Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért nem ennyire vészes, ahogy te ezt leírod. Másrészt miért baj az, ha 20 méterről lő? Idén is xmillió helyzetünk volt és az ellenfél "5-sénél" is csak passzoltunk még néhányat aztán vége lett az akciónak. Másrészt, ha baj lenne a távoli lövései Pep biztos szólna neki, hogy: ÁCSI! Ezt a Bojanos dolgot hagyjuk már... Fölösleges is beszélni róla, mert vicc az egész...recrea írta:Sztem Ibi semmit nem nyújtott, lőtt kb. két gólt, meg egyszer beültette Marcelot. Ennél Bojan pl. jóval többet tett. Pep meg vmiért kedveli...aminek amúgy örülök.
Most őszintén: csinálja, h nekimegy az 1-1-nek, cselezzen, tolja befelé a labdát, lőjjön 20-ról. Ha bejön, kezdő lesz, ha nem, eligazol idény végén. Ha ezt csinálja, amit eddig, akkor marad a meccsenkénti 10-20 perc alibi, és majd 2 év megy el. Ennél jobb játékosnak tartom és nem hiszem, h erre vágyik. Kockáztasson
szinte szó szerint úgy vélem mint te, csak avval a különbséggel, hogyha elkezdi az afellayos focit játszani, és nem jön be (értsd sok labdát veszít, ellövi 16-20ról, mikor ott a passz lehetőség, meg ilyenek..) akkor pár meccsen belül nagyot szívna..mérges lenne pep is rá szerintem.recrea írta:Sztem Ibi semmit nem nyújtott, lőtt kb. két gólt, meg egyszer beültette Marcelot. Ennél Bojan pl. jóval többet tett. Pep meg vmiért kedveli...aminek amúgy örülök.Barcaman1993 írta:Szerintem pedig klasszisokkal jobb, mint Jeffren, vagy Bojan. Ők 2-en ebbe a játékrendszerbe születtek bele és mégsem tudtak hasonlót nyújtani, mint a fél szezonon keresztül itt levő Ibi. Az se volt véletlen, hogy Pep többet játszatta, mint a másik 2 embert.shutterisland írta:de én bojannál, vagy mondjuk jeffrennél nem igazán tartom jobb játékosnak, vagyis ebben a rendszerben nem fog tudni szerintem többet nyújtani.
Most őszintén: csinálja, h nekimegy az 1-1-nek, cselezzen, tolja befelé a labdát, lőjjön 20-ról. Ha bejön, kezdő lesz, ha nem, eligazol idény végén. Ha ezt csinálja, amit eddig, akkor marad a meccsenkénti 10-20 perc alibi, és majd 2 év megy el. Ennél jobb játékosnak tartom és nem hiszem, h erre vágyik. Kockáztasson
Amit leírsz pont ezért jobb, mindkét embernél. Bojantól 5 méterekre pattant rendre a labda, míg Jeffren 1 passzkombinációban nem volt bent. Úgyhogy emiatt hátrányban nem vagyunk amiatt, ha ő játszana és nem a másik 2 ember. Egyébként amilyen passzt adott Thiagonak a Bayern ellen azért az nem volt olyan rosszshutterisland írta:lehet, hogy jobb képességű, de sem statisztikailag (gólok, gólpasszok) sem pedig játékban (elmozgások,kényszerítők,létszámfölények kialakítása, letámadás,stb..) sem hiszem, hogy jobb.
persze, első éve, de nagy képesség-robbantásra én nem számítok már, főleg egy 25 éves játékosnál, aki most ugye kiesik a legfontosabb felkészülési résznél..
én nem afellay ellen vagyok, csak látni kéne, hogy nem egy tili-tolis, higgadt, tatktikailag top játékosról van szó.
