Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Sssantiago
- Barça B
MessiFan, köszi a SIGet...jó lett 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sssantiago 2011.07.28. 21:04:21-kor.

[quote="MessiFan"][/quote]
Köszönöm! Nagyon klassz
Itt van egy Guardiolás sig, ami minden kritériumnak megfelel!

Nem én csináltam, de gondoltam beteszem. Aki kapja marja.
Köszönöm! Nagyon klassz

Itt van egy Guardiolás sig, ami minden kritériumnak megfelel!

Nem én csináltam, de gondoltam beteszem. Aki kapja marja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2011.07.28. 20:41:03-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Capitá del Barça
Benne vagyokTocy írta:ááá, nem igaz, most akartam ugyanezt beírnikakasugynok007 írta:!!!FELHÍVÁS!!!
Valaki tud egy olyan Guardiolás SIG-et csinálni amin játékosként van Barca mezben????
Megköszönném!akkor, aki vállalkozik rá, megkérjük hogy rá, hogy két különbözőt csináljon...

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
ááá, nem igaz, most akartam ugyanezt beírnikakasugynok007 írta:!!!FELHÍVÁS!!!
Valaki tud egy olyan Guardiolás SIG-et csinálni amin játékosként van Barca mezben????
Megköszönném!

- gordi.
- Barça B
gordi. írta:http://kepfeltoltes.hu/view/110728/Thia ... es.hu_.jpg
Kérhetnék egy jó kis sig-et ebből a képből? Köszi
szerk.:közben csúnyán benéztem, h én sig-et szeretnék, nem avatart...
Messifan! ebből a képből tudnál nekem egyet csinálni? Rádbizom, a kinézetét
Még 1 felhívás

-
- Capitá del Barça
!!!FELHÍVÁS!!!
Megköszönném!
Megköszönném!

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Akkor én nem éreztem az ironiát 

-
- Llegenda del Barça
Köszöntem 

Bence-barca:

Stalkyard:

Sssantiago:

Stalkyard:

Sssantiago:

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Vagy nem érezted az iróniát, vagy most én nem érzem az iróniát.ronaldinho89 írta:[
uramisten. szerintem az ilyen nem lehet valami szép.
egy telezsúfolt, banner lesz csak nem egy szép
sig munka. na mind1. majd valaki hátha neki áll.
én is megcsinálhatnám de sorry már a
3 emberes sigeket sem kedvelem, nem hogy a 20. de azért kíváncsi vagyok ^^

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
uramisten. szerintem az ilyen nem lehet valami szép.Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
egy telezsúfolt, banner lesz csak nem egy szép
sig munka. na mind1. majd valaki hátha neki áll.
én is megcsinálhatnám de sorry már a
3 emberes sigeket sem kedvelem, nem hogy a 20. de azért kíváncsi vagyok ^^
nem hagytál ki senkit ?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi

valamelyik mesternek ha lesz egy kis ideje, egy thiagos avát összedobhatna számora, 4es mezszám látszódjon

köszöntem előre is

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- gordi.
- Barça B
http://kepfeltoltes.hu/view/110728/Thia ... es.hu_.jpg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gordi. 2011.07.28. 20:09:29-kor.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Valamilyen eszméletlenül ügyes (itt van jónéhány olyan) tudna nekem egy Stevie Ray Vaughan-os siget csinálni valamelyik képből?
első
második
hamradik
Örülnék, ha valahogy meg tudnád esetleg úgy csinálni, hogy egész hosszú legyen. Illetve írásként meg ilyen blues-ra, gitárosra, névre utaló dolgokat tehetnél rá,a ha úgy érzed, hogy jól néz ki rajta. A többit már rád bízom
első
második
hamradik
Örülnék, ha valahogy meg tudnád esetleg úgy csinálni, hogy egész hosszú legyen. Illetve írásként meg ilyen blues-ra, gitárosra, névre utaló dolgokat tehetnél rá,a ha úgy érzed, hogy jól néz ki rajta. A többit már rád bízom

Szerintem az csakis az alteregóm lehetnelluisllach89 írta:Mit néznél ha valaki kérte volna előtted és már használná?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi

Megnézném, hogy valaki pont ugyanezeknek az embereknek, csapatoknak szorít egy az egyben

(ja amúgy remélem mindenki érzi az iróniát)
-
- Llegenda del Barça
Sajtos-tejfölös lángosra gondoltamMessiFan írta:Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.

Úgy értettem, nem kell túlzásba vinni az effekteket, legyenek visszafogottabbak

Akár egy kisebb fénycsóva (vagy hogy nevezik azt) valahol, ami nem túl rikító, de ott van.
A felirat, meg vagy arany színű vagy sötétkék legyen, ha kérhetem

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ahelyett, hogy magyarázol megcsinálhatnád a kéréseketMessiFan írta:Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.

Találtam egy elég kreatívat, de még is egyszerűt:
http://4.bp.blogspot.com/-DOXdzAamxaU/T ... mbalaa.jpg
Ez meg Eazzynek:

Rajta van mindenki

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.07.28. 13:11:36-kor.

Sonka, sajt, zöldségek mind mehet rá? Esetleg valami külön kérés? Van még szalonna, ketchup és tejföl.bence-barca írta:ebből a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.
-
- Director del Fútbol
Mit néznél ha valaki kérte volna előtted és már használná?Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Llegenda del Barça
Elődöntő ide vagy oda ebből ( http://nrw.vtvszeged.hu/imgs_news/!eredetik/830.jpg ) a képből szeretnék egy siget, ízléses effektekkel.
Előre is köszi annak, aki megcsinálja
szerk.: Meg ha lehet legyen rajta egy felirat, h hajrá fiúk vagy, hogy hajrá magyarok.
Előre is köszi annak, aki megcsinálja

szerk.: Meg ha lehet legyen rajta egy felirat, h hajrá fiúk vagy, hogy hajrá magyarok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.07.28. 12:59:05-kor.
Szerintem a képeket nem gyűjtenéd össze annyi idő alattMessiFan írta:Este öt perc alatt összedobom!Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi

Este öt perc alatt összedobom!Eazzy írta:Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi
Én olyan siget szeretnék kérni, amin Iverson, DeSean Jackson, Brian Dawkins, Michael Vick, Dwyane Wade, Pique, Thiago, Messi, Xavi, Kubala, Rivaldo, Kluivert, Alonso, Senna, Dani Pedrosa, Asante Samuel, 2Pac, Vinnie Paz, Akkezdet legyen rajta! Köszi