Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez marhaság szerintem Gerrard közel olyan jó mint Lampard.mrmonster írta:Hát igen, ez a társalgás itt már a világválogatottról folyik. Két dologgal vitatkoznék:
- valaki írta hogy ne legyünk olyanok, mint a margit. hát anno igazoltak mindenhova klasszist, csak egyrészt ezek mára kiöregedtek, másrészt hátra meg véd.középpályára elfelejtettek (pénz azért ott is számít, na...)
- Lampard, Gerrard. Ha most ezek lennének nálunk a kp-k, nem lennénk ilyen jók. Más játékstílus... (Lampard tényleg gyémántjátékos, de Gerrardot kb. 3-szor akkorára taksálják, mint amekkora. Ha nem Angliában kéne játszania, kis szürke egér lenne a nagy rengetegben.)
ha már kivansagmusor...az en jeloltem balhátvéd posztra a Zambrotta..egyertelmu..geri12 írta:A.Cole kéne Marquez meg Puyol mellé
Úgy gondoltam, hogy nem olyan ismert, mint a többi. Tényleg nem volt szerencsés megfogalmazás.Rivaldinho írta:Sztem meg nem, helyette Deco, a másik h nem akarok "red"-eskedni de az nem értelmes h a neve alapján nem fér be, de a játéktudása alapján igen??nem a neve alapján azonosítunk egy labdarúgót?
Sztem meg nem, helyette Deco, a másik h nem akarok "red"-eskedni de az nem értelmes h a neve alapján nem fér be, de a játéktudása alapján igen??antiimperialista írta:Szerintem nem. A neve alapján esetleg, de a játéktudása alapján beférne abba a bandába.visca el barca írta:hát...gyiko írta:Jogos az észrevétel, mert talán a legjobb (posztonként) csapat így nézne ki: Casillas-Cafú,Terry,Ferdinand,A.Cole- Schweinsteiger,Lampard,Viera,Ronaldinho-
Sevcsenko,Henry![]()
![]()
pl. a svejntejger szerintem elég messze van a többi jatekoshoz képest..
Szerintem nem. A neve alapján esetleg, de a játéktudása alapján beférne abba a bandába.visca el barca írta:hát...gyiko írta:Jogos az észrevétel, mert talán a legjobb (posztonként) csapat így nézne ki: Casillas-Cafú,Terry,Ferdinand,A.Cole- Schweinsteiger,Lampard,Viera,Ronaldinho-
Sevcsenko,Henry![]()
![]()
pl. a svejntejger szerintem elég messze van a többi jatekoshoz képest..
hát...gyiko írta:Jogos az észrevétel, mert talán a legjobb (posztonként) csapat így nézne ki: Casillas-Cafú,Terry,Ferdinand,A.Cole- Schweinsteiger,Lampard,Viera,Ronaldinho-
Sevcsenko,Henry