David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.23. 11:42:32

ozsimiki írta:Nah akkor újból:

Peccerta!

Szerintem is megérdemli Villa a bizalmat, sőt sokat köszönhetünk neki is! BÁNTANI tényleg nem kell, VISZONT szerintem te sok hsz-t úgy fordítasz le,h valaki bántja. Pedig nem.

Van különbség aközött hogy valaki ezt írja: (túlzások következnek a szemléltetés miatt)

-Villa te mocsadék, takarodj a kezdőből,béna vagy = bántás

vagy ezt:

-Villa ezúttal nem volt jó,és ha ez így marad esetleg hosszabb ideig,akkor -mivel már a padon is minőségi "pótlás" van- egy időre könnyen veszélybe kerülhet a kezdő tagsága. = NEM BÁNTÁS, hanem reális érvelés, ami nem azt jelenti,h Villának bárki is rosszat akar.

Az én véleményem ismert:

bízok benne, nem felejtem el azt sem,hogy rosszabb formája ellenére is nagyon fontos gólokat szerzett,és azért mezőnyben is hasznosan játszik, még ha a helyzetkihasználása esetleg rosszabb is volt tavasszal.

Meg fogja találni önmagát,és ez gólokban is meg fog mutatkozni ismét.

VISZONT BÁNTANI nem kell, DE SZERINTEM sok olyan hszbe te magad láttál bele olyat,ami nem is volt benne.

másik példa:

ha R10maradt volna, őt se lehetett volna "bántani" egy idő után,hogy azért talán néha padozhatna is, hátha kipiheni ott magát egy-egy buli után beesve a meccsre? DE. Hiába varázsolt azelőtt 2évet, ha rendre alulteljesítene, egy időre akarva,akaratlanul kikerülne a kezdőből, vagy többet lenne lecserélve.

Ez a csapat megadja mindenkinek a bizalmat, örültem is,hogy Frank sem lett elküldve rögtön az első sikertelen év után (két bajnokságot és egy Bl-t követően),hanem maradhatott még1et,h hátha sikerül megújulni. Nem sikerült,és utána ment, így volt korrekt.

Villa esetében persze nem kell ilyeneken gondolkodni,h elmenne,egyelőre az egyik oldal csak a kezdő tagságának biztosságát vitatja ha így folytatja.
Nekem a stílus nem tetszik ahogy beszélnek róla,igazából ez "bökte" a szemem,valamint hogy ha egy játékosnak nem megy akkor azonnal jönnek az oltások.

Szerintem Pep majd eldönti a dolgot,de ahogy látom Ő is bízik a játékosaiban,illene nekünk is.
Az meg nem elvakultság ha megvédek valakit aki elég sokat tett a csapatért...

De ha mégis akkor ELVAKULT vagyok:)
Galen
Jugador del Barça

2011.08.23. 11:33:48

totálisan felesleges egymást szekálni, mindenkinek lehet véleménye vagy általa kreált kezdőcsapata de két dolgot azért ne felejtsünk el...

1, úgyis az lesz amit Pep és Tito akar, ők látják, ki-milyen formában van, melyik lábbal kelt stb...

2. ameddig az eredmények és a jó foci jön (nekem utóbbi fontosabb, de nem baj ha a szép focival együtt jár a győzelem :D), addig nem kéne úgy kritizálni a csapat tagjait, mintha semmit se érnének... Lehet, hogy az amit mi 0-nak látunk, (extrém eseteket nem számítva) fontos eleme a játéknak. Ha meg valaki tényleg gyengébben teljesít azt lecserélik és legközelebb más fog kezdeni... Vagy nem. De ennek is megvan az oka, ekkor jön majd pár ember aki személyes indíttatásokat vél felfedezni...

Ez hülyeség, ha az edző(ket) nem a szakmaiság vezérelné a fasorba se tartanánk...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.23. 11:31:03

Nah akkor újból:

Peccerta!

