Nekem a stílus nem tetszik ahogy beszélnek róla,igazából ez "bökte" a szemem,valamint hogy ha egy játékosnak nem megy akkor azonnal jönnek az oltások.ozsimiki írta:Nah akkor újból:
Peccerta!
Szerintem is megérdemli Villa a bizalmat, sőt sokat köszönhetünk neki is! BÁNTANI tényleg nem kell, VISZONT szerintem te sok hsz-t úgy fordítasz le,h valaki bántja. Pedig nem.
Van különbség aközött hogy valaki ezt írja: (túlzások következnek a szemléltetés miatt)
-Villa te mocsadék, takarodj a kezdőből,béna vagy = bántás
vagy ezt:
-Villa ezúttal nem volt jó,és ha ez így marad esetleg hosszabb ideig,akkor -mivel már a padon is minőségi "pótlás" van- egy időre könnyen veszélybe kerülhet a kezdő tagsága. = NEM BÁNTÁS, hanem reális érvelés, ami nem azt jelenti,h Villának bárki is rosszat akar.
Az én véleményem ismert:
bízok benne, nem felejtem el azt sem,hogy rosszabb formája ellenére is nagyon fontos gólokat szerzett,és azért mezőnyben is hasznosan játszik, még ha a helyzetkihasználása esetleg rosszabb is volt tavasszal.
Meg fogja találni önmagát,és ez gólokban is meg fog mutatkozni ismét.
VISZONT BÁNTANI nem kell, DE SZERINTEM sok olyan hszbe te magad láttál bele olyat,ami nem is volt benne.
másik példa:
ha R10maradt volna, őt se lehetett volna "bántani" egy idő után,hogy azért talán néha padozhatna is, hátha kipiheni ott magát egy-egy buli után beesve a meccsre? DE. Hiába varázsolt azelőtt 2évet, ha rendre alulteljesítene, egy időre akarva,akaratlanul kikerülne a kezdőből, vagy többet lenne lecserélve.
Ez a csapat megadja mindenkinek a bizalmat, örültem is,hogy Frank sem lett elküldve rögtön az első sikertelen év után (két bajnokságot és egy Bl-t követően),hanem maradhatott még1et,h hátha sikerül megújulni. Nem sikerült,és utána ment, így volt korrekt.
Villa esetében persze nem kell ilyeneken gondolkodni,h elmenne,egyelőre az egyik oldal csak a kezdő tagságának biztosságát vitatja ha így folytatja.
Szerintem Pep majd eldönti a dolgot,de ahogy látom Ő is bízik a játékosaiban,illene nekünk is.
Az meg nem elvakultság ha megvédek valakit aki elég sokat tett a csapatért...
De ha mégis akkor ELVAKULT vagyok:)