Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnálom én is, de a csapatot még jobban. Hozzátenném, hogy Pedro is a béke segge alatt volt, ma a cipő és sportszár igazításon kívül ő se sok mindent csinált. Elég kínkeserves lehet így, hogy Messin kívül nincs egy elfogadható formában lévő csatárunk, Sánchez sérülése nem jöhetett volna rosszabbkor. Bár ezeket a meccseket úgy kéne behúzni, ahogy akarjuk. Most se volt gond amíg el nem kezdtük a délutáni alvást.N7 írta:Most szólok,hogy nem védem,egyetértek veletek!Xanthor írta:Na most raknám ki a kezdőből kb. úgy 3 hónapra, az egyetlen feljegyezhető megmozdulása a "gólpassza" volt úgy 60 perc alatt... Inkább játszatnám Iniestat, Afellayt, Fabregast ott, ennél rosszabbat nem igazán lehet nyújtani.
Botrány.
DEE borzasztóan sajnálom szegéényt!!!!!!!!!!:(
Most szólok,hogy nem védem,egyetértek veletek!Xanthor írta:Na most raknám ki a kezdőből kb. úgy 3 hónapra, az egyetlen feljegyezhető megmozdulása a "gólpassza" volt úgy 60 perc alatt... Inkább játszatnám Iniestat, Afellayt, Fabregast ott, ennél rosszabbat nem igazán lehet nyújtani.
Botrány.
én óriási Villa fun vagyok,de sajnos egyet kell,hogy értsek:)Fecooo írta:érett már nagyon ez a hsz, de a mostani közvetett gólpassza után nem várom meg a meccs végét:
EGYSZERŰEN MINŐSÍTHETETLEN!!!![]()
de tényleg SEMMI hasznát nem láttam ma sem...
(mondjuk a Sociedad látta...)
Ez a gólpassz ez...Fecooo írta:érett már nagyon ez a hsz, de a mostani közvetett gólpassza után nem várom meg a meccs végét:
EGYSZERŰEN MINŐSÍTHETETLEN!!!![]()
de tényleg SEMMI hasznát nem láttam ma sem...
(mondjuk a Sociedad látta...)
Leállnál?
Bojanhoz annyit, hogy ez óriási tévedés. Utánpótlás szinten rekordokat döntött, azután 17 évesen már az A csapatban játszott és jól ment neki. Utána visszaesett, mert nem kapta meg a lehetőséget,nem arról van szó, hogy megállt a fejlődésben, vagy elfelejtette amit tudott. ez fejben dől el, minden fejben dől el, ha nem hiszi el, hogy a legjobbak között is ki tud tűnni, akkor nem is fog. Botladozik a saját lábában, meg nem tudja levenni a labdát, ez minden csak nem a képesség hiánya. Kell neki egy sport pszichológus meg bizalom Romában és visszafog térni formája.Rivaldo11 írta:Sajnos nagyjából igazat kell adnom, Bojannál alapképességek hiányoznak a legmagasabb szintű csatárjátékhoz. Vagyis ahhoz, ami ide elég. A bizalomról: Más, amikor tudod, hogy az a valaki képes rá, de nem megy neki. Bízol benne, játszatod, mert tudod hogy előbb utóbb megcsinálja. De akiről tudod, hogy nem képes arra, ami kéne, hamarabb megvonod a bizalmat, mert nincs értelme. Nem akarom degradálni Bojant, de Villa más kateg. Ha azt tudta volna állandóra-és nem csak pár meccs erejéig-, amit tavaly szezon vége felé, akkor bőven itt lenne a kicsi. Davidnál más a helyzet. Topkategória egyértelműen, de most nagyon nem megy neki. De ez változni fog, ebben biztos vagyok.AndrésGerardHernandez írta:Bojan a labdát se tudná lekezelni, nemhogy ekkora gólokat lőni a vb-n, bl-ben. Ez az összehasonlítás értelmileg meddő. Bojan sehol sincs Villahoz képest. David legalább nem botlik meg a fűben, meg a saját lábában, ez pozitívum a kicsihez képest.
Persze, igazad van.Rivaldo11 írta:Tény, volt egy rossz fél szezonja, meg most két gyenge meccse. De a tényeken nem változtat. Ő kell ide, nem más.
Pedro topicjának meg detto erről kéne szólnia, sajnos neki sem megy, méghozzá azóta, amióta Villa impotens...
Sajnos nagyjából igazat kell adnom, Bojannál alapképességek hiányoznak a legmagasabb szintű csatárjátékhoz. Vagyis ahhoz, ami ide elég. A bizalomról: Más, amikor tudod, hogy az a valaki képes rá, de nem megy neki. Bízol benne, játszatod, mert tudod hogy előbb utóbb megcsinálja. De akiről tudod, hogy nem képes arra, ami kéne, hamarabb megvonod a bizalmat, mert nincs értelme. Nem akarom degradálni Bojant, de Villa más kateg. Ha azt tudta volna állandóra-és nem csak pár meccs erejéig-, amit tavaly szezon vége felé, akkor bőven itt lenne a kicsi. Davidnál más a helyzet. Topkategória egyértelműen, de most nagyon nem megy neki. De ez változni fog, ebben biztos vagyok.AndrésGerardHernandez írta:Bojan a labdát se tudná lekezelni, nemhogy ekkora gólokat lőni a vb-n, bl-ben. Ez az összehasonlítás értelmileg meddő. Bojan sehol sincs Villahoz képest. David legalább nem botlik meg a fűben, meg a saját lábában, ez pozitívum a kicsihez képest.