Szerintem is megérdemli Villa a bizalmat, sőt sokat köszönhetünk neki is! BÁNTANI tényleg nem kell, VISZONT szerintem te sok hsz-t úgy fordítasz le,h valaki bántja. Pedig nem.

Van különbség aközött hogy valaki ezt írja: (túlzások következnek a szemléltetés miatt)

-Villa te mocsadék, takarodj a kezdőből,béna vagy = bántás

vagy ezt:

-Villa ezúttal nem volt jó,és ha ez így marad esetleg hosszabb ideig,akkor -mivel már a padon is minőségi "pótlás" van- egy időre könnyen veszélybe kerülhet a kezdő tagsága. = NEM BÁNTÁS, hanem reális érvelés, ami nem azt jelenti,h Villának bárki is rosszat akar.

Az én véleményem ismert:

bízok benne, nem felejtem el azt sem,hogy rosszabb formája ellenére is nagyon fontos gólokat szerzett,és azért mezőnyben is hasznosan játszik, még ha a helyzetkihasználása esetleg rosszabb is volt tavasszal.

Meg fogja találni önmagát,és ez gólokban is meg fog mutatkozni ismét.

VISZONT BÁNTANI nem kell, DE SZERINTEM sok olyan hszbe te magad láttál bele olyat,ami nem is volt benne.

másik példa:

ha R10maradt volna, őt se lehetett volna "bántani" egy idő után,hogy azért talán néha padozhatna is, hátha kipiheni ott magát egy-egy buli után beesve a meccsre? DE. Hiába varázsolt azelőtt 2évet, ha rendre alulteljesítene, egy időre akarva,akaratlanul kikerülne a kezdőből, vagy többet lenne lecserélve.

Ez a csapat megadja mindenkinek a bizalmat, örültem is,hogy Frank sem lett elküldve rögtön az első sikertelen év után (két bajnokságot és egy Bl-t követően),hanem maradhatott még1et,h hátha sikerül megújulni. Nem sikerült,és utána ment, így volt korrekt.

Villa esetében persze nem kell ilyeneken gondolkodni,h elmenne,egyelőre az egyik oldal csak a kezdő tagságának biztosságát vitatja ha így folytatja.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.23. 11:16:51

Sanama írta:

Villa...nulla játék... Mert a nullánál könnyű jobbnak lenni...egy nulla teljesítménynél bárki más jobb lehet...amit tegnap Villa mutatott az nekem nulla. Vitatkozni ebben lehet velem,de nem fogtok meggyőzni,másról meg lehet, erről nem.

Senki nem akar meggyőzni.
Pro és kontra:)
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:52:35

Sanama írta: Én írtam neked ilyen stílusban? Írhatok.
Normális stílusban? Nyugodtan :mrgreen:
Ha ezen meg bedurcizol akkor nem tudok mit tenni, akkor csinálj ki :D
Sanama írta:Szóval,kb.3 topikba írtam bele ezzel kapcoslatban, az 14el kevesebb :wink:
Nagyon kreatív voltál hogy meglovagoltad a túlzást mely egy :wink:-el megtoldva igazán menő :mrgreen:
:arrow:
Sanama írta:És az életben nem istenítettem Alexist,nem tudom honnan szeded.
Sanama írta:Villa...nulla játék... Mert a nullánál könnyű jobbnak lenni...egy nulla teljesítménynél bárki más jobb lehet...amit tegnap Villa mutatott az nekem nulla. Vitatkozni ebben lehet velem,de nem fogtok meggyőzni,másról meg lehet, erről nem.

Nem is meggyőzni akarlak, csak leírni a véleményem, ami különbözik a tiédtől. Lehurrogtad akkor "csak" 3 topicban egy szűk félidő alatt.

Erre írtam amit. Szerintem tett annyit hogy bízzunk benne annak ellenére hogy 0 volt :D
Teljesen vállalható mennyiségben lőtte a gólokat, ami aggasztó volt az a tavaszi impotenciája. De most "legalább" helyzetekbe került, illett volna betalálnia, nem tette, na bumm. Inkább bízzunk benne.

