2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Arra, hogy dühösök legyenek, van okuk, de arra, hogy a Barcát, vagy akár Fabret gyűlöljék, szerintem nincs. Az utóbbi hazatért, mindenki tudta, hogy az az álma, míg az előbbi megtette, amit meg lehet, egy saját nevelésű játékos visszatéréséért. Az, hogy leigazoltuk Henryt és Hlebet is. Hát istenem, ilyen az élet, nem volt kötelező eladni, inkább gyűlöljék a saját vezetésük! Azért nem City-szerű igazolásokról van szó, nem hiszem, hogy kivetni valót lehetne benne találni. A dühüket tehát megértem, de a gyűlöletet nem.Varatrix írta:Olvasgatok Arsenalos véleményeket. Nagyon csalódottak! Egy csapásra gyűlölik Fabregast, de méginkább a Barcát. Henry, Hleb, Fabregas azért okuk is van.
És ami nagyon meglepett, hogy olyanokat is olvastam, hogy sok sikert a padozáshoz, meg, hogy vége a karrierjének.Varatrix írta:Olvasgatok Arsenalos véleményeket. Nagyon csalódottak! Egy csapásra gyűlölik Fabregast, de méginkább a Barcát. Henry, Hleb, Fabregas azért okuk is van.
A Sport szerint 14,5M-et fizet most a Barca, októberben újabb 14,5, további 5M-et meg pedig 5 évre lebontva fizeti. Legalábbis ezt írja a noticias, a Sportra hivatkozva. Ez eléggé előnyös.S.Agüero írta:Valaki tudja pontosan, h akkor mennyiért is jött?
Úgy értem hány órakor, lesz-e dekázás, lehet-e nézni online...Villáét néztem, arra emlékszekPavel írta:Úgy tudom, hogy holnap, azaz már ma.Tocy írta:Nagyon örülök, hogy itt van, várom már az első pályára lépését. Tudja valaki, hogy mikor mutatják be?
35-36 millió euró, plusz Fabregas fizetése minden évben 1 millával kevesebb lesz, így még hozzáad az üzlethez 5 milliót. ( ötéves szerződést fog kötni ). Tehát durván 40-41 millióba fog fájni.S.Agüero írta:Valaki tudja pontosan, h akkor mennyiért is jött?
3 zsák krumpli és 5 db 7 éves srác.S.Agüero írta:Valaki tudja pontosan, h akkor mennyiért is jött?
Kaplár Józsi azt mondta, hogy 30 millió font.S.Agüero írta:Valaki tudja pontosan, h akkor mennyiért is jött?
ilyen nem leszIlúvatar írta:Szerdára akarom látni a kezdősorban: Messi, Alexis, Pedro, xavi, Iniesta és CESC! többi mind1