ő egy gyors,lendületes,technikás,távolról jól lövő játékos.
ezen erényei közül szinte mind elveszik ott a vonal mellett. (de ez csak a barcában van így, máshol ezek az erényei lennének előtérben)
Sztem Ibi semmit nem nyújtott, lőtt kb. két gólt, meg egyszer beültette Marcelot. Ennél Bojan pl. jóval többet tett. Pep meg vmiért kedveli...aminek amúgy örülök.Barcaman1993 írta:Szerintem pedig klasszisokkal jobb, mint Jeffren, vagy Bojan. Ők 2-en ebbe a játékrendszerbe születtek bele és mégsem tudtak hasonlót nyújtani, mint a fél szezonon keresztül itt levő Ibi. Az se volt véletlen, hogy Pep többet játszatta, mint a másik 2 embert.shutterisland írta:de én bojannál, vagy mondjuk jeffrennél nem igazán tartom jobb játékosnak, vagyis ebben a rendszerben nem fog tudni szerintem többet nyújtani.
lehet, hogy jobb képességű, de sem statisztikailag (gólok, gólpasszok) sem pedig játékban (elmozgások,kényszerítők,létszámfölények kialakítása, letámadás,stb..) sem hiszem, hogy jobb.Barcaman1993 írta:Szerintem pedig klasszisokkal jobb, mint Jeffren, vagy Bojan. Ők 2-en ebbe a játékrendszerbe születtek bele és mégsem tudtak hasonlót nyújtani, mint a fél szezonon keresztül itt levő Ibi. Az se volt véletlen, hogy Pep többet játszatta, mint a másik 2 embert.shutterisland írta:de én bojannál, vagy mondjuk jeffrennél nem igazán tartom jobb játékosnak, vagyis ebben a rendszerben nem fog tudni szerintem többet nyújtani.
Szerintem pedig klasszisokkal jobb, mint Jeffren, vagy Bojan. Ők 2-en ebbe a játékrendszerbe születtek bele és mégsem tudtak hasonlót nyújtani, mint a fél szezonon keresztül itt levő Ibi. Az se volt véletlen, hogy Pep többet játszatta, mint a másik 2 embert.shutterisland írta:de én bojannál, vagy mondjuk jeffrennél nem igazán tartom jobb játékosnak, vagyis ebben a rendszerben nem fog tudni szerintem többet nyújtani.
Ez önző hozzáállás.d írta:A 3 milliós árát számomra már ledolgozta azzal a csellel, amivel beszopatta Marcelot, ha innentől semmit nem csinál se volt rossz vétel!
Én is így gondolom, pedig Hollandiában "jobbnak tűnt", bár nem volt véletlen az a 3 misi, amiért jött. Összehasonlítva AS árával, ő akkor bőven a kezdőbe lett vásárolva. Főleg, ha Pedro és Villa hozza az eddigi semmit.d írta:Felkészülés nélkül jó volt a tavasza. De szerintem a padozásnál többre nem hivatott ebben a csapatban, sosem fogja megütni a kezdő szintet. Már egyébként sem az a fiatal tehetség kategória. De így is nagyon hasznos és fontos része lehet a csapatnak, ha elfogadja a szerepkört.
Szerintem Iniesta és Thiago mellett ő teljesített a legjobban.Pedronál és Villanál mindenképp jobb volt.shutterisland írta:most lett volna egy pici sansza bizonyítani a felk. meccseken, de elég gyengén muzsikált, és most ráadásul rá is sérül.
Ezt már én is észrevettem, de mivel nem jó emberre hasonlít, így a következő gondolatom az volt, hogy Afellay csakis Afellayra hasonlít. Emberileg remélhetőleg (és az eddigiek alapján kijelenthető) sokkal másabb lesz, mint a portugál.@@Laguna@@ írta:Szerintem is!ozsimiki írta:Nem olvasgattam vissza, lehet már másnak is feltűnt,de majd nézzétek meg a futását, testtartását, lövés előtti mozdulatait. Számomra teljesen CRkummára hasonlít rá ezekben. Utcsó meccsen direkt figyeltem.
mosolyogtam is rajta egy csomót, mert cr-t kimondottan nem szeretem:D