Ez a véleményem. Ha meg téged idézlek, sőt akárkit itt, az többnyire azért van mert az a hsz ihletett meg. De amit beleírok az nem feltétlenül egy ember ellen irányul, ezért nem kell cáfolni azokat amiket konkrétan nem neked szántam.

Remélem a poént poénként kezeled, és most nem veszel magadra semmit :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.08.23. 11:22:13-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:40:15

@@Laguna@@ írta:Most inkább drukkolásra és megértésre lenne szüksége, mint állandó bírálásra! Pep úr meg majd eldönti, hogy ki kit vált a pályán!

Tehát: Hajrá Villa! Tegyél ki magadért, és tudd, hogy vannak még, akik melléd állnak, ha nem is vagy túl jó formában!
Miért? Nem olvassa! Neki tökmindegy.

Teljesen igaza van Sanamának abban, hogy mostanság gyengélkedik. (Csak jócskán túlzóan fogalmazza ezt meg. Én csak ezzel vitatkoztam.) :D Teljesen megértem azt az oldalt aki azt mondja, hogy majd összekapja magát és berámol idén is egy csomó gólt. Lesz még itt Maravilla! még azt is megértem, hogy legközelebb játszon Alexis, de őt aztán végképpen sehova nem szabad isteníteni, azoknak akik ezt teszik, mert semmit nem mutatott. (Persze nem önönn hibájából.) Legközelebbi bajnokin elnéznék egy: Messi, Pedro, Alexis tridentét. Pedrora szerintem kifejezetten jó hatással volt Alexis, és jobb mint valaha. Remélem mindenki egyetért velem abban, hogy reménykedni kell abban, hogy Davidra is ilyen hatással lesz a Chilei.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.23. 10:31:38

Mi van itt? Elment Bojan, Jeffren! Komolyan mondom vicc ami itt megy. Mindig kell szidni valakit? Most Villa van a soron? Miért nem mentek szurkoltok más csapatnak, ha ezeket a srácokat (a világ legjobb csapata) csak szidni tudjátok? Azért játszik Villa a Barcában, mert benne van a zsenialitás! Nem fog minden meccsen parádézni, de mindig ott van benne a gól, és általában jókor jön ki! BL döntő, Classico, Szuperkupadöntő. Ha nincs a gólja Madridban, akkor nem a miénk a kupa szerintem. Úgyhogy szerintem keressetek más embert akit szidni lehet! Javaslom a hentes sort, pepe, ramos, alonso, carvalho, marcelo.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:30:01

lluisllach89 írta: De amíg őt egy meccs 12 ava, meg 45 sig után istenítjük addig Villát egy 20+ gólos szezon után - melyben clássicó dupla, Bl döntős is szerepel - nem kéne szrrá oltani.

Szerintem.
Ez a lényeg! :wink: Alexis remek játékos, és idővel minden esélye megvan hogy alapember legyen, de egyelőre még semmit nem tett le itt az asztalra. Villával ellentétben. Én sem tudom mi lehet a gond, miért nem megy neki a játék, pár nappal ezelőtt is ezt "fejtegettem". Teljesen egyértelmű hogy klasszis játékos, ezt kár vitatni. Nem parádézik már egy jó ideje, de nem is nyújt elfogadhatatlan teljesítményt, szerintem. Látszik rajta hogy nagyon akar, de nem jön össze semmi. Van ilyen, de ez nem tart örökké. Továbbra is azt mondom hogy fejben egy kicsit rendbe kéne szedni, és akkor jönnének a gólok is. Ezt majd Pep megoldja, nyilván ő is látja amit mi.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:30:01

lluisllach89 írta: De amíg őt egy meccs 12 ava, meg 45 sig után istenítjük addig Villát egy 20+ gólos szezon után - melyben clássicó dupla, Bl döntős is szerepel - nem kéne szrrá oltani.

