Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uram atyám! Ezt valakinek csináltad vagy el lehet csórni?Messithebest írta:Üdv! A mesterekhez fordulnék: Egy letisztult, szép sig kéne, ami a következőt tartalmazná: Egy Barca címer, Ronaldinho(Barcás renderrel), hozzá felirat hogy Past, azaz múlt, ha lehet bal oldalra hogy sorrendben legyen, Messi(középre), hozzá felirat hogy Present(jelen) és végül Thiago(tudom nehéz hozzá rendert találni, de csak megoldható...), hozzá felirat hogy Future(jövő). Remélem valaki bevállalja és nem nagy kérés. Köszi előre is!
szerk.: cserébe egy jó kis Thiago-s sig
Ezt vinném, ha nem gond.MessiFan írta:Gondoltam felrakom pár barcás sigemet hátha megtetszik valakinek.
![]()
Szupeeeeeeeer, nagyon szépen köszönöm a segítséget!Messithebest írta:Így tedd be: [img]http://img7.imageshack.us/img7/7780/alves8.jpg[ /img]
(a [/img] az első zárójel és a / jel közé nem kell a szóköz, csak én tettem oda, mert berakja kül még1x a képet)
Akkor nem tudom.Köszi ,de nem jó Kivettem és csak az img és a link van,de kicsi
Köszi ,de nem jóS.Agüero írta:nem jól raktad be.szerk.: Segítséget kérnék. Hogy tudnám megnagyobbítani?
[img]kép%20linkje[/img]
így csináld és nem lesz kicsi, sztem.
Vinném a 2.RonaldinhosatMessiFan írta:Gondoltam felrakom pár barcás sigemet hátha megtetszik valakinek.
Lebron:
Esetleg ha valamelyik amelyik nagyobb a megengedett méretnél megtetszik valakinek, szívesen lekicsinyítem.
Alves-es nagyon megtetszett elvinném, ha lehet. Nagyon szépek lettek, gratula!MessiFan írta:Gondoltam felrakom pár barcás sigemet hátha megtetszik valakinek.
Lebron:
Esetleg ha valamelyik amelyik nagyobb a megengedett méretnél megtetszik valakinek, szívesen lekicsinyítem.
Nyugodtan uram, és köszönöm!messideco írta:Akkor használatba vehetném a mostani sigedet?![]()
Köszi nekem nagyon tetszik.sjay írta:Wesley írta:Sziasztok, szeretnék kérni egy aláirasképet, Lewis Hamiltonost, ő és az idei mclaren mercedes legyen rajta. Előre is köszönöm annak aki elkésziti nekem. Várom türelemmel.
Ezt sikerült összehoznom. A felirat azért maradt le, mert valahogy sohasem találom el őket, így csak lerontanám a képet
Igen, azt láttam köszi.S.Agüero írta:Alattad pont van egy hármójukról, bár lehet neked nem lenne jó mert aranylabdás a kép.Bobberto írta:Valaki össze tudna hozni nekem egy Xavi-Messi-Iniesta hármasról egy aláírásképet?:)
Ne legyen az a teljesen egyszerű, mehet bele 1-2 ötletes elem. Ami különösen jó lenne, ha 1-1 pályán eltöltött momentumból kiragadva lennének a képek az egyénekről és úgy összemixelve a nevükkel.
Köszönöm, aki megpróbálja!![]()
Alattad pont van egy hármójukról, bár lehet neked nem lenne jó mert aranylabdás a kép.Bobberto írta:Valaki össze tudna hozni nekem egy Xavi-Messi-Iniesta hármasról egy aláírásképet?:)
Ne legyen az a teljesen egyszerű, mehet bele 1-2 ötletes elem. Ami különösen jó lenne, ha 1-1 pályán eltöltött momentumból kiragadva lennének a képek az egyénekről és úgy összemixelve a nevükkel.
Köszönöm, aki megpróbálja!
Eto'o + Ronis naon odavágMessiFan írta:Gondoltam felrakom pár barcás sigemet hátha megtetszik valakinek.
Lebron:
Wesley írta:Sziasztok, szeretnék kérni egy aláirasképet, Lewis Hamiltonost, ő és az idei mclaren mercedes legyen rajta. Előre is köszönöm annak aki elkésziti nekem. Várom türelemmel.