár jáékosukat is meg fogják környékezni.(Falcao, Hulk..) Viszont ha egyben maradnak, üde színfolt lehetnek a BL-ben. És jó lenne megmérkőzni velük az Európai Szuperkupában is!

A Porto nagyon egyben van, ám a nyáron a hírek szerint távozhat az edző, és biztos hogy jó pár jáékosukat is meg fogják környékezni.(Falcao, Hulk..) Viszont ha egyben maradnak, üde színfolt lehetnek a BL-ben. És jó lenne megmérkőzni velük az Európai Szuperkupában is!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Már a bajnokság is eldőlt.bowlinggolyo írta: a bajnokság eléggé eldőlőben van a javukra
Tényleg elképesztő amit csinálnak, Európa top 5 csapata közt vannak jelenleg, úgy gondolom.
Ez a fiatal edző nagyon tud valamit, tavaly elúszott a bajnokság, erre ide jön és csinál egy versenyképes csapatot, amely a bajnokságban veretlen, megvan a kupa és az EL is minden bizonnyal meglesz.
A tegnapi kezdőt ha nézzük és kivessük Eltont a kapust, akkor Sapunaru volt a legidősebb a maga 27 évével

Nekem Hulk a kedvencem, gyors, erős, bátran felvállalja az egy az egyet, remek játékos.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
Remélem sikerül megnyerniük az UEFA kupát és ők is megcsinálhatnak egy kisebb triplázást,mert a Kupa már az övék a bajnokság eléggé eldőlőben van a javukra és ehhez jöhetne az UEFA kupa.Jó látni h az európai futball nem csak a 4 nagy bajnokságból áll.LG írta:Hatalmas grat. a Portónak! Nagyon durva amit ebben a szezonban csinálnak! Csak nem megismétlik az anno Mourinho-val elért európai kupasikereket?Legalább az Uefa úgy néz ki, meg lesz, legalábbis így gondolom, én nagyon szurkolok is nekik. A két brazil: Falcao és Hulk nagyon ügyesnek tűnik.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Barça B
Falcao KolumbiaiLG írta:Hatalmas grat. a Portónak! Nagyon durva amit ebben a szezonban csinálnak! Csak nem megismétlik az anno Mourinho-val elért európai kupasikereket?Legalább az Uefa úgy néz ki, meg lesz, legalábbis így gondolom, én nagyon szurkolok is nekik. A két brazil: Falcao és Hulk nagyon ügyesnek tűnik.

Hatalmas grat. a Portónak! Nagyon durva amit ebben a szezonban csinálnak! Csak nem megismétlik az anno Mourinho-val elért európai kupasikereket?
Legalább az Uefa úgy néz ki, meg lesz, legalábbis így gondolom, én nagyon szurkolok is nekik. A két brazil: Falcao és Hulk nagyon ügyesnek tűnik.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tökéletes összefoglalása a meccsnek!Gratula a Portonak, egy picit sajnáltam a spanyolokat, de ilyen összevisszasággal hátul nem lehet idegenben játszani!A 3ik portugál gól volt a legszembetűnőbb 2 védő középen, egyik se zárja ki a támadót, sőt beadásnál totál semleges zónába lépnek be, s simán elment a labda mellettük…..Plusz a szabadrúgásnál sem működött jól a lestaktika!Érdekes meccs volt, innen már nem nagyon van visszaút!Falcao meg tényleg nem semmi a 15 góljával!d írta:Izgalmas meccs volt, rengeteg védelmi hibával, de legalább sok gól lett.
Villareal nagyon visszavett a gólja után, nem is tudtak újra felpörögni, ENNYIVEL azért nem jobb a Porto. De igen komoly gólokat lőttek.
Jó volt a tegnapi után egy focimeccset látni.

Izgalmas meccs volt, rengeteg védelmi hibával, de legalább sok gól lett. 
Villareal nagyon visszavett a gólja után, nem is tudtak újra felpörögni, ENNYIVEL azért nem jobb a Porto. De igen komoly gólokat lőttek.