Szerintem.
Ez a lényeg! :wink: Alexis remek játékos, és idővel minden esélye megvan hogy alapember legyen, de egyelőre még semmit nem tett le itt az asztalra. Villával ellentétben. Én sem tudom mi lehet a gond, miért nem megy neki a játék, pár nappal ezelőtt is ezt "fejtegettem". Teljesen egyértelmű hogy klasszis játékos, ezt kár vitatni. Nem parádézik már egy jó ideje, de nem is nyújt elfogadhatatlan teljesítményt, szerintem. Látszik rajta hogy nagyon akar, de nem jön össze semmi. Van ilyen, de ez nem tart örökké. Továbbra is azt mondom hogy fejben egy kicsit rendbe kéne szedni, és akkor jönnének a gólok is. Ezt majd Pep megoldja, nyilván ő is látja amit mi.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.23. 10:29:42

Okés,elnézést.

Nem oktatni akartam,a munkásságát is elismerem,már mint az ittenit.
Arra szerettem volna rávilágítani,nem kell senkit bántani azért mert éppen nem megy neki.

Villa sok fontos gólt szerzett,az meg tisztán látszik, nem szélső,szenved azon a poszton.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.23. 10:27:26

lluisllach89 írta:...
Én írtam neked ilyen stílusban? Írhatok.

Szóval,kb.3 topikba írtam bele ezzel kapcoslatban, az 14el kevesebb :wink:

És az életben nem istenítettem Alexist,nem tudom honnan szeded.(Még oda is írtam,hogy nem örültem az érkezésének....) Annyit mondtam,hogyha Villa ilyen nulla játékot fog hozni még sokáig, akkor Sanchez nagyon hamar kezdő lesz. Mert a nullánál könnyű jobbnak lenni. Szóról szóra ezt írtam,nem azt,hogy Alexis aranylabdás focista és sokkal jobb mint Villa... Hanem, hogy egy nulla teljesítménynél bárki más jobb lehet.
És sajnálom,de amit tegnap Villa mutatott az nekem nulla. Vitatkozni ebben lehet velem,de nem fogtok meggyőzni,másról meg lehet, erről nem.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:23:40

Tocy írta:Különben a BL-döntőn sem játszott jól szerintem, sőt, főleg a második félidőre nagyon eltűnt, az elsőben még voltak Villanásai, de aztán a góljáig azt se lehetett észrevenni, hogy a pályán van...nekem nagy kedvencem Villa, mert példamutatóan küzd-hajt, szép gólokat is szerez, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, már elég régóta nem úgy játszik, ahogy kellene. Persze az is benne van, hogy nem szélső...
Akkor azért azt nézd meg, hogyan csinált Messinek teret a lövéshez. Az brutális.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:22:00

MessiFan írta:Ehh mi van itt...
Szerintem ha tudná azt a formát hozni, amit a BL döntőn, egy rossz szót sem szólnátok róla.

Én senkitől sem várok csodát, ő is ember. Ha rosszul játszik, majd lesz Sánchez.
Különben a BL-döntőn sem játszott jól szerintem, sőt, főleg a második félidőre nagyon eltűnt, az elsőben még voltak Villanásai, de aztán a góljáig azt se lehetett észrevenni, hogy a pályán van...nekem nagy kedvencem Villa, mert példamutatóan küzd-hajt, szép gólokat is szerez, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, már elég régóta nem úgy játszik, ahogy kellene. Persze az is benne van, hogy nem szélső...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.23. 10:11:26

Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...
Na hagyjuk, ennyire elvakultan azért nem kéne védeni szerintem,de mindegy.

peccerta,
majd ha kész érveket fel tudsz hozni,hogy miért nem érdemel bírálást, akkor elfogadom. De addig ameddig,ilyen nevetséges dolgokat említesz, addig nem foglak komolyan venni,bocs.
Nem tudok semmit a csapatról,azóta vagyok Barca-fan mióta itt van Villa :roll: :twisted:
Akkor szerinted ez normális hogy meccs közben is 17 topicot teleírsz azzal hogy Alexis így Alexis úgy?
Írtad hogy nem Villa ellen irányul, mert aki gyengébb azt bírálod. De attól nem lesz jobb senkinek.

