2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kár lenne, de végül is érthető. A lényeg, hogy itt van és holnap végre aláírTocy írta:bőven kizárható, szerintem ő is csak augusztus 8-án csatlakozik a kerethez.Bobberto írta:Keddi meccsen még kizárható a játéka vagy még bőven beférhet?
OléééBogyó írta:Oléééééé.http://kep.psharing.com/562312.jpg
attól nem változik meg valakinek a képessége, hogy ilyen vagy olyan mezben játszik. Én arra értettem, hogy lehet akármilyen szám, meg név a mezén, attól nem lesz jobb illetve rosszabb player...Bob_Marley írta:Alexis névvel a hátán Honvéd mezt is felvehetne
Az az Augusztus 8 az már 3 a Copások esetében, legalábbis Messiében biztos, ezt már több helyen olvastam. Remélem ő is csatlakozik addig vagy legkésőbb akkor. Tegnap azt nyilaktozta hogy ő mindenképpen szeretne játszani 14-én a Madrid ellen, de ez nem csak tőle függ.Tocy írta:bőven kizárható, szerintem ő is csak augusztus 8-án csatlakozik a kerethez.Bobberto írta:Keddi meccsen még kizárható a játéka vagy még bőven beférhet?
bőven kizárható, szerintem ő is csak augusztus 8-án csatlakozik a kerethez.Bobberto írta:Keddi meccsen még kizárható a játéka vagy még bőven beférhet?
Ennek valószínűleg az az oka, hogy magukat a játékosokat is érdekli milyen számban játszanak.csababarca írta:vannak itt úgy néz ki számfóbiások...
Huh ezt elolvasva nagyon de nagyon nem így látom.Robcsyy írta: nem a mez számít, hanem aki benne játszik
Ja,mekkora badarság! Miazmár,hogy csak 84? Minimum 87!!csababarca írta:vannak itt úgy néz ki számfóbiások...Varatrix írta:Rosszindulat nélkül kérdezem. Csak én emlékszem rosszul, vagy ekkora figyelmet még soha nem fordítottunk arra, hogy kinek mi lesz a mezszáma? Gyakorlatilag napok óta , egy óránként ír valaki arról, hogy a 11-es jobb lenne. Aztán a replika: a 9-es is jó. Volt valaha ilyen?
ennél már csak az volt komolyabb,amikor valaki beírta,hogy " szerintetek milyen értéke lesz sáncheznek a fifa12-ben? szerintem 84." Ennél nem nagyon van lejjebb.![]()
szerintem azért lett ez téma , mert vannak akik szerint a 9 az Bojannak járVaratrix írta:Rosszindulat nélkül kérdezem. Csak én emlékszem rosszul, vagy ekkora figyelmet még soha nem fordítottunk arra, hogy kinek mi lesz a mezszáma? Gyakorlatilag napok óta , egy óránként ír valaki arról, hogy a 11-es jobb lenne. Aztán a replika: a 9-es is jó. Volt valaha ilyen?
Pedig van... Nagyon jó barátom, őszinte Manchaster United fanatikus. Fél évig nem kedvelte Chicharitot, mert a Fifa 11-ben gyenge volt, és nem tudta játszatni.csababarca írta:vannak itt úgy néz ki számfóbiások...
ennél már csak az volt komolyabb,amikor valaki beírta,hogy " szerintetek milyen értéke lesz sáncheznek a fifa12-ben? szerintem 84." Ennél nem nagyon van lejjebb.![]()
vannak itt úgy néz ki számfóbiások...Varatrix írta:Rosszindulat nélkül kérdezem. Csak én emlékszem rosszul, vagy ekkora figyelmet még soha nem fordítottunk arra, hogy kinek mi lesz a mezszáma? Gyakorlatilag napok óta , egy óránként ír valaki arról, hogy a 11-es jobb lenne. Aztán a replika: a 9-es is jó. Volt valaha ilyen?
Én mondjuk pont a 11 - Sanchez párosra tippeltem volna.Tocy írta:és Alexis lesz ráírvaTalma írta:Igen, 9-es mezben fog játszani.
inkább meg legyen Unicredit Totya ráírva. de most komolyan nem mind1SuperMessi írta: Honnan tudjátok? Remélem inkább Sánchez lesz ráírva.
Honnan tudjátok? Remélem inkább Sánchez lesz ráírva.Tocy írta:és Alexis lesz ráírvaTalma írta:Igen, 9-es mezben fog játszani.
és Alexis lesz ráírvaTalma írta:Igen, 9-es mezben fog játszani.