2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én mjuk Bale helyett inkább Xavit tenném a kp-ra...Balenek mondjuk 2 v 3 jó meccse volt...S.Agüero írta:Enyém:ab1daL írta:Az UEFA álomcsapata az idei BL kiírás alapján:
Van der Sar - Srna, Piqué, Vidic, Marcelo - Özil, Iniesta, Giggs, Bale - Messi, Raúl
Neuer - Alves ; Piqué ; Vidic ; Marcelo - Ronaldo ; Iniesta ; Giggs ; Bale - Messi ; Raúl
![]()
Enyém:ab1daL írta:Az UEFA álomcsapata az idei BL kiírás alapján:
Van der Sar - Srna, Piqué, Vidic, Marcelo - Özil, Iniesta, Giggs, Bale - Messi, Raúl
Színpatikus csávó! Egy próbát nálam megérne. Bojan góljait mindenképpen hozná. Tudom hogy nem igazolás topic de adjuk el Krikicet és jöjjön egy értelmes támadó csere!!!Lionel85 írta:Csak 25 éves. A Riverben nem volt ennyire gólerős, bár az másik bajnokság volt, a csapat hozzá képest nem elég erős, de amióta Európában van, szárnyal. Egy szezon alapján még korai lenne kijelenteni, hogy kell ide.
Csak 25 éves. A Riverben nem volt ennyire gólerős, bár az másik bajnokság volt, a csapat hozzá képest nem elég erős, de amióta Európában van, szárnyal. Egy szezon alapján még korai lenne kijelenteni, hogy kell ide.Barcaman14 írta:Falcao 28 éves.ozsimiki írta: Falcao menyi idős? én egyáltalán nem vagyok az a típus, aki minden friss sztárt leigazolna a Barcába, de ő nagyon hosszú távú megoldás lehetne, és azért nem ártana egy támadó ebbe a csapatba még. Pad rövid, annyi a gond,h 40milláért nem padra igazolnak, és Villa se kutyaütő, igaz szezon 2.felében nem a legjobb,de hasznos.
Hoppá!Tunce3y írta:Falcao február 10.-én töltötte a 25 évet.
Kérlek szépen: http://en.wikipedia.org/wiki/Radamel_FalcaoBarcaman14 írta:ozsimiki írta: Falcao menyi idős? én egyáltalán nem vagyok az a típus, aki minden friss sztárt leigazolna a Barcába, de ő nagyon hosszú távú megoldás lehetne, és azért nem ártana egy támadó ebbe a csapatba még. Pad rövid, annyi a gond,h 40milláért nem padra igazolnak, és Villa se kutyaütő, igaz szezon 2.felében nem a legjobb,de hasznos.
Falcao február 10.-én töltötte a 25 évet.Barcaman14 írta:Falcao 28 éves. Enyhén sok érte az a 40 millió.ozsimiki írta: Falcao menyi idős? én egyáltalán nem vagyok az a típus, aki minden friss sztárt leigazolna a Barcába, de ő nagyon hosszú távú megoldás lehetne, és azért nem ártana egy támadó ebbe a csapatba még. Pad rövid, annyi a gond,h 40milláért nem padra igazolnak, és Villa se kutyaütő, igaz szezon 2.felében nem a legjobb,de hasznos.Ebben a szezonban szépen termelt, főleg az EL-ben, de szvsz nem üti meg ezt a szintet. Hulk jó kis játékos, de őt sem látnám szívesen nálunk. Nem illenek ide.
Amúgy grat a Portonak, a legjobb csapat nyerte az EL-t, egy nem túl izgalmas döntőben.
Meglepő lenne ha egyben tudnák tartani a csapat magját, és Villas-Boasnak is lesz egy két kérője.
Falcao 28 éves. Enyhén sok érte az a 40 millió.ozsimiki írta: Falcao menyi idős? én egyáltalán nem vagyok az a típus, aki minden friss sztárt leigazolna a Barcába, de ő nagyon hosszú távú megoldás lehetne, és azért nem ártana egy támadó ebbe a csapatba még. Pad rövid, annyi a gond,h 40milláért nem padra igazolnak, és Villa se kutyaütő, igaz szezon 2.felében nem a legjobb,de hasznos.
Arról nem is beszélve, hogy nem éppen egy visszafogott, szerény gyerek ez a Hulk...Alberto10 írta:Tipikus kontra csapatba, vagy szélső elfutásokra, a szélsőhátvédek mögé ívelgetős fociba illő kontrajátékos, teljesen más a futballstílusa és teljesen más rendszerbe illő és játszani tudó játékos, mint a Barca szisztémája.Barca_10 írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de ezt a Hulk srácot elnézegetném nálunk..![]()
Szóval szerintem tök ellentétesek, pl. Hulknak semmi köze a beállt, felálló védelem elleni rövidpasszos "tiki-taka"-hoz...
Interben, Chelseaben élne nagyon, meg úgy általánosságban az angol futballkultúrában.
Nagyon hasonló a helyzet vele, mint Gareth Bale-lel, ő is totálisan az ellenkezője, a Barca taktikájának, rendszerének. Persze karakterisztikailag eltérőek, Hulk és Bale.
Tipikus kontra csapatba, vagy szélső elfutásokra, a szélsőhátvédek mögé ívelgetős fociba illő kontrajátékos, teljesen más a futballstílusa és teljesen más rendszerbe illő és játszani tudó játékos, mint a Barca szisztémája.Barca_10 írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de ezt a Hulk srácot elnézegetném nálunk..
Nekem is az jutott az eszembe rögtönA Guarín-Falcao koprodukció eléggé hasonló a 2009-es Xavi-Messi gólhoz a MU ellen. Very Happy
igen Ő az, most már van egy 3.neve is, gondolom felvette a feleségéét, vagy nemtom.Lionel85 írta:Tóth Csaba talán. Sport tv-s.sjay írta:Hogy hívják a Story 4 kommentátorát? Nagyon érti a dolgát