Villa középcsatár. Szélen csak ha igazán jó napja van, akkor megy, a válogatott más kérdés. Nem kifejezetten gyors, annyira nem is robbanékony, de tartani a labdát, lefordulni, helyzetbe kerülni tud.

Alexis először bizonyítson, aztán majd bekerülhet. Robbanékonyabb, dinamikusabb, sokkal jobb esélyei vannak a szélen mint Villának.

De amíg őt egy meccs 12 ava, meg 45 sig után istenítjük addig Villát egy 20+ gólos szezon után - melyben clássicó dupla, Bl döntős is szerepel - nem kéne szrrá oltani.

Szerintem.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 09:48:54

Sanama írta:Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...

peccerta,
majd ha kész érveket fel tudsz hozni,hogy miért nem érdemel bírálást, akkor elfogadom. De addig ameddig,ilyen nevetséges dolgokat említesz, addig nem foglak komolyan venni,bocs.
Nem tudok semmit a csapatról,azóta vagyok Barca-fan mióta itt van Villa :roll: :twisted:
+1, peccerta, néha nézhetnéd reálisan a dolgokat, és jó lenne ha nem ilyen kioktató stílusban írnál, ha ismernéd Sanama itteni "munkásságát" akkor tudnád hogy nem 1-2 éve szurkoló...de mind1 hagyjuk is.

Villa egyébként tényleg a csapat leggyengébb része volt tavasszal is, meg mostanság is, viszont a küzdeni tudását, győzni akarását sem veheti el tőle senki, szívét-lelkét kiteszi a pályára, egyszerűen nem mennek be a helyzetek, nincs szerencséje, vagy nem is tudom...játékban is néha mintha túl lenne pörögve, nem elég higgadt, viszont csúszik-mászik minden labdáért...tiszteletreméltó, amit mutat, viszont lehet el kéne beszélgetnie vele Pepnek, hogy kicsit lenyugtassa. Legalábbis szerintem.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.23. 09:37:34

Ez a sablon szöveg nagyon jó,hogy nem bírálni kéne, nem fog minden meccsen jól játszani...

peccerta,
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.23. 06:04:06

Szerintem nem kéne veszekedni... ő egy ember, egy ugyanolyan lény mint mi! Nem fogja lerúgni a csillagokat minden egyes meccsen! És most komolyan! Ha gólt rúg, akkor bezzeg nincs bajotok vele! Egyébként a szuperkupán is nem egyszer jött be az oldalvonal mellől! Szépen játszott, beleadott mindent!
Most inkább drukkolásra és megértésre lenne szüksége, mint állandó bírálásra! Pep úr meg majd eldönti, hogy ki kit vált a pályán!

Tehát: Hajrá Villa! Tegyél ki magadért, és tudd, hogy vannak még, akik melléd állnak, ha nem is vagy túl jó formában!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @@Laguna@@ 2011.08.23. 20:36:55-kor.
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.23. 02:16:02

Azért ő a legnagyobb baj mert ő a leggyengébb a tavalyi "gála" kezdőből. És nem a mai meccs alapján mondjuk ezt. Nem véletlen volt a 12meccses góltalanság sem. Oké,hogy 1-2meccsen húz 1jó megoldást amiből gól lesz,de ez tőle kevés, és csak ritkán csinálja.
Ne haragudj de hány éves vagy? tisztában vagy vele mit jelent a Barcelonának drukkolni?
Tisztában vagy vele hogy pár éve még sehol nem voltunk ,pedig Ronaldinho stb volt a csapatban,egyáltalán tudsz te valamit erről a csapatról?

Vádolsz embereket akikről semmit nem tudsz?

Ébredj már fel,hogy van ez,vagy csak mindenki akkor okos ha 5 góllal nyerünk?
Gondolkodj már,mindig így lesz?
Nem!
Akkor mit mondasz,megint a bűnbakot keresed a semmiben?
Tényleg ne hari de nem értem az ilyen embereket.....

Egy dologra szeretném a figyelmedet felhívni,és maradjon ez örök tanulság a számodra mint Barcelona fan.

Ha ez a csapat egyszer is össze kapott volna azon az öltözőben....:
Jahj Valdes [auto_cenzúra] voltál vagy akárki,itt lennénk most?
Elgondolkodtató ugyi?

Na így állj hozzá te is a jövőben!

"Gála kezdő":)))))))))) ez komoly?
Szuper gála és még kötéltánc is lesz,Villa lesz az első aki átkúszik,agyam eldobom ,ezt hol hallottad,170 'hesz' előbbre és ugye megragadt benned?:)))))))))))))))
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.23. 02:02:10

MessiFan írta:Szerintem az sem normális, ha valaki túl komolyan veszi ezt az egészet.

Nem komolyan venni valamit ami nem igazságos és ráadásul a szívügyed?
Akkor nem egy nyelvet beszélünk:)

Ebben a szerencsétlen világban csak a véleményed maradt ami biztosan a tied,ha még kontrázom azzal.... valakikben bízol és szereted őket akkor alapvető dolog kiállni mellettük ,főleg amikor bajban vannak....

Talán nem értünk egyet ami nem is nagyon nagy baj,de azért én ezt vallom.
Persze nem én vagyok Eistein úgy hogy ez csak egy gondolat.

Mindenesetre maximálisan szeretem Villa-t és mindvégig bízom benne!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.22. 23:58:19

Szerintem az sem normális, ha valaki túl komolyan veszi ezt az egészet.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.22. 23:44:10

TT írta:na lol, divat emberek lennénk, mert kritikát írunk? elnézést. :lol:
Talán félreértesz.

Elnézést!

Az a divatember aki nem tud megfelelően gondolkodni,mert véleményt lehet
mondani,de leszólni valakit aki a világ legjobb csapatában gólokat rúg,az már más téma.Brutálisan nem szabadna főleg ha azt sem tudod mi a helyzet?

Nah ez az ami nem mindegy:)
Már bocs....
Gránátvöröskékek
Barça C

2011.08.22. 23:42:00

Skacok ne már, nem kell egyböl leirni, jo volt, egy hosszu impotens idöszaka, és most se volt formában, de azt elfelejtettétek mennyit tett korábban, föleg a tétmeccseken.
Most még nehezebb helyzet alakult ki számára hogy jött Sanchez, de reméljük probál bizonyitani és nem beletörödni a a padba, kiválo játékos ő csak a formáját a bajnokságra tartogatja 8)
Villa7 nem egyszer fog még betalálni a Real ellen és a Bl döntőben :wink:
TT
Capitá del Barça

2011.08.22. 23:40:06

na lol, divat emberek lennénk, mert kritikát írunk? elnézést. :lol:
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.22. 23:36:43

LM10 írta:Hát szerintem ő olyan Larsson féle csatár lesz. A fontos gólok szerzője. De nem is bánom. Kellett már egy ilyen bőség előre a csatár posztra. Alexis nagyon kellett ilyen téren. Villával meg semmi bajom ,szerintem idénre is jó lesz.
Pontosan erről van szó és szokjunk már le arról,mindig van egy bűnbak:nincsen!

Ha bukunk a csapat bukik nem egy vagy 2 ember!

Villa hatalmas és ideje lenne észrevenni amikor kell ő belép a sorba..
Ő egy ilyen ász akkor virít amikor a legjobban kell.

Valaki megjegyezte a góljánál ,többet soha nem rúg ilyet....
Ember miért nem azt mondod köszönjük Villa.
Nah ezen gondolkodj el,divat ember!
LM10
Director del Fútbol

2011.08.22. 23:30:19

Hát szerintem ő olyan Larsson féle csatár lesz. A fontos gólok szerzője. De nem is bánom. Kellett már egy ilyen bőség előre a csatár posztra. Alexis nagyon kellett ilyen téren. Villával meg semmi bajom ,szerintem idénre is jó lesz.
